DR 18.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 nooooo....D&R.........czeee-kaaa-myy nie licz na to , ze zbyt dlugo nasza cierpliwosc sie konczy tymczasem ide na kolacje ....pankszkraut z pieczonymi zeberkami jakby co to zapraszam prześle jak zrobie aktułalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a poza tym, żeby nie było, że sie D&R czepiam to aniwmuratorze też zdjęcie prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam nowych bywalców rw D&R ( cokolwiek to znaczy ) i anięwmuratorze Ostrzegam że rw uzaleznia. Byłam na odwyku pół roku. Bez efektów Odwyk nie ma sensu, po co się więc męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a poza tym, żeby nie było, że sie D&R czepiam to aniwmuratorze też zdjęcie prosimy a co to za zwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a poza tym, żeby nie było, że sie D&R czepiam to aniwmuratorze też zdjęcie prosimy a co to za zwyczaj jakiś nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a poza tym, żeby nie było, że sie D&R czepiam to aniwmuratorze też zdjęcie prosimy a co to za zwyczaj gdzie można zobaczyć Twoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a poza tym, żeby nie było, że sie D&R czepiam to aniwmuratorze też zdjęcie prosimy a co to za zwyczaj gdzie można zobaczyć Twoje ? jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 moje zdjęcia można zobaczyć w moim dzienniku, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a może na mój dziennik zaczekacie ? Już zabieram się za pisanie chociaż nie wiem czy nie za wcześnie Dzialka kupiona projekt prawie wybrany spotkania z architektami odbębnione tylko budowanie tak na prawdę na wiosne więc tu na RW ssobie chcę przezimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego mi trochę brakuje tych świntuszących , ale świntuszy się i owszem tylko ze przeniesiono to na godziny poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego świntuszy ...ale co to za świntuszenie żenada z żabą to dopiero było świntuszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego mi trochę brakuje tych świntuszących , ale świntuszy się i owszem tylko ze przeniesiono to na godziny poranne ale wtedy nie ma nastroju ani alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego świntuszy ...ale co to za świntuszenie żenada z żabą to dopiero było świntuszenie to były czasy Ewcia ,nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego mi trochę brakuje tych świntuszących , ale świntuszy się i owszem tylko ze przeniesiono to na godziny poranne ale wtedy nie ma nastroju ani alkoholu no jak to zawsze można dzień dobrze zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dorby wieczór wszystkim Froshka graciorki http://www.kisskiss.pl/szablon/images_1/93r7wungyw1j4y6kr7e0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 dobrywieczór BRAZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Córcia bardzo dziękuje za życzenia, prezenty i kwiatowe łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego mi trochę brakuje tych świntuszących , ale świntuszy się i owszem tylko ze przeniesiono to na godziny poranne ale wtedy nie ma nastroju ani alkoholu no jak to zawsze można dzień dobrze zacząć naukowo stwierdzono że poranne uniesienia są zrowsze i bardziej naturalne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 świntuszy się tu jeszcze verunia ?? Brakuje mi tego mi trochę brakuje tych świntuszących , ale świntuszy się i owszem tylko ze przeniesiono to na godziny poranne ale wtedy nie ma nastroju ani alkoholu no jak to zawsze można dzień dobrze zacząć naukowo stwierdzono że poranne uniesienia są zrowsze i bardziej naturalne .... no tak jak się od rana nakręcisz to przez cały dzięń ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts