ullerowa 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Wszystkim Kawke popijam i przyszłam poczytac co tutaj słychowac Cześć Ullerciu!! Ja już drugą dopijam!! a mi dzisiaj dali pospac do 8.30 normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Tez mi takie rózne dziwne pomysły po głowie chodza no ale zobaczymy co z tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Ojej, to może ja się odwrócę gdy Cię będę gonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Tez mi takie rózne dziwne pomysły po głowie chodza no ale zobaczymy co z tego bedzie Ja też zaczynam myśleć o czymś własnym, ale na razie nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Ojej, to może ja się odwrócę gdy Cię będę gonił to jeszcze pobładzisz z odwrócona głowa i co bedzie jak pobiegniesz nie w ta strone co trzeba może lepiej niech zostanie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Z drugiej strony jakbyś trafiła to byś ze mną była w rankingu Nie kuś, czorcie Kochani, muszę niestety pożegnać miłe towarzystwo. Moja psunia w oczka mi czule patrzy, lokal wyborczy już otwart, a i ta piękność tęsknym wzrokiem w dal patrzy i mnie wyczekuje http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg Miłego dnia Wam życzę, szczególnie tym którzy ciążko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Miłego dnia Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Z drugiej strony jakbyś trafiła to byś ze mną była w rankingu Nie kuś, czorcie Kochani, muszę niestety pożegnać miłe towarzystwo. Moja psunia w oczka mi czule patrzy, lokal wyborczy już otwart, a i ta piękność tęsknym wzrokiem w dal patrzy i mnie wyczekuje http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg Miłego dnia Wam życzę, szczególnie tym którzy ciążko pracują To miłego "konikowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No, to ja widzę, że nas więcej jest z tym pomysłem na życie! I dobrze, nie ma jak na swoim! Brazunia - pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Uciekam popracować. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No, to ja widzę, że nas więcej jest z tym pomysłem na życie! I dobrze, nie ma jak na swoim! Brazunia - pa. To takie nasze wielkie marzenie ale czy się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Uciekam popracować. Miłego dnia życzę Spokojnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ullerowa - musi się spełnić. Gdybyśmy w to nie wierzyli, to niczego byśmy nie zrobili. Cześć, Ewcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ullerowa - musi się spełnić. Gdybyśmy w to nie wierzyli, to niczego byśmy nie zrobili. To tak jak z budowa, niby nie mamy kasy, a juz mieszkamy, co prawda do końca jeszcze daleko ale zawsze to juz u siebie No i jedno marzenie, kiedyś niedoscigłe się nam prawie spełniło Wierze w marzenia tylko ciiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 cześć Ew-ka a co ty dzisiaj taka skrzywiona Witaj, u mnie za oknem brzydko, lepiej nigdzie sie nie ruszac, ale obywatelski obowiazek musze spełnic. Ratuje sie kawa w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 cześć Ew-ka a co ty dzisiaj taka skrzywiona : nie mam nastroju wszystko mnie wk...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts