frosch 18.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 To ja niby jakowąś podłość wykazuję ??????? Ja tuż przez las, z sercem w dłoni, wilki jakieś!!!!!!! - a Ty Brutusie od podleców mnie ?????!!!!!! A życzenia córci pokażę podla jestes !!! jest 14.10 a ty dopiero nam mowisz o urodzinach Karli ? wstydz sie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ....nie wrocil z urlopu powiadasz jak ci sie tak moj piesio podoba to masz jeszcze jedno (cala pani ....wypisz -wymaluj ) http://img516.imageshack.us/img516/7667/1000100le2.jpg Po języku Cię poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Po języku Cię poznałem no wlasnie pisalam , ze cala pani i taki przytulanski jak ja da sie zaglaskac na smierc czy ty wiesz jea , ze Frosch mial byc juz w domu po pracy , a przez te strajki DB stoi w korku ? wszystkie auta ruszyly na drogi nie bawie sie cos mi obiecal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ....nie wrocil z urlopu powiadasz jak ci sie tak moj piesio podoba to masz jeszcze jedno (cala pani ....wypisz -wymaluj ) http://img516.imageshack.us/img516/7667/1000100le2.jpg Po języku Cię poznałem Ja też, i jeszcze po tym wzroku rozmarzonym .... Co tam może być w oddali .... Frosia no dobra - wstydzam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ty sie nie wstydzaj , tylko dwa palce do gory i przysiegaj , ze to sie juz nigdy przenigdy nie powtorzy p.s. wzok w oddali , bo bylam 30km od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Po języku Cię poznałem no wlasnie pisalam , ze cala pani i taki przytulanski jak ja da sie zaglaskac na smierc czy ty wiesz jea , ze Frosch mial byc juz w domu po pracy , a przez te strajki DB stoi w korku ? wszystkie auta ruszyly na drogi nie bawie sie cos mi obiecal Może ja Go zastąpie wirtualnie chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Po języku Cię poznałem no wlasnie pisalam , ze cala pani i taki przytulanski jak ja da sie zaglaskac na smierc czy ty wiesz jea , ze Frosch mial byc juz w domu po pracy , a przez te strajki DB stoi w korku ? wszystkie auta ruszyly na drogi nie bawie sie cos mi obiecal Może ja Go zastąpie wirtualnie chociaż wlasnie dzwonil , ze do pol h bedzie dal chyba do zrozumienia , zebym jeszcze poczekala trudno jeaczek innym razem w Niemczech non stop sa korki co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza ty sie nie wstydzaj , tylko dwa palce do gory i przysiegaj , ze to sie juz nigdy przenigdy nie powtorzy http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Rekruci-przysiega.jpg/280px-Rekruci-przysiega.jpg Sklonowałam się I płeć zmieniłam PRZYSIĘGAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Po języku Cię poznałem no wlasnie pisalam , ze cala pani i taki przytulanski jak ja da sie zaglaskac na smierc czy ty wiesz jea , ze Frosch mial byc juz w domu po pracy , a przez te strajki DB stoi w korku ? wszystkie auta ruszyly na drogi nie bawie sie cos mi obiecal Może ja Go zastąpie wirtualnie chociaż wlasnie dzwonil , ze do pol h bedzie dal chyba do zrozumienia , zebym jeszcze poczekala trudno jeaczek innym razem w Niemczech non stop sa korki co sie odwlecze to nie uciecze Co Ci obiecał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 DZIĘĘĘĘĘĘKUUUUUUJĘĘĘĘĘĘ !!!!!! za życzenia forumowej cioci Frosi i forumowemu wujkowi Jea to pisalam ja Karla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Co Ci obiecał? nie smuc sie przyjdzie taki czas obiecal? hmm..... ...........listwe ma mi przykrecic w kuchni p.s. ja mu potem odpowiednio podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 DZIĘĘĘĘĘĘKUUUUUUJĘĘĘĘĘĘ !!!!!! za życzenia forumowej cioci Frosi i forumowemu wujkowi Jea to pisalam ja Karla nie ma za co Skarbku patrz , co u mnie wyszlo zza chmurek podziele sie z toba http://www.zegocina.pl/aktual/2002_07/foto/slonko2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 hej witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 wróciłam z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 to była masakra każdy chciał coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nie obyło się bez jedzenia śmieciowego po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 coś mi znowu łącze siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a rano było tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 jak fajnie z Wami pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts