ila66 21.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ila, to ja sie takich rzeczy dowiaduję! Wystarczy, że człowiek się na chwilę odwróci, a Wy już tu wyprawiacie TAKIE RZECZY! DPS-KA NO COŚ TY MY GRZECZNI JESTEŚMY WARTOWNIK ,NIE MOŻE SIE ZALOGOWAĆ POD SWOIM NICKIEM ( HASŁO WBIJA I NIC ),ZGŁOSIL DO MURATORA I NADAL NIC.... NO TO WCHODZI POD MOIM NICKIEM NARAZIE TO MY 2 W 1 ALE GRZECZNIE BUZIAKI OD NAS OBOJGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Aha... A czego on wchodzi pod Twoim nickiem a nie pod jakimś nowym? Konszachty macie i tak. To tak jak ja mogę wchodzić pod nickiem Komtura Mazurskiego. Komtur to fantastyczny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Hij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 byłam na wyborach głosowałam nie "na"...tylko "przeciw" ciekawe jakie będą wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 byłam na wyborach głosowałam nie "na"...tylko "przeciw" ciekawe jakie będą wyniki Hejka ja też byłam też zagłosowałam wybierając mniejsze zło żadna partia mnie nie przekonuje, żadna może ja jakaś inna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 witam po obiadkowo bylismy głosować oddałam glos na mojego kolegę ,ktory w piatek osobiscie do nas zadzwonil proszac o wsparcie ,a ze jest z popularnej partii wiec oddalismy glos na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Eeeee... to nie wartownik. On by się ze mną przywitał. czesc depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Eeeee... to nie wartownik. On by się ze mną przywitał. czesc depesiu O żesz... Toś Ty taki? Cześć, stęskniłam się za Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Eeeee... to nie wartownik. On by się ze mną przywitał. czesc depesiu O żesz... Toś Ty taki? Cześć, stęskniłam się za Tobą! ja za toba tez .... bardzo , bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 byłam na wyborach głosowałam nie "na"...tylko "przeciw" ciekawe jakie będą wyniki Hejka ja też byłam też zagłosowałam wybierając mniejsze zło żadna partia mnie nie przekonuje, żadna może ja jakaś inna jestem cześc ja tez mniejsze zło wybrałam i mam nadzieje że nie urosnie po wyborach ale szoku doznałam bo musiałam stać w kolejce po karty do głosowania tyle było ludzi w lokalu, czyzby wszyscy chcieli głosowac i frekwencja zaskoczy władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 witam po obiadkowo bylismy głosować oddałam glos na mojego kolegę ,ktory w piatek osobiscie do nas zadzwonil proszac o wsparcie ,a ze jest z popularnej partii wiec oddalismy glos na niego Ewcia a humorek choc troszeczkę lepszy juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 byłam również oddać głos.Zdenerwowałam sie bo ciocia dała mi wytyczn na kogo głosować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Wpadłam tylko wpadłam na chwilkę cześć wszystkim powiedzieć ale stronek napukaliście. Pogubiłam się i nie wiem komu gacie podesłać. Dzięki wszystkim za życzenia lepsi jesteście od mojego ślubnego bo on zapomniał. Teraz biegnę zagłosować i do kościoła jak się uda to wieczorkiem wpadnę Choć chyba seanse się zapowiadają .................................może uda mi się wyrwać pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 byłam na wyborach głosowałam nie "na"...tylko "przeciw" ciekawe jakie będą wyniki Hejka ja też byłam też zagłosowałam wybierając mniejsze zło żadna partia mnie nie przekonuje, żadna może ja jakaś inna jestem całkowicie sie z Tobą zgadzam, to sa ciągle te same osoby i te same partie.A jak widziałam nowe nazwisko na liście do głosowania to na samym końcu było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 znowu sama jestem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 obok mnie głosowała starsza pani, postawiła krzyżyk przy WSZYSTKICH nazwiskach na liście nr 6 i pytała się czy dobrze zakreśliła,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 bardzo zmartwiona była jak się dowiedziała ,ze to juz nieważny głos jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 domku gatki http://www.intymna.bptnet.pl/samanta/ariadnaa022-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts