frosch 17.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Gascie Kaśka u nich znow plonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Gascie Kaśka u nich znow plonie? może nie nie zgasło po seansie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Gascie Kaśka u nich znow plonie? może nie nie zgasło po seansie ta to bedzie miala zlyftyngowanom tom twarz nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia a jak parówka...zeszła skórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia a jak parówka...zeszła skórka? a jak myslisz? nie robilam tego po raz pierwszy w zyciu leczo sie robi mam jeszcze troche zuru (zyniatego ) od wczoraj kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia a jak parówka...zeszła skórka? a jak myslisz? nie robilam tego po raz pierwszy w zyciu leczo sie robi mam jeszcze troche zuru (zyniatego ) od wczoraj kcesz? znaczy doświadczenie w tej materii posiadasz duże pewnie wczorajszy jest lepszejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Frosia a jak parówka...zeszła skórka? a jak myslisz? nie robilam tego po raz pierwszy w zyciu leczo sie robi mam jeszcze troche zuru (zyniatego ) od wczoraj kcesz? znaczy doświadczenie w tej materii posiadasz duże pewnie wczorajszy jest lepszejszy ee tam ..rozne rzeczy czlowiek w zyciu robil przyjedz , ale spiesz sie , bo jak chlopcy wroca , nic dla ciebie nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam nastaw sie od niego pozytywnie ja bardzo lubie prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 wiecie co? Wybieram sie na 60-cio lecie powstania mojego ogólniaka. Z ludzmi z klasy nie widziałam się parenaście lat. Jestem podekscytowana, no i lekko przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 wiecie co? Wybieram sie na 60-cio lecie powstania mojego ogólniaka. Z ludzmi z klasy nie widziałam się parenaście lat. Jestem podekscytowana, no i lekko przerażona To super Majka Teraz super kreacja, i będziesz błyszczeć Odnowią sie kontakty . skorpionek1975 napisał: Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam Frosch napisał nastaw sie od niego pozytywnie ja bardzo lubie prasowac Nastawiam sie nastawiam , tez lubię prasować ale ostatnio nie mam weny gdziesik sobie poszła i nie wiem kiedy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam nastaw sie od niego pozytywnie ja bardzo lubie prasowac ja mam etatowego prasowacza w postaci mojego męża. Czekam na jego powrót z delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam nastaw sie od niego pozytywnie ja bardzo lubie prasowac ja mam etatowego prasowacza w postaci mojego męża. Czekam na jego powrót z delegacji nie mam az tak wielkiego zaufania do Froscha dopuscic do deski moge jedynie moja corke albo mame skorpionek prasowanie nie zajac , moze poczekac troche na wene majka jak tak napisalas o tyhc kolegach wypadniesz swietnie jakby co doradzimy co i jak masz ubrac kurde , nie widzialam sie z moja klasa juz prawie 20 lat chcialbym ich wszystkich zobaczyc ale......czuje sie nawet podekcytowana twoim spotkaniem np. gacie sie u nas zawsze znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich , pije kawkę i motywuje sie do tego aby poprasować Ale czy sie zmotywuje pozdrawiam nastaw sie od niego pozytywnie ja bardzo lubie prasowac ja mam etatowego prasowacza w postaci mojego męża. Czekam na jego powrót z delegacji nie mam az tak wielkiego zaufania do Froscha dopuscic do deski moge jedynie moja corke albo mame skorpionek prasowanie nie zajac , moze poczekac troche na wene Mojego męża nie dopuszczam tylko do robienia prania zawsze po jego akcji coś traci swój pierwotny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Gascie Kaśka u nich znow plonie? może nie nie zgasło po seansie ta to bedzie miala zlyftyngowanom tom twarz nie moge heheheh, bardzo śmieszne, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 co jest aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 do końca stronki jest jeszcze troszkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts