Maxtorka 18.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zaba...27 to swietny wynik chyba , ze chcesz jakies rekordy bic np.jak ci bdyta1 12 Paź 2007 16777215 TCML 16 Sie 2007 16777214 na zielono zaznaczylam od kiedy sa na forum , a na czerwono ile maja postow To wszystko bardzo dziwne , bo wg wyszukiwarki bdyta1 napisał tylko jeden post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Najlepiej narysu j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Dzięki verka Może znajdę u Ciebie w starym dzienniku jakies zdjątko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Dzięki verka Może znajdę u Ciebie w starym dzienniku jakies zdjątko . Jakieś jedno zdjęcie przy tarasie było, gdzie widać kawałek tej kostki Poszłam do hurtowni i poprosiłam żeby dali mi więcej tych trójkątów i trapezów , bo w palecie ich nie jest dużo- więcej to kwadratów i prostokatów jest. Okazało się że mogą mi dać bo mieli zwroty. Nie wszyscy je wykorzystują przy układaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zimno się coś zrobiło. Rozpaliłam w kominku i serwuję kakao http://www.stylowekominki.pl/images/bologne_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 granitową będziemy układać ...własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny dostałaś podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 muszę się wybrać dzisiaj na zakupy ubraniowe - katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 granitową będziemy układać ...własnoręcznie granitowa to dopiero miodzio jest ale trochę droga na obrzeża. Dziewczyna która mi projektuje ogród podpowiedziała mi, ze na prostych odcinkach można też wkopać deski na sztorc na równo z ziemią, ale przy łukach to już raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny Tak sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cześć wszystkim Ewka to gratuluje udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny dostałaś podwyżkę zmanipulowała szefa i wzięła go na sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny będą musieli nową dostawę zamówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny dostałaś podwyżkę zmanipulowała szefa i wzięła go na sex Rano się gimnastykowała a póżniej zamknęła z szefem, jak już rozluźniona była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts