Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Cześć!

Brazunia, jak córcia dziś? :lol:

Bardzo dobrze Jej poszło!!!!

Jutro też jedzie, może tak jeszcze trochę kciuków :oops:

Po weekendzie będę miała zdjęcia, nie robiłam swoim aparatem, bo odmówił posłuszeństwa :x Wkleję w komentarzach.

Suuuper!!! :lol:

To będę jutro trzymać kciuki! :lol: :lol:

I czekam na zdjęcia :lol: :lol:

Aniu dostałaś numer tel.? Wysłałam na priv. W przyszłym tygodniu będę wolniejsza, chociaż zaczynam kurs prawa jazdy :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cześć!

Brazunia, jak córcia dziś? :lol:

Bardzo dobrze Jej poszło!!!!

Jutro też jedzie, może tak jeszcze trochę kciuków :oops:

Po weekendzie będę miała zdjęcia, nie robiłam swoim aparatem, bo odmówił posłuszeństwa :x Wkleję w komentarzach.

Suuuper!!! :lol:

To będę jutro trzymać kciuki! :lol: :lol:

I czekam na zdjęcia :lol: :lol:

Aniu dostałaś numer tel.? Wysłałam na priv. W przyszłym tygodniu będę wolniejsza, chociaż zaczynam kurs prawa jazdy :roll:

Dostałam :lol:

Umówimy się :lol:

Braza byłam z moimi córeczkami na koniach dziś rano myślałam że uszy mi z zimna odpadną. :-? :-? :-? Na szczęście tylko początek zajęć na placu reszta w hali. :lol: Fajnie by było gdyby doszły jak Twoja corka do takiego poziomu by startować w zawodach. Ciekawe czy im zapału starczy ? :D

Zmęczona przede wszystkim :lol: W pierwszej ciąży spałam całymi dniami, teraz nie mogę :roll: :lol: No i zachcianka mi dziś się odezwała ogromna! :lol: Pół dnia chodził za mną Sprite :lol: A poza tym ok, staram się nie martwić na zapas :lol:

http://finewhyfine.typepad.com/fine_why_fine/sprite.jpghttp://epi87.files.wordpress.com/2007/07/coca-cola1.jpg

http://www.cogulus.com/archive/simsandwich/pics/fanta_big.jpg

To tak na zaś :wink:

Braza byłam z moimi córeczkami na koniach dziś rano myślałam że uszy mi z zimna odpadną. :-? :-? :-? Na szczęście tylko początek zajęć na placu reszta w hali. :lol: Fajnie by było gdyby doszły jak Twoja corka do takiego poziomu by startować w zawodach. Ciekawe czy im zapału starczy ? :D

Ja nie marzłam dzisiaj, bo się urobiłam jak niewolnik :wink:

Wystarczy zapału :D