aniawmuratorze 19.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jea wyczekałeś gatki dla Cię 41 zeta się wykosztowałamhttp://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_bielizna_erotyczna_anais_body_judy_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.10.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witaj pp ponawiam moje pytanko z kiedyś tam o datę ur. Weroniki chyba że to top sikret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witaj pp ponawiam moje pytanko z kiedyś tam o datę ur. Weroniki chyba że to top sikret mam nadzieje, ze PP nie będzie mi miała za zle jak powiem, ze jej córeczka jest dokladnie 7 dni starsza od mojej a moja ma dziś 4 miesiące. Łatwo policzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 gatki jea http://partnerzy.info.pl/szatynki/5205bszatynka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam ,witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzięki dziewczyny za gacie Maszynę na żużel przepalam, zara jadę Miłego weekendu życze, gdyby mię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam ,witam hej andzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzięki dziewczyny za gacie Maszynę na żużel przepalam, zara jadę Miłego weekendu życze, gdyby mię nie było miłego weekendu będzięmy tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. Weronia urodziła się 12.06.2007r o godz. 2.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. Weronia urodziła się 12.06.2007r o godz. 2.45 dzięki już wiem nasz Jeremi jest nieco starszy 31.05.2007 godz 7.13 ranny ptaszek z przymusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam cześć ! Zmokłeś czy zmarzłeś ? Robię sondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. troche Ci zazdroszcze bo sama teraz siedze i sie zastanawiam czy ogarnąć prędko mieszkanie i pokazać mężusiowi jaka to ja jestem dzielna babka czy zostawić sajgon jak jest i pokazac jak nam było w tym tygodniu fajnie jest jeszcze opcja, ze wytre z kurzu TV i wtedy nie zauwazy niczego wkoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 hej, miałam troszkę postów nabic ale mi dzieci właśnie kuchnię rozwalają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. troche Ci zazdroszcze bo sama teraz siedze i sie zastanawiam czy ogarnąć prędko mieszkanie i pokazać mężusiowi jaka to ja jestem dzielna babka czy zostawić sajgon jak jest i pokazac jak nam było w tym tygodniu fajnie jest jeszcze opcja, ze wytre z kurzu TV i wtedy nie zauwazy niczego wkoło... skąd ja to znam jeszcze drogę do lodówki odgruzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 hej, miałam troszkę postów nabic ale mi dzieci właśnie kuchnię rozwalają.... pozwól się dzieciom twórczo rozwijać moje zrobiły sobie kanapki nalały rosołku wszystko zostawiły i przeniosły sie do łazienki no cóż przewróciło się niech leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. troche Ci zazdroszcze bo sama teraz siedze i sie zastanawiam czy ogarnąć prędko mieszkanie i pokazać mężusiowi jaka to ja jestem dzielna babka czy zostawić sajgon jak jest i pokazac jak nam było w tym tygodniu fajnie jest jeszcze opcja, ze wytre z kurzu TV i wtedy nie zauwazy niczego wkoło... skąd ja to znam jeszcze drogę do lodówki odgruzuj nie ma po co, w lodówce malowanie calutki tydzien nawet nosa z domu nie wysciubiłam bo siedzialam dzien i noc nad 2 małymi chorowitkami. Byłam tylko u lekarza i 3 razy w aptece... Zakupy czekaja jak mężuś przyjedzie. Z kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka! Witaj mocca!!! Spadam myć okna, wycierać kurze i mopować podłogi witaj nie mów ze poprawiasz, bo ja juz mialam cichy plan, ze po nią pojade i odwioze i nawet dam dobrze zarobić Nie poprawiam Tylko miałam wolne 2 godziny, więc poszłam i jej pomogłam. troche Ci zazdroszcze bo sama teraz siedze i sie zastanawiam czy ogarnąć prędko mieszkanie i pokazać mężusiowi jaka to ja jestem dzielna babka czy zostawić sajgon jak jest i pokazac jak nam było w tym tygodniu fajnie jest jeszcze opcja, ze wytre z kurzu TV i wtedy nie zauwazy niczego wkoło... skąd ja to znam jeszcze drogę do lodówki odgruzuj nie ma po co, w lodówce malowanie calutki tydzien nawet nosa z domu nie wysciubiłam bo siedzialam dzien i noc nad 2 małymi chorowitkami. Byłam tylko u lekarza i 3 razy w aptece... Zakupy czekaja jak mężuś przyjedzie. Z kartą będzie miał okazję się wykazac i karta też mój ląduje o 21.40 więc mam troche czasu na zastanowienie się czy sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts