mikopiko 13.10.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 MIKO,GDZIE BIEGASZ??? latam to tu to tam szukam łazienek i natchnienia bo już niedługo OJ,TO POWAŻNY MASZ ORZECH DO ZGRYZIENIA noby to przyjemność ale wykańczam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witam.Ktoś tu jest..Bo ja właśnie wróciłem z meczu Polska - Kazachstan, który odbył się na stadionie ... ciemności w Warszawie (nie mylić ze stadionem światła, który jest w Lizbonie)... Aż zachrypnięty jestem.A co tutaj słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pamiętam, że jak były mecze to zazwyczaj tutaj komentowaliśmy wydarzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.10.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pamiętam, że jak były mecze to zazwyczaj tutaj komentowaliśmy wydarzenia.. mecz obejrzalam w tv,podobał mi sie- zwłasza czesc druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Widzę, że jestem sam.. A tak chciałem opowiedzieć o emocjach na stadionie.. Jak cały mecz krzyczelismy, głównie o piłkarzach, ale czasami o władzy też... Jak przez 30min było ciemno i wszyscy myśleli że pewien niewysoki człowiek nie zapłacił za energię.. Jak po golu na 2:1 wszyscy padaliśmy sobie w ramiona... To może innym razem opowiem i zamieszczę zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pamiętam, że jak były mecze to zazwyczaj tutaj komentowaliśmy wydarzenia.. mecz obejrzalam w tv,podobał mi sie- zwłasza czesc druga O!! Nie jestem sam.. Mi też się podobał. W szczególnosci, że wygraliśmy i wszystkie gole padły na tą bramkę za którą siedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Widzę, że jestem sam.. A tak chciałem opowiedzieć o emocjach na stadionie.. Jak cały mecz krzyczelismy, głównie o piłkarzach, ale czasami o władzy też... Jak przez 30min było ciemno i wszyscy myśleli że pewien niewysoki człowiek nie zapłacił za energię.. Jak po golu na 2:1 wszyscy padaliśmy sobie w ramiona... To może innym razem opowiem i zamieszczę zdjęcia.. zdjecia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.10.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pamiętam, że jak były mecze to zazwyczaj tutaj komentowaliśmy wydarzenia.. mecz obejrzalam w tv,podobał mi sie- zwłasza czesc druga O!! Nie jestem sam.. Mi też się podobał. W szczególnosci, że wygraliśmy i wszystkie gole padły na tą bramkę za którą siedziałem... łał,to miałes super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pamiętam, że jak były mecze to zazwyczaj tutaj komentowaliśmy wydarzenia.. mecz obejrzalam w tv,podobał mi sie- zwłasza czesc druga O!! Nie jestem sam.. Mi też się podobał. W szczególnosci, że wygraliśmy i wszystkie gole padły na tą bramkę za którą siedziałem... łał,to miałes super !!!! Troszkę szczęścia miałem... Najzabawniej wyglądała reklama RWE Stone obok nieczynnego masztu... A tak to powiem szczerze, że w porównaniu z maeczem Polska - Kostaryka w Hanowerze (tam też byłem) to stadion Legii tak sobie prezentuje się... Taki stadionik... Na Kazachstan to OK, ale rozgrywać mecze z innymi zespołami na tym stadionie to ciut wstyd... Dobrze, że mają zbudować stadion Narodowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Widzę, że jestem sam.. A tak chciałem opowiedzieć o emocjach na stadionie.. Jak cały mecz krzyczelismy, głównie o piłkarzach, ale czasami o władzy też... Jak przez 30min było ciemno i wszyscy myśleli że pewien niewysoki człowiek nie zapłacił za energię.. Jak po golu na 2:1 wszyscy padaliśmy sobie w ramiona... To może innym razem opowiem i zamieszczę zdjęcia.. zdjecia mile widziane Obiecuję, że na pewno umieszczę zdjęcia. Tylko muszę naładować baterię i zaraz zrzucę. Wiem, że ostatnio nie bywam często na forum, ale obiecuję że umieszczę zdjęcia z meczu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.10.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Widzę, że jestem sam.. A tak chciałem opowiedzieć o emocjach na stadionie.. Jak cały mecz krzyczelismy, głównie o piłkarzach, ale czasami o władzy też... Jak przez 30min było ciemno i wszyscy myśleli że pewien niewysoki człowiek nie zapłacił za energię.. Jak po golu na 2:1 wszyscy padaliśmy sobie w ramiona... To może innym razem opowiem i zamieszczę zdjęcia.. zdjecia mile widziane Obiecuję, że na pewno umieszczę zdjęcia. Tylko muszę naładować baterię i zaraz zrzucę. Wiem, że ostatnio nie bywam często na forum, ale obiecuję że umieszczę zdjęcia z meczu.. tylko napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.10.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Myślisz,że wybudują te stadiony ???? Ja mam duże obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 No to w takim razie pożegnam się i idę spać po dniu pełnym wrażeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dzien dobry Moje słoneczka juz dawno wstały a ja ide szukac kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Zapraszam chetnych, kazdy cos sobie wybierze http://gfx.filmweb.pl/blog/47218/73753.1.jpg http://drop.nazwa.pl/domeyki12/kawa.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11801/kawa_przebudzenie_kopia.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Czyzby za mało kawki było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Braza trzymam kciuki i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 A teraz znikam celebrować niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dzień doberek wszystkim. Ania, dzięki za kawusię, z rana jak lekarstwo. No to lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts