Anna Wiśniewska 22.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a ja z młodszym do lekarza pedze bo jakis taki niewyrazny , kaszle,katar i jakis taki cieplutki ja w przychodni jestem co drugi dzień Niedobrze Dużo zdrówka dla malucha ullerowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 POgoda się nie zmieniła ....dalej PIŚ....dzi chopie !!!!! co TY godosz !!!!! +1 a robota na placu czeko ale wciągom spodnioki i jak powiedzioł mój premier Jamles..... DO ROBOTY !!! ino kawa dopija weź se po leku chopie ta robota nosz premier wie co godo ....Pracuj -cudów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a ja z młodszym do lekarza pedze bo jakis taki niewyrazny , kaszle,katar i jakis taki cieplutki ja w przychodni jestem co drugi dzień Niedobrze Dużo zdrówka dla malucha ullerowa! i ja życze zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 witam serdecznie i słonecznie zaczął sie piękny dzień Mąż przynosł mi kawkę do łóżka ze słowami .....jeszcze Ci buziaka nie dałem w V RP i moj synek podjął bardzo ważna decyzję ....ale o tym jeszcze cicho szaaaaa..... Żenił się będzie jak mniemam Cześć Ewka, miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 POgoda się nie zmieniła ....dalej PIŚ....dzi chopie !!!!! co TY godosz !!!!! +1 a robota na placu czeko ale wciągom spodnioki i jak powiedzioł mój premier Jamles..... DO ROBOTY !!! ino kawa dopija weź se po leku chopie ta robota nosz premier wie co godo ....Pracuj -cudów nie ma ale moja premier jak przyjedzie z roboty to mnie rozliczy i cudów oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 witam serdecznie i słonecznie zaczął sie piękny dzień Mąż przynosł mi kawkę do łóżka ze słowami .....jeszcze Ci buziaka nie dałem w V RP i moj synek podjął bardzo ważna decyzję ....ale o tym jeszcze cicho szaaaaa..... Żenił się będzie jak mniemam Cześć Ewka, miłego dnia życzę Ewka, kiedy kołocz weselny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 i moj synek podjął bardzo ważna decyzję ....ale o tym jeszcze cicho szaaaaa..... Żenił się będzie jak mniemam nie ten trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ale moja premier jak przyjedzie z roboty to mnie rozliczy i cudów oczekuje Twoja Premiera tyz wie co godo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ewka, kiedy kołocz weselny nasz w grudniu po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 miłego i udanego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 posprzatałam ,zupe ogórkowa ugotowałam ,białe bluzki poprasowałam ....to teraz lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam iudanego dnia życzę braza dzięki za ciepłą kurtałkę przyda się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Wszystkim szkrabom zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 posprzatałam ,zupe ogórkowa ugotowałam ,białe bluzki poprasowałam ....to teraz lece do pracy ale masz dobrze zaradność to Twoje drugie imię !!!!!!!!!!! ja ledwo ogarnęłam poranne pobojowisko a obiad po polu biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cafepausa zimno paluchy mi zmarzły a wieje jakby się ktoś powiesił po wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cafepausa zimno paluchy mi zmarzły a wieje jakby się ktoś powiesił po wyborach braza cieplusią kurtkę wypożycza niestety rękawiczek w komplecie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kurtkę to już ktoś zwinął koniec przerwy do zajęć .....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Masz tu Waciaka do pomocy http://republika.pl/blog_df_3684674/4557018/sz/uf1701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no, dobrze się sprawiliście Jarus odstrzelony Zjazd był super, spotkałam ludzi, których ćwierć wieku nie widziałam. I wiecie co? Oni mnie pamiętali Jestem dowartościowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no, dobrze się sprawiliście jarus odstrzelony zjazd był super, spotkałam ludzi, których ćwierć wieku nie widziałam. I wiecie co? Oni mnie pamiętali jestem dowartościowana majka !!!!! Nie głosowałaś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts