stukpuk 20.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Stuku ja dopiero testy przerabiam, ale naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy wiem co robię I czy na pewno chcę umieć jeździć Ale co tam, spróbuję, może mnie 50-tka nie zastanie przy tym zdawaniu chcesz umieć, chcesz nie wyobrażam sobie jak dałabym sobie radę bez prawka i auta Masz rację Chcę, tylko czemu to kurczę takie trudne jest??? I wiesz, odnoszę wrażenie, że pytania na testy to wymyślił jakiś frustrat (ale już chyba o tym wspominałam ) dasz radę skoro moja siostra ma prawko to Ty też dasz radę Dlaczego tak nisko siostre oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Dlaczego tak nisko siostre oceniasz? Nie nisko, tylko ona bardzo nerwowa jest Bałam się o egzaminatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Bingo, a moja żonka usilnie próbowała z drugiego i to po górkę. egzaminator dał jej szansę ale się nie domyśliła i oblała, A z dwójki ruszamy np; starem 266,a osobowym lw wyjątkowych przypadkach zimą przy oblodzonej nawierzchni. ale jak to możliwe, ze nie wiedziała tego??? Jacyś kolesie jak staneła na stopie naśmiewali sie z niej że zdaje i sestresowała się i zapomniała!!!!!!!!! Ale instruktor powiedział jej że następnym razem napewno zda!!! Pojętna z niej bestia podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dasz radę skoro moja siostra ma prawko to Ty też dasz radę No zaintrygowałaś mnie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Kurde!!!!! Bojkot jakiś Nikt mi nawet na powitanie nie odpowiedział Ciebie też nie?, co za dzień?! hahaha Jak tam prawko? Żonka dziś 3 raz oblała!!!!!!!!!! Zdolna bestia!! ty sie z żony nie smiej bo egzaminatorzy tez bywaja rózni, wiem cos o tym Nie śmiałbym się z niej ale w takim razie mam pytanie? Z jakiego biegu ruszamy samochodem? z pierwszego??? Bingo, a moja żonka usilnie próbowała z drugiego i to po górkę. egzaminator dał jej szansę ale się nie domyśliła i oblała, A z dwójki ruszamy np; starem 266,a osobowym lw wyjątkowych przypadkach zimą przy oblodzonej nawieszchni. to moze udziel jej prywatnych lekcji osobiscie, bedzie się mniej stresowała i postepy beda wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jacyś kolesie jak staneła na stopie naśmiewali sie z niej że zdaje i sestresowała się i zapomniała!!!!!!!!! Ale instruktor powiedział jej że następnym razem napewno zda!!! Pojętna z niej bestia podobno Poradź żonie, żeby na drugi raz gdy się zdarzy coś takiego, wywaliła kolesiom język!!!! Tylko tak na fest (i żeby egzaminataro nie widział ) Takie coś zawsze działa!!!!! Na nas też - odstresowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dasz radę skoro moja siostra ma prawko to Ty też dasz radę No zaintrygowałaś mnie normalnie spokojnie Braza zdasz tylko musisz sie uzbroić w cierpliwosc i sie tym nie stresowac, a poza tym my bedziemy kciuki trzymac żeby wszystko poszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Bo brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dasz radę skoro moja siostra ma prawko to Ty też dasz radę No zaintrygowałaś mnie normalnie spokojnie Braza zdasz tylko musisz sie uzbroić w cierpliwosc i sie tym nie stresowac, a poza tym my bedziemy kciuki trzymac żeby wszystko poszło dobrze Jeśli chodzi o kciuki, to już pewnie kilka dni przed egzaminem będę się darła, że potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Kurde!!!!! Bojkot jakiś Nikt mi nawet na powitanie nie odpowiedział Ciebie też nie?, co za dzień?! hahaha Jak tam prawko? Żonka dziś 3 raz oblała!!!!!!!!!! Zdolna bestia!! ty sie z żony nie smiej bo egzaminatorzy tez bywaja rózni, wiem cos o tym Nie śmiałbym się z niej ale w takim razie mam pytanie? Z jakiego biegu ruszamy samochodem? z pierwszego??? Bingo, a moja żonka usilnie próbowała z drugiego i to po górkę. egzaminator dał jej szansę ale się nie domyśliła i oblała, A z dwójki ruszamy np; starem 266,a osobowym lw wyjątkowych przypadkach zimą przy oblodzonej nawieszchni. to moze udziel jej prywatnych lekcji osobiscie, bedzie się mniej stresowała i postepy beda wieksze Kiedyś ją uczyłem, nawet jej dobrze szło. Ale na miasto to z nią nie pojadę, a po parkingu to ona nie będzie jeździć bo za proste!!!! I bądź tu mądry i pisz wiersze!!!! Za proste!! Tylko w kółko i w kółko!! Hrabianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Bo brzydki No pewnie, ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Pierwsze jazdy miałam na starym mercedesie taki co to a reczny-nozny , a potem to róznymi jezdziłam, wiec pewnie i takim bym dała rade a poza tym strefy zgniotu sa wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Bo brzydki Nie, no nie wyrobię!! Następna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Kurde!!!!! Bojkot jakiś Nikt mi nawet na powitanie nie odpowiedział Ciebie też nie?, co za dzień?! hahaha Jak tam prawko? Żonka dziś 3 raz oblała!!!!!!!!!! Zdolna bestia!! ty sie z żony nie smiej bo egzaminatorzy tez bywaja rózni, wiem cos o tym Nie śmiałbym się z niej ale w takim razie mam pytanie? Z jakiego biegu ruszamy samochodem? z pierwszego??? Bingo, a moja żonka usilnie próbowała z drugiego i to po górkę. egzaminator dał jej szansę ale się nie domyśliła i oblała, A z dwójki ruszamy np; starem 266,a osobowym lw wyjątkowych przypadkach zimą przy oblodzonej nawieszchni. to moze udziel jej prywatnych lekcji osobiscie, bedzie się mniej stresowała i postepy beda wieksze Kiedyś ją uczyłem, nawet jej dobrze szło. Ale na miasto to z nią nie pojadę, a po parkingu to ona nie będzie jeździć bo za proste!!!! I bądź tu mądry i pisz wiersze!!!! Za proste!! Tylko w kółko i w kółko!! Hrabianka a po oblodzonym próbowała hamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ja drugie tyle godzin a może i wiecej wyjeździłam z moim mężem po róznych parkingach, bo sie uparłam na to prawo jazdy i to faktycznie pomogło a mój mąż miał anieska cierpliwosc do mnie i moich postępów, ale teraz sie nie musi wstydzić za zone bo co dadzą tym pojedzie A starym VV transporterem? Bo ja chcę takiego kupic na budowę, ale żona sie upiera że brzydki i że takim pudłem nie bedzie jeździć!!!!!!! Też sobie wymyśliła!!!!!!!!!!!!!!!! Za brzydki!!!! Ja jej dam za brzydki! Bo brzydki No pewnie, ohyda Ktoś jeszczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 gacie stuk http://www.olive.pl/admin/zdjecia/c9a9effe2f11d607667ec4ab4d899172.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 brzydki to jest stary fiat multipla taki z garbem z przodu na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Kurde!!!!! Bojkot jakiś Nikt mi nawet na powitanie nie odpowiedział Ciebie też nie?, co za dzień?! hahaha Jak tam prawko? Żonka dziś 3 raz oblała!!!!!!!!!! Zdolna bestia!! ty sie z żony nie smiej bo egzaminatorzy tez bywaja rózni, wiem cos o tym Nie śmiałbym się z niej ale w takim razie mam pytanie? Z jakiego biegu ruszamy samochodem? z pierwszego??? Bingo, a moja żonka usilnie próbowała z drugiego i to po górkę. egzaminator dał jej szansę ale się nie domyśliła i oblała, A z dwójki ruszamy np; starem 266,a osobowym lw wyjątkowych przypadkach zimą przy oblodzonej nawieszchni. to moze udziel jej prywatnych lekcji osobiscie, bedzie się mniej stresowała i postepy beda wieksze Kiedyś ją uczyłem, nawet jej dobrze szło. Ale na miasto to z nią nie pojadę, a po parkingu to ona nie będzie jeździć bo za proste!!!! I bądź tu mądry i pisz wiersze!!!! Za proste!! Tylko w kółko i w kółko!! Hrabianka a po oblodzonym próbowała hamowania Chyba nie? Jakoś w tym roku u nas śniegu mało było i dopiero zaczynała kurs więc nie miała tak naprawdę styczności z zimową jazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts