Maxtorka 17.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny u mnie czasem starszy syn przy niedzielnym obiadku potrafi z czyms takim wyskoczyc, że się z mezem musimy pod stół chowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny hihihihihihi sie nie hihraj ino uważaj cobyś też tak nie miała niedawno nasz synek zaskoczył nas takim tekstem: - Mamusiu, co to jest ten seksik ??? mamusia i tatuś poczuli jak krew im odpływa, ale brną w temat - A skąd znasz takie słówko?? - A w szkole Wojtuś mówił.. I tu tatuś chciał coś powiedzieć, ale synek na to: - A już wiem, to jest jak tatuś leży na mamusi albo odwrtonie i sie całują, ale bez ubrań... ( powiedział to z bardzo zdegustowaną miną, bardzo...) Chciałam tylko dodać, ze on ma 8 lat Kaśka , nie bój nic , już go koledzy wyedukują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? heheheheh, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? heheheheh, dobre fajne są takie niezręczne sytułacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu frosia , chyba dla Ciebie Czyżbyś myślała że Wasze dzieciaki nie wiedzą z czym sie to je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu ojoj, dałaś czadu froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu frosia , chyba dla Ciebie Nie mysliszż chyba że Twoje dzieciaki nie wiedzą z czym sie to je wiesz , ze ja jestem bardzo porzadna ja tam nie wiem co oni jedza wiem , ze wszystko im smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki kobitka pewnie wieczorami będzie na zakupy wychodziła i to sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny wiedział gdzie zajrzeć podczas wizytacji a czego on tam szukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu ojoj, dałaś czadu froschka no wiesz ....bywam czasem czaderska nie powiem wam jakie numery miewam nieraz w zwiazku z ...czadem bo mnie zbanuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki kobitka pewnie wieczorami będzie na zakupy wychodziła i to sama heheh w peruce i w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki hahhahahhhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 wiesz , ze ja jestem bardzo porzadna No wiem wiem , nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny wiedział gdzie zajrzeć podczas wizytacji a czego on tam szukał? może pare dni wcześniej pilował mieszkania sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mój starszy syn po obejrzeniu było sobie ńzxycie bawi sie w .....plemniki biegnące do macicy.... uprzedziłam juz babcie zeby zawału nie dostała skad dziecko zna takie słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki kobitka pewnie wieczorami będzie na zakupy wychodziła i to sama heheh w peruce i w okularach może zmieni miejsce zameszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts