aniawmuratorze 18.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a rano było tak dobrze rano dobrze, a teraz jeszcze lepiej gacie ania http://www.dyskretna.pl/images_u2/quechua.jpg co kupilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ania zapodała "mulatora" i ustrzeliła stronkę!!!! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! stałabym się wrogiem nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! aniu , w jakim wieku sa twoje ksiezniczki? jak skoncza 15lat dopiero sie zaczna jeki, kweki , placze i lamenty to nie taki fason to nie taki kolor w tym jestem za chuda w tym za gruba w tym za smarkata w tym za stara ........ .......ja chodzilam w ogrodniczkach ( ciiii...modne byly ) i bylam szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! stałabym się wrogiem nr 1 Za to żonka ma ze mna spokój jak kupujemy ciuchy dla mnie, bo nienawidze zakupów i żadko chodzę, i żonka twierdzi, że noszę spodnie "dopóki ci z du..... nie spadną,hihihiiiii" I mam świety spokój,........no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! stałabym się wrogiem nr 1 Za to żonka ma ze mna spokój jak kupujemy ciuchy dla mnie, bo nienawidze zakupów i żadko chodzę, i żonka twierdzi, że noszę spodnie "dopóki ci z du..... nie spadną,hihihiiiii" I mam świety spokój,........no prawie dobrze , ze masz zonke dobra zonke bo latalbys z golym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! aniu , w jakim wieku sa twoje ksiezniczki? jak skoncza 15lat dopiero sie zaczna jeki, kweki , placze i lamenty to nie taki fason to nie taki kolor w tym jestem za chuda w tym za gruba w tym za smarkata w tym za stara ........ .......ja chodzilam w ogrodniczkach ( ciiii...modne byly ) i bylam szczesliwa prawie 11 i 10 ale ich 15 roku ich bytności to chyba nie wytrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! aniu , w jakim wieku sa twoje ksiezniczki? jak skoncza 15lat dopiero sie zaczna jeki, kweki , placze i lamenty to nie taki fason to nie taki kolor w tym jestem za chuda w tym za gruba w tym za smarkata w tym za stara ........ .......ja chodzilam w ogrodniczkach ( ciiii...modne byly ) i bylam szczesliwa prawie 11 i 10 ale ich 15 roku ich bytności to chyba nie wytrwam potem jest jeszcze skonczenie 16-tki, 17-tki .....nie powiem ...zakupy jakby latwiejsze , bo corki zaczynaja same je robic i nie slychac juz tych jekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Pamiętam te czasy jak ogrodniczki były modne!!!!!!! Zdarłem dwie pary!!! Teraz tylko w pracy Za to żonka nadrabia zakupami ciuchów za mnie!!!!!!!! hahaaaaa I po co kupować nowe jak się jeszcze na du... trzymają?! hahaaa Spadną to kupi sie nowe!! Prosta zasada , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! aniu , w jakim wieku sa twoje ksiezniczki? jak skoncza 15lat dopiero sie zaczna jeki, kweki , placze i lamenty to nie taki fason to nie taki kolor w tym jestem za chuda w tym za gruba w tym za smarkata w tym za stara ........ .......ja chodzilam w ogrodniczkach ( ciiii...modne byly ) i bylam szczesliwa prawie 11 i 10 ale ich 15 roku ich bytności to chyba nie wytrwam potem jest jeszcze skonczenie 16-tki, 17-tki .....nie powiem ...zakupy jakby latwiejsze , bo corki zaczynaja same je robic i nie slychac juz tych jekow ta, tylko jęk, "tak mało kasy? ja za to nawet chustki do nosa nie kupię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 z nowszych zakupów to moja córa dostała aparat stały na zęby Narazie szlaban na inne wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Spadam , mam dziś pierwsze spotkanie z panią architekt!pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 obkupiłam moje księżniczki 2 x kurtki zimowe + 2 x spodnie dzinsowe i jeszcze jakiś dresik tylko o ziarnkach grochu zapomniałam . Tak mnie wykończyło towarzystwo że ledwo żyję najbardziej wykańczają mnie ich kwęki i to że wszystko jest nie takie No dobra wyżaliłam się już mi lepiej A nie prościej było kupić zielone lub czerwone ogrodniczki w Castoramie?! aniu , w jakim wieku sa twoje ksiezniczki? jak skoncza 15lat dopiero sie zaczna jeki, kweki , placze i lamenty to nie taki fason to nie taki kolor w tym jestem za chuda w tym za gruba w tym za smarkata w tym za stara ........ .......ja chodzilam w ogrodniczkach ( ciiii...modne byly ) i bylam szczesliwa prawie 11 i 10 ale ich 15 roku ich bytności to chyba nie wytrwam potem jest jeszcze skonczenie 16-tki, 17-tki .....nie powiem ...zakupy jakby latwiejsze , bo corki zaczynaja same je robic i nie slychac juz tych jekow ta, tylko jęk, "tak mało kasy? ja za to nawet chustki do nosa nie kupię" chcialam nawet o tym nadmienic , ale szkoda mi bylo zalamywac anie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 z nowszych zakupów to moja córa dostała aparat stały na zęby Narazie szlaban na inne wydatki pasowal jej fason? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Spadam , mam dziś pierwsze spotkanie z panią architekt! pa pa powodzenia :*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts