kaśka maciej 17.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da może to i lepiej zawsze zostaje potrzeba kolejnych seansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cześć buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da a gdzie ty bylas ? nic nie wiem , nic nie wiem jea te buziaki jak rozumiem to dla kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da a gdzie ty bylas ? nic nie wiem , nic nie wiem jea te buziaki jak rozumiem to dla kasi Nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 witanko na śniadanko Kaska - cuda ? zdradź sekret Froszka - woda podciągnięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jea - tak z rana buziaki rozdajesz ? chyba był fajny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jea ew-cia wyszly wczoraj malenkie przeszkody , ktore zostaly w pomyslny sposob usuniete wode wlasnie podlaczaja (za godzine powinni skonczyc jak podalo mi przed chwila centrum dowodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia - malenkie przeszkody mówisz ? bedziesz dzisiaj na działce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da a gdzie ty bylas ? nic nie wiem , nic nie wiem jea te buziaki jak rozumiem to dla kasi z małżem miałam seans a jea samymi buziakami się nie wykręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 witanko na śniadanko Kaska - cuda ? zdradź sekret Froszka - woda podciągnięta ? Ew-ka, stosunkowo udana noc, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jea - tak z rana buziaki rozdajesz ? chyba był fajny poranek Gimnastyka z rana wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 z małżem miałam seans a jea samymi buziakami się nie wykręci Kaśka ,ale Ty zachłanna jesteś z mężem i z jea ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia - malenkie przeszkody mówisz ? bedziesz dzisiaj na działce ? frosch jest teraz na dzialce ( z moim synem i tata) po skonczonych pracach zasypia wykopalisko i zaraz jedziemy ..,.....do De Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da a gdzie ty bylas ? nic nie wiem , nic nie wiem jea te buziaki jak rozumiem to dla kasi z małżem miałam seans a jea samymi buziakami się nie wykręci a sianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jea - tak z rana buziaki rozdajesz ? chyba był fajny poranek Gimnastyka z rana wskazana ja też lubie takie poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzieńdoberek Ewcia dzięki za przepisy Mam tylko jedno pytanko - te grzybki to świeże czy suszone mają być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzieńdoberek Ewcia dzięki za przepisy Mam tylko jedno pytanko - te grzybki to świeże czy suszone mają być ? czesc Maxi - robiłam i ze świeżych i mrożonych .....niestety nie wiem czy można robić z suszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cera odświeżona, samopoczucie doskonałe Ale nad figurą musimy jeszcze dziś popracować Wszystkiego na jednym seansie naprawić się nie da a gdzie ty bylas ? nic nie wiem , nic nie wiem jea te buziaki jak rozumiem to dla kasi z małżem miałam seans a jea samymi buziakami się nie wykręci a sianem tym bardziej niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi cześć Tera na tapecie gimnastyka poranna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts