Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj rozmawiałam z kolezanka z dawnej pracy, miała imieniny aż sie popłakała z wruszenia że pamiętałam bo w mojej byłej pracy to jeszcze gorzej się zrobiło, znaczy się szef przegioł na maxa :evil: Dziwie się ze jeszcze ktos tam pracuje :-? Nikt jej nawet zyczeń nie złozył chociaz wczesniej jak pamietam to przynosiło sie ciasto i dobra kawe a czasem i coś lepszego, ale z roku na rok szefowi coraz bardziej odbijało i teraz maja zkaz czegokolwiek więc nawet sobie życzen nie składaja, a po pracy nikt nie ma siły. Jak dobrze że mnie juz tam nie ma :lol:

Wczoraj rozmawiałam z kolezanka z dawnej pracy, miała imieniny aż sie popłakała z wruszenia że pamiętałam bo w mojej byłej pracy to jeszcze gorzej się zrobiło, znaczy się szef przegioł na maxa :evil: Dziwie się ze jeszcze ktos tam pracuje :-? Nikt jej nawet zyczeń nie złozył chociaz wczesniej jak pamietam to przynosiło sie ciasto i dobra kawe a czasem i coś lepszego, ale z roku na rok szefowi coraz bardziej odbijało i teraz maja zkaz czegokolwiek więc nawet sobie życzen nie składaja, a po pracy nikt nie ma siły. Jak dobrze że mnie juz tam nie ma :lol:

fatalnie jak się atmosfera w pracy psuje :-?

w końcu spędza się tam mnóstwo czasu :roll:

a poza tym szef stwierdził że kierowniki technolodzy go okradaja i ma zamatowac 12 kamer na halach i budynku administracji, a wyzwiska od złodziei i kretaczy sa na porzadku dziennym :roll: normalnie regularny obóz pracy a nie przedsiebiorstwo produkcyjne :evil:

:o :evil: :evil: :evil:

daleko uciekac od takiego kretyna

niech sam na siebie robi :evil:

a poza tym szef stwierdził że kierowniki technolodzy go okradaja i ma zamatowac 12 kamer na halach i budynku administracji, a wyzwiska od złodziei i kretaczy sa na porzadku dziennym :roll: normalnie regularny obóz pracy a nie przedsiebiorstwo produkcyjne :evil:

to się nazywa mobbing

u nas było podobnie, głupie hasła rzucane pod adresem różnych nauczycieli

więc w pokoju nauczycielskim powiesiliśmy karteczki mówiące o mobbingu :D

pomogło, szefostwo się trochę opamiętało 8)

Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa :roll:

Aniu, wiem coś o tym :-?

nas cały zeszły rok był taki, że .... :cry:

A przydupasy są wszędzie!!!!!!!