ullerowa 16.10.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 szukam pracy w wiekszych firmach, spółkach akcyjnych i tych z kapitałem zagranicznym, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 16.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 hej hej a co tu tak smutno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 hej hej a co tu tak smutno??? tak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 hej hej a co tu tak smutno??? a z czego się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wieczorkowo się kłaniam wszystkim. Szukałam testów na prawo jazdy, bo płyty nie mam, ale się mi odechciało toto rozwiązywać. Psia krętka, ja żeby odpowiedzieć musze rozumieć pytanie, a tu nie wszystko jest dla mnie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ja tez pracowałem w firmie typowo prywatnej przez duże (P)człowiek niewiedział kiedy wyjdzie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Znacie może jakąś stronę, na której będą opisane zasady ruchu drogowego? Nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła to też z tych lepszych właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To jeszcze tylko tyle napisze ze ten sam człowiek kilka lat temu był zupełnie inny i kasa mu przewróciła w głowie. Gdy jeżdził starym polonezem to wszyscy w firmie mieli paczki na świeta teraz chciałby zeby mu ludzie do pensji dokładali bo mu ciągle małoa i juz nie jezdzi starym polonezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 wiesz bo to najgorzej jak się troszkę dorobi i zaczyna się żyć ponad stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła to też z tych lepszych właścicieli To jest zgroza!!!!!!!. Powiem tylko, że nawet próbował (i zresztą próbuje jeszcze co jakiś czas) i do mnie się sadzić, ale za każdym razem sprowadzam go na ziemię. Przypominam mu, że to ja jemu płacę, a nie odwortnie. Masakra nie facet!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 wiesz bo to najgorzej jak się troszkę dorobi i zaczyna się żyć ponad stan cos w tym jest ale mam tez przykłady innych firm, gdzie np pracownik chciał sie zwolnic bo mu nie kupiono cytrynki do herbaty, na drugi dzien juz miał cytrynke, są firmy gdzie nie tylko wymagają od pracownika ale też o nego dbaja w mysl zasady że dobry pracownik to zadowolony pracownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła to też z tych lepszych właścicieli To jest zgroza!!!!!!!. Powiem tylko, że nawet próbował (i zresztą próbuje jeszcze co jakiś czas) i do mnie się sadzić, ale za każdym razem sprowadzam go na ziemię. Przypominam mu, że to ja jemu płacę, a nie odwortnie. Masakra nie facet!!!!!! i teraz zobacz co by się działo gdybyś u takiego człowieka pracowała ,to tylko współczuć ludziom którzy u niego pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Lecę wkleić zdjątko córci z zawodów do komentarzy. Za jakieś 20 min. zapraszam (tyle mi ewnie zajmie zgranie na fotosika, bo bardzo wolno coś ta maszyna dzisiaj działa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 wiesz bo to najgorzej jak się troszkę dorobi i zaczyna się żyć ponad stan cos w tym jest ale mam tez przykłady innych firm, gdzie np pracownik chciał sie zwolnic bo mu nie kupiono cytrynki do herbaty, na drugi dzien juz miał cytrynke, są firmy gdzie nie tylko wymagają od pracownika ale też o nego dbaja w mysl zasady że dobry pracownik to zadowolony pracownik u mnie nie ma cytrynki ale o pracownika dbaja i szanują narazie może się to kiedyś zmieni mam nadzieje że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Lecę wkleić zdjątko córci z zawodów do komentarzy. Za jakieś 20 min. zapraszam (tyle mi ewnie zajmie zgranie na fotosika, bo bardzo wolno coś ta maszyna dzisiaj działa ) wklej to się po ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła to też z tych lepszych właścicieli To jest zgroza!!!!!!!. Powiem tylko, że nawet próbował (i zresztą próbuje jeszcze co jakiś czas) i do mnie się sadzić, ale za każdym razem sprowadzam go na ziemię. Przypominam mu, że to ja jemu płacę, a nie odwortnie. Masakra nie facet!!!!!! i teraz zobacz co by się działo gdybyś u takiego człowieka pracowała ,to tylko współczuć ludziom którzy u niego pracują Absolutnie, powiedziałam - tylko śmierć głodowa córci musiałaby grozić!!!!! W żadnym innym wypadku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasiu atmosfery to tam juz dawno nie było a jedynie szczucie jednych na drugich i miedzy innymi dlatego odeszłam, a najgorzej mieli ci co cos wiecej wiedzieli i mieli swoje zdanie a nie tylko przytakiwali głupotom szefa Ja mam przykład takiego bęcwała szefa w stajni, w której jeżdżę. Ludzieeee!!! Śmierć głodowa musiałaby grozić nie mi, tylko mojemu dziecku, żebym się u niego zatrudniła to też z tych lepszych właścicieli To jest zgroza!!!!!!!. Powiem tylko, że nawet próbował (i zresztą próbuje jeszcze co jakiś czas) i do mnie się sadzić, ale za każdym razem sprowadzam go na ziemię. Przypominam mu, że to ja jemu płacę, a nie odwortnie. Masakra nie facet!!!!!! i teraz zobacz co by się działo gdybyś u takiego człowieka pracowała ,to tylko współczuć ludziom którzy u niego pracują dokładnie, uwazam że czasem warto podjąć meska decyzje i odejśc niz dać sobie wejśc na głowe, lub stracić własna godność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 16.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 co taka dzisiaj cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts