aniawmuratorze 22.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne Mogą być zwykłe z proszkiem ixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kurcze, na prawdę nie chce znikać ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję Bo to śwęta prawda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję pokaż mu wątek dla samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję pokaż mu wątek dla samców what??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a mój to mi mówi ,ze ja niczego sie tutaj nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję Bo to śwęta prawda jest no właśnie, będę Cię cytawać brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 specjalnie mi tak mówi , bo go nie raz zaskoczyłam pytaniem na które nie umiał odpowiedziec(oczywiscie odnosnie budowy) no ale teraz to ja na prawdę musze zmykac. pa pa pa . spokojnej nocy zyczę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a mój to mi mówi ,ze ja niczego sie tutaj nie dowiem no co Ty ja na moim forum ziomkowym natknęłam się na wątek o ruku GWC antybakteryjnych rurach Rehau i taka jestem mądra że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Co tu się dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 sorki muszę kompa zrestartować bo się java wgrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 specjalnie mi tak mówi , bo go nie raz zaskoczyłam pytaniem na które nie umiał odpowiedziec(oczywiscie odnosnie budowy) no ale teraz to ja na prawdę musze zmykac. pa pa pa . spokojnej nocy zyczę wszystkim Ja też zaskakuję wiedzą zdobytą na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 sorki muszę kompa zrestartować bo się java wgrała Teraz będzie atak na czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję pokaż mu wątek dla samców what??????????? http://forum.muratordom.pl/post2106571.htm#2106571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 zmykam powoli bo mąż niedługo z pracy nadjedzie, musze mu cos do jedzenia przygotowac, jak mnie znowu przed kompem zobaczy to moze sie lekko zdenerwowac grzybki dla męża najlepiej halucynogenne pewnie że najlepiej i humor by mu wrócił ale mój jak widzi że na forum siedzę to też się krzywi; tłumaczę że ważnych rzeczy o budowaniu się dowiaduję pokaż mu wątek dla samców what??????????? http://forum.muratordom.pl/post2106571.htm#2106571 a może mi ktoś powiedzieć coś miłego, bo mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a może mi ktoś powiedzieć coś miłego, bo mi smutno A może byc tak? http://static.goldenline.pl/group_logo/004/group_17476_af74f1_huge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a może mi ktoś powiedzieć coś miłego, bo mi smutno Cześć Jutro będzie dobry dzień, kawa, oponki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts