kaśka maciej 18.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne z gola ? chwal sie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne z gola ? chwal sie szybciutko żebym goła nie była, to zakupiłam 2 biustonosze: jeden biały, drugi brązowy w komplecie oczywiście z figami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 wiecie co? nie umiem dojsc do swojego dziennika ciagle wchodze do czyjegos watka obiecalam brazie fotke narazie wkleje ja tutaj http://img502.imageshack.us/img502/9576/1000096df8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Znikam Jadę na część dalszą zakupów Wieczorem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne z gola ? chwal sie szybciutko żebym goła nie była, to zakupiłam 2 biustonosze: jeden biały, drugi brązowy w komplecie oczywiście z figami czyli 4 rzeczy fotki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne z gola ? chwal sie szybciutko żebym goła nie była, to zakupiłam 2 biustonosze: jeden biały, drugi brązowy w komplecie oczywiście z figami czyli 4 rzeczy fotki poprosimy Na modelce rzecz jasna frosia a co to a sympatyczny psiunio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Heloł Po zabiegach też byłam na zakupach Też kupiłam 2 rzeczy Ale zgoła inne z gola ? chwal sie szybciutko żebym goła nie była, to zakupiłam 2 biustonosze: jeden biały, drugi brązowy w komplecie oczywiście z figami czyli 4 rzeczy fotki poprosimy przed i po włożeniu, powiemy jak leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cześć popołudniowe! Zgłupiałam do reszty i bigos gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Czas już na mnie , praca choć nie zając i nie ucieka ale czekać nie lubi Milego popołudnia i wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 tak tak .kasiu ...przed i po i w czasie poza tym maxi to moj osobisty Chester na dzialce , znosil kamienie , tzn pomagal Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 wiecie co? nie umiem dojsc do swojego dziennika ciagle wchodze do czyjegos watka obiecalam brazie fotke narazie wkleje ja tutaj http://img502.imageshack.us/img502/9576/1000096df8.jpg Uwielbiam słownych ludzi!!!! Fajoski jest P.S. Kolega jeszcze nie wrócił z urlopu, więc nie mam kogo zapytać, ale pamiętam o tym wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A ja poszłam do miasta i zupełnie niechcący kupiłam 2 pary sztruksów, bluzę i płytę "Us5" - tyle że dla .... córci. Urodziny dzisiaj ma. Sobie zaszalałm i zakupiłam 3 miesięczniki: "Świat Kominków", "Murator", "Tak mieszkam". To chore jakieś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ....nie wrocil z urlopu powiadasz jak ci sie tak moj piesio podoba to masz jeszcze jedno (cala pani ....wypisz -wymaluj ) http://img516.imageshack.us/img516/7667/1000100le2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Acha!! Graciorki dla Ani http://www.kisskiss.pl/szablon/images_12/cqmhr6y4a59mgzrrerhu.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A ja poszłam do miasta i zupełnie niechcący kupiłam 2 pary sztruksów, bluzę i płytę "Us5" - tyle że dla .... córci. Urodziny dzisiaj ma. Sobie zaszalałm i zakupiłam 3 miesięczniki: "Świat Kominków", "Murator", "Tak mieszkam". To chore jakieś jest To wszystkiego dobrego dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ....nie wrocil z urlopu powiadasz No, nie rozumiem , ale mam prawo, mój poziom inteligencji w dniu dzisiejszym jest żenujący No fajoski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A ja poszłam do miasta i zupełnie niechcący kupiłam 2 pary sztruksów, bluzę i płytę "Us5" - tyle że dla .... córci. Urodziny dzisiaj ma. Sobie zaszalałm i zakupiłam 3 miesięczniki: "Świat Kominków", "Murator", "Tak mieszkam". To chore jakieś jest To wszystkiego dobrego dla córci Dzięki Króliczku przekażę Jej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A ja poszłam do miasta i zupełnie niechcący kupiłam 2 pary sztruksów, bluzę i płytę "Us5" - tyle że dla .... córci. Urodziny dzisiaj ma. Sobie zaszalałm i zakupiłam 3 miesięczniki: "Świat Kominków", "Murator", "Tak mieszkam". To chore jakieś jest i ty dopiero teraz mowisz o tych urodzinach ? Karla !!!!!!!!!!!!!!! mimo podlosci twojej mamy , zycze Ci wszystkiego co najpiekniejsze na swiecie !!!! duzo usmiechu i powodow do szczescia !!!!! i takiego konika , coby Ci mama kiedys kupila http://www.xtrakt.muc.kobis.de/sin_clubs/Kinder/Nellie/Pferd2.jpg to pisalam ja , Frosia , ale Frosch tez chetnie sie dolaczy do tych zyczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 To ja niby jakowąś podłość wykazuję ??????? Ja tuż przez las, z sercem w dłoni, wilki jakieś!!!!!!! - a Ty Brutusie od podleców mnie ?????!!!!!! A życzenia córci pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts