ullerowa 16.10.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 hejoooł czy u was też tak @#!@#% muli niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale mnie dzis wzieło byłam dobra mama i nasmazyłam memu starszemu oponek serowych, przepada za nimi stwierdził że ma dzis pyszną kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale mnie dzis wzieło byłam dobra mama i nasmazyłam memu starszemu oponek serowych, przepada za nimi stwierdził że ma dzis pyszną kolacje kurcze, dawno tego nie robiłam oponek znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.10.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 hej kris , jakie piekne dziecie posiadasz jea , gacie uciekinierze masz na zas http://bi.gazeta.pl/im/8/3367/z3367268X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wczoraj rozmawiałam z kolezanka z dawnej pracy, miała imieniny aż sie popłakała z wruszenia że pamiętałam bo w mojej byłej pracy to jeszcze gorzej się zrobiło, znaczy się szef przegioł na maxa Dziwie się ze jeszcze ktos tam pracuje Nikt jej nawet zyczeń nie złozył chociaz wczesniej jak pamietam to przynosiło sie ciasto i dobra kawe a czasem i coś lepszego, ale z roku na rok szefowi coraz bardziej odbijało i teraz maja zkaz czegokolwiek więc nawet sobie życzen nie składaja, a po pracy nikt nie ma siły. Jak dobrze że mnie juz tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wczoraj rozmawiałam z kolezanka z dawnej pracy, miała imieniny aż sie popłakała z wruszenia że pamiętałam bo w mojej byłej pracy to jeszcze gorzej się zrobiło, znaczy się szef przegioł na maxa Dziwie się ze jeszcze ktos tam pracuje Nikt jej nawet zyczeń nie złozył chociaz wczesniej jak pamietam to przynosiło sie ciasto i dobra kawe a czasem i coś lepszego, ale z roku na rok szefowi coraz bardziej odbijało i teraz maja zkaz czegokolwiek więc nawet sobie życzen nie składaja, a po pracy nikt nie ma siły. Jak dobrze że mnie juz tam nie ma fatalnie jak się atmosfera w pracy psuje w końcu spędza się tam mnóstwo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a poza tym szef stwierdził że kierowniki technolodzy go okradaja i ma zamatowac 12 kamer na halach i budynku administracji, a wyzwiska od złodziei i kretaczy sa na porzadku dziennym normalnie regularny obóz pracy a nie przedsiebiorstwo produkcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a poza tym szef stwierdził że kierowniki technolodzy go okradaja i ma zamatowac 12 kamer na halach i budynku administracji, a wyzwiska od złodziei i kretaczy sa na porzadku dziennym normalnie regularny obóz pracy a nie przedsiebiorstwo produkcyjne daleko uciekac od takiego kretyna niech sam na siebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a poza tym szef stwierdził że kierowniki technolodzy go okradaja i ma zamatowac 12 kamer na halach i budynku administracji, a wyzwiska od złodziei i kretaczy sa na porzadku dziennym normalnie regularny obóz pracy a nie przedsiebiorstwo produkcyjne to się nazywa mobbing u nas było podobnie, głupie hasła rzucane pod adresem różnych nauczycieli więc w pokoju nauczycielskim powiesiliśmy karteczki mówiące o mobbingu pomogło, szefostwo się trochę opamiętało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no to sie wyzaliłam, mimo że nie mam teraz pracy nie żałuje decyzji że stamtąd odeszłam, bo pewnie jak nie wtedy to po macierzyńskim bym nie wróciła do tego kołchozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Aniu, wiem coś o tym nas cały zeszły rok był taki, że .... A przydupasy są wszędzie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a pracownicy na liniach maja po 7 zł i wytrzymujaok 2 miesiecy i wieja, wiec teraz na linie zatrudnia kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 oczywiscie jest to kwota brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 mam nadzieje ze teraz trafie lepiej, juz nie chce pracowac w małej firmie polskiego kapitalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A gdzie wy? Tak was zamęczyłam tymi moimi żalami ? Już wiecej nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A gdzie wy? Tak was zamęczyłam tymi moimi żalami ? Już wiecej nie bede jestem jestem spoko, mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 państwowe prawie się kończą i dlatego ciężko dobrze trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja w tej pracy wytrzymałam 6 lat, na poczatku było fajnie ale jak zaczeły być wieksze zyski to szefowi odbiło i zrobiło sie nieciekawie , ja myslałam ze koszmarnie jak odchodziłam rok temu, ale to co oni teraz maja to ja juz nie potrafie tego nazwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts