jamles 21.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzieńdoberek Jest cukierek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Zostawiam kawę z poczęstunkiem i sobie idę. Nie chcę zapeszyć, ale pieknie się zrobiło w Perle Bałtyku - słoneczko i cisza No to będzie galop kontrolowany!!!! http://www.fotosearch.pl/comp/icn/icn234/francja-franche-comte-la-fresse-~-f0018588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach To specjalnie dla Ciebie http://www.fotosearch.pl/comp/csk/csk165/wwwwebconcepts-ad-pojecia-~-ks6882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach To specjalnie dla Ciebie http://www.fotosearch.pl/comp/csk/csk165/wwwwebconcepts-ad-pojecia-~-ks6882.jpg dzięki i nie spadnij ...........księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzieńdoberek Jest cukierek? Jest http://www.fotosearch.pl/comp/unq/unq151/odswiezanie-filizanki-bufet-~-u18519448.jpg Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 i nie spadnij ...........księżniczko Będę się grzywy łapać, w razie "W" Mogę jeszcze z pół godzinki poprzebywać z miłym towarzystwem Drugą kawę sobie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 i nie spadnij ...........księżniczko Będę się grzywy łapać, w razie "W" Mogę jeszcze z pół godzinki poprzebywać z miłym towarzystwem Drugą kawę sobie zrobiłam to włączam czajnik i drugą parzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach To wstałeś o 20 minut wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach To wstałeś o 20 minut wcześniej to śpioch jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cześć Brażka Jakbym nie musiał iść do pracy to bym tak wcześnie nie wstawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Chyba mnie pogięło, żeby tak wcześnie wstawać ja już od piątej na nogach To wstałeś o 20 minut wcześniej to śpioch jesteś No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cześć Brażka Jakbym nie musiał iść do pracy to bym tak wcześnie nie wstawał Ojej, współczuję. W niedzielę to aż żal ściska - wszyscy wkoło śpią twardym bykiem, a Ty człowieku zasuwaj Dawno temu tak pracowałam - w końcu miałam dość Miłego dnia życzę, mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cześć Brażka Jakbym nie musiał iść do pracy to bym tak wcześnie nie wstawał Ojej, współczuję. W niedzielę to aż żal ściska - wszyscy wkoło śpią twardym bykiem, a Ty człowieku zasuwaj Dawno temu tak pracowałam - w końcu miałam dość Miłego dnia życzę, mimo wszystko Już się przyzwyczaiłem. Żal mi tylko że na budowie nie mogę podłubać, bo akurat pięknie słońce świeci Właśnie sobie uzmysłowiłem jaki jestem wielki NS znowu chrzani wątek "słodkości" a ja się powstrzymałem od komentarza Łatwo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam wszystkich w tym pięknym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry, kochani! Marjucha, jesteś wielki! Powstrzymać się od komentarza to duuuuuża sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cześć Brażka Jakbym nie musiał iść do pracy to bym tak wcześnie nie wstawał Ojej, współczuję. W niedzielę to aż żal ściska - wszyscy wkoło śpią twardym bykiem, a Ty człowieku zasuwaj Dawno temu tak pracowałam - w końcu miałam dość Miłego dnia życzę, mimo wszystko jeszcze 17 lat i już w niedzielę będę z rana bykiem leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cześć Marjucha Panowie, ależ z Was poranne ptice Cześć Brażka Jakbym nie musiał iść do pracy to bym tak wcześnie nie wstawał Ojej, współczuję. W niedzielę to aż żal ściska - wszyscy wkoło śpią twardym bykiem, a Ty człowieku zasuwaj Dawno temu tak pracowałam - w końcu miałam dość Miłego dnia życzę, mimo wszystko jeszcze 17 lat i już w niedzielę będę z rana bykiem leżał To masz fajnie. Ja albo zmienię pracę, albo jeszcze tylko 36 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry, kochani! Marjucha, jesteś wielki! Powstrzymać się od komentarza to duuuuuża sztuka! A dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts