braza 19.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Poranne i cholernie wietrzne Dzień Dobry Wszystkim Kawusia - kolejna, ale jak szaleć to szaleć - gorąca jak piekło, jeszcze paruje http://onephoto.net/uploads/dariuszsankowski/1159389654_gal_pict9854.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Spokojnej nocy i miłego jutra życzę Dobranoc czemu wlazłaś na 14-te ......koszmarnych snów Jamlesik jak bony dyny, ja nie chciałam - samo tak się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 To ja wszystkim życzę takiej pogody szczególnie Jamlesikowi http://www.strykowski.net/jesien2006/Kolorowe_drzewa_-_jesien_-_galeria_zdjec_2502.jpg I miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Spokojnej nocy i miłego jutra życzę Dobranoc czemu wlazłaś na 14-te ......koszmarnych snów Jamlesik jak bony dyny, ja nie chciałam - samo tak się .... nie płacz, kupię od jea mulatora i będziesz dogoniona PS. za pogodę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzieki Frosiu za kawke A ja za godzinkę zmykam ze starszym do lekarza, cos go wszystko boli , dopiero jednego wyleczyłam to teraz drugi bedzie chory oj teraz taki paskudny okres , jesli chodzi o chorobska zdrowka zycze syneczkowi Chyba ta choroba to taka wymyslana była, dziecię poszło do przedszkola, ale muszę trzymac rekę na pulsie czy cos naprawde się nie szykuje bo oststnio coś go brzuch pobolewa czasami i nie wiem czy to stresowo-nerwowe czy na jakąs chorobę Ciężko dogadac się z 5 latkiem, bo raz jest chory a za chwilę juz nic mu nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 wyglada mi to na lekkie symulanctwo ale lepiej dmuchac na zimne a moze w tym przedszkolu nie czuje sie najszczesliwszy sprobuj go wypytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Spokojnej nocy i miłego jutra życzę Dobranoc czemu wlazłaś na 14-te ......koszmarnych snów Jamlesik jak bony dyny, ja nie chciałam - samo tak się .... nie płacz, kupię od jea mulatora i będziesz dogoniona PS. za pogodę dziękuję Przy założeniu, że włączysz go w nocy na 1,5h, to rano jajcek jest daleko pod Tobą. Ja włączyłem na 5min, to 6 stronek bumbnął W dodatku się mnoży także po wyłączeniu może się okazać, że masz pisać streszczenie do 600 stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Brazunia piekna ta kawa, jesień tez A ode mnie najserdeczniejsze zyczenia dla Karli, przepraszam że spóźnione I kwiatki dla Twojej Pannicy http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam wszystkich Frosia a kawa to jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 wyglada mi to na lekkie symulanctwo ale lepiej dmuchac na zimne a moze w tym przedszkolu nie czuje sie najszczesliwszy sprobuj go wypytac no własnie to że ma nie iść do przedszkola spowodowało że ozdrowiał , a chyba chodziło o syropki małego, szkoda mu było że on nie ma żadnych lekarstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ila gacie http://diores.pl/images/amedium/OBSESSIVE/brilliant_jennifer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 wyglada mi to na lekkie symulanctwo ale lepiej dmuchac na zimne a moze w tym przedszkolu nie czuje sie najszczesliwszy sprobuj go wypytac no własnie to że ma nie iść do przedszkola spowodowało że ozdrowiał , a chyba chodziło o syropki małego, szkoda mu było że on nie ma żadnych lekarstw ehehe znam ten bol moje dzieci nigdy nie chorowaly i jak szlismy do kogos z wizyta ,spijali innym syropy bo w domu tego nie bylo dzieci sa naprawde rozkoszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam wszystkich Frosia a kawa to jeszcze jest dla ciebie zawsze http://picture.yatego.com/images/45e6c55b7bcc09.3/j5_schwarz_322_322x337_p1.jpg mykam do pracy ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Spokojnej nocy i miłego jutra życzę Dobranoc czemu wlazłaś na 14-te ......koszmarnych snów Jamlesik jak bony dyny, ja nie chciałam - samo tak się .... nie płacz, kupię od jea mulatora i będziesz dogoniona PS. za pogodę dziękuję Przy założeniu, że włączysz go w nocy na 1,5h, to rano jajcek jest daleko pod Tobą. Ja włączyłem na 5min, to 6 stronek bumbnął W dodatku się mnoży także po wyłączeniu może się okazać, że masz pisać streszczenie do 600 stronek jak se wystawie to nie będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ullerciu dzięki za życznonka dla córci, na pewno przekażę Jea gdzieś Ty bywał ??? Wyszłam z psuką i miałam wrażenie, że wiatrzycho to mi nawet w środku wieje A ta cwaniara z futrm na grzbiecie wcale się nie spieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mam do załatwienia parę spraw na mieście, ale nie czuję natchnienia do wyściubienia nosa z ciepełka! Może znajdziecie jakiś powód do przekonania mnie, że powinnam wyjść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 braza, tu i tam Dzisiaj impreze mam...branżowom jutro następną, taką studencką a w niedzielę będę zdychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mam do załatwienia parę spraw na mieście, ale nie czuję natchnienia do wyściubienia nosa z ciepełka! Może znajdziecie jakiś powód do przekonania mnie, że powinnam wyjść??? ja tez musze sie udac na wieksze zakupy, jak ja nie lubię tej domowej logistyki a to zależy jak wazne sa te sprawy, ale mnie lepiej może nie pytaj o mobilizację bo czasem jak mam lenia to nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 braza, tu i tam Dzisiaj impreze mam...branżowom jutro następną, taką studencką a w niedzielę będę zdychał To ja dla Ciebie będę miała parę "antykaców" Ale sobie poszalejesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mam do załatwienia parę spraw na mieście, ale nie czuję natchnienia do wyściubienia nosa z ciepełka! Może znajdziecie jakiś powód do przekonania mnie, że powinnam wyjść??? ja tez musze sie udac na wieksze zakupy, jak ja nie lubię tej domowej logistyki a to zależy jak wazne sa te sprawy, ale mnie lepiej może nie pytaj o mobilizację bo czasem jak mam lenia to nic nie pomaga Do prawnika powinnam pójść (ale Bell wymyślił telefon ), na pocztę - wysłąć polecony (ale jeszcze nie do końca napisany ) - no, za każdym razem znajduję jakieś wytłumaczenie. Chyba zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts