Maxtorka 17.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mój starszy syn po obejrzeniu było sobie ńzxycie bawi sie w .....plemniki biegnące do macicy.... uprzedziłam juz babcie zeby zawału nie dostała skad dziecko zna takie słownictwo Dobre Jakie te dzieci teraz zmyślne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie to taka pozostałosc po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Froszka i temat tabu chyba padnę a nas kiedyś Dawid powitał od drzwi -dzień dobry kochani Rodzice jak tam u was z sexem ? nadmienie ,że ma 24 lata Ja ...że dobrze a u Was ? (mieszka z dziewczyna ) -nie narzekam - odpowiada mój malutki synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie a bo to dobrze na cere i samopoczucie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mój starszy syn po obejrzeniu było sobie ńzxycie bawi sie w .....plemniki biegnące do macicy.... uprzedziłam juz babcie zeby zawału nie dostała skad dziecko zna takie słownictwo najgorzej jak w piaskownicy będzi się tak bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie a ty jak zwykle jak jest mowa o tym tego tam to juz jestes pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie a bo to dobrze na cere i samopoczucie robi pomarzyć też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie dołączysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mój starszy syn po obejrzeniu było sobie ńzxycie bawi sie w .....plemniki biegnące do macicy.... uprzedziłam juz babcie zeby zawału nie dostała skad dziecko zna takie słownictwo najgorzej jak w piaskownicy będzi się tak bawił dobrze ze naukowo do tego podchodzi i nie boi sie pytac rodziców, sama wole mu pewne rzeczy wtłumaczyc niz ma sie dowiedziec od kolegów o co w tym wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie a bo to dobrze na cere i samopoczucie robi pomarzyć też dobrze mnie tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Froszka i temat tabu chyba padnę a nas kiedyś Dawid powitał od drzwi -dzień dobry kochani Rodzice jak tam u was z sexem ? nadmienie ,że ma 24 lata Ja ...że dobrze a u Was ? (mieszka z dziewczyna ) -nie narzekam - odpowiada mój malutki synek moje dzieci po przeszukaniu kiedys naszej niemieckiej sypialni powiedzialy , ze ich nie jest juz w stanie nic zaskoczyc .....myla sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Froszka i temat tabu chyba padnę a nas kiedyś Dawid powitał od drzwi -dzień dobry kochani Rodzice jak tam u was z sexem ? nadmienie ,że ma 24 lata Ja ...że dobrze a u Was ? (mieszka z dziewczyna ) -nie narzekam - odpowiada mój malutki synek moje dzieci po przeszukaniu kiedys naszej niemieckiej sypialni powiedzialy , ze ich nie jest juz nic w stanie zaskoczyc .....myla sie konkrety ...poprosze o konkrety i zdjęcia poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 .....myla sie Cała froszka I za to Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Froszka i temat tabu chyba padnę a nas kiedyś Dawid powitał od drzwi -dzień dobry kochani Rodzice jak tam u was z sexem ? nadmienie ,że ma 24 lata Ja ...że dobrze a u Was ? (mieszka z dziewczyna ) -nie narzekam - odpowiada mój malutki synek moje dzieci po przeszukaniu kiedys naszej niemieckiej sypialni powiedzialy , ze ich nie jest juz nic w stanie zaskoczyc .....myla sie konkrety ...poprosze o konkrety i zdjęcia poglądowe no tak warto by było coś pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dalej świntuszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej A co wy tak seksie przed południem rozprawiacie a bo to dobrze na cere i samopoczucie robi pomarzyć też dobrze mnie tak robi to pewnie masz cere nastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Froszka i temat tabu chyba padnę a nas kiedyś Dawid powitał od drzwi -dzień dobry kochani Rodzice jak tam u was z sexem ? nadmienie ,że ma 24 lata Ja ...że dobrze a u Was ? (mieszka z dziewczyna ) -nie narzekam - odpowiada mój malutki synek moje dzieci po przeszukaniu kiedys naszej niemieckiej sypialni powiedzialy , ze ich nie jest juz nic w stanie zaskoczyc .....myla sie konkrety ...poprosze o konkrety i zdjęcia poglądowe ew-cia mysle , ze Dziadek moglby dostac zawalu maxi tez cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dalej świntuszycie dalej a ja wciąż czekam i nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dalej świntuszycie o tej porze co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dalej świntuszycie normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts