Sloneczko 23.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Puk, puk! Czy jest tu Zielonooka? http://www.123greetings.com/birthday/birthday_wishes/star.html?pos=related_card Wszystkiego Najlepszego!!! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 U nas też ciemno Ale cieszę się, że nie jestem... dekarzem Patrzę przez okno jak pracują na dachu i normalnie mi ich żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia czyżbyś była na Szombierkach ten Murzyn to mo wielko ta d........ u mnie tyż cima, a i wiatry ten czorny Bambo mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej hej a u mnie cieplutko i miło aż sie z łóżka nie chce wychodzić dopijam kawusię i do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia czyżbyś była na Szombierkach ten Murzyn to mo wielko ta d........ u mnie tyż cima, a i wiatry ten czorny Bambo mo czymu w szombierkach ? jo je terozki dziolcha z Centrali ale mieszkalach tam pare latek byda dzisioj na Szombrach , bo jada do mamy na Bobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej hej a u mnie cieplutko i miło aż sie z łóżka nie chce wychodzić dopijam kawusię i do pracy chyba w lozku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia czyżbyś była na Szombierkach ten Murzyn to mo wielko ta d........ u mnie tyż cima, a i wiatry ten czorny Bambo mo czymu w szombierkach ? jo je terozki dziolcha z Centrali ale mieszkalach tam pare latek byda dzisioj na Szombrach , bo jada do mamy na Bobrek to w Operze mieszkosz czy na banhowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej hej a u mnie cieplutko i miło aż sie z łóżka nie chce wychodzić dopijam kawusię i do pracy chyba w lozku raczej w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia czyżbyś była na Szombierkach ten Murzyn to mo wielko ta d........ u mnie tyż cima, a i wiatry ten czorny Bambo mo czymu w szombierkach ? jo je terozki dziolcha z Centrali ale mieszkalach tam pare latek byda dzisioj na Szombrach , bo jada do mamy na Bobrek to w Operze mieszkosz czy na banhowie az taka centralna to ja nie jestem ale piechty dojda tam w 10 min jo kole Pogotowia mieszkom a w Niemcach na banhowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia ty sie nabijosz z mojygo Froscha ? niewdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej hej a u mnie cieplutko i miło aż sie z łóżka nie chce wychodzić dopijam kawusię i do pracy chyba w lozku pewnie ze w łóżku jest cieplo i miło i pachnie Lenorem za oknem jest ciemna deszczowa noc listopadowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia ty sie nabijosz z mojygo Froscha ? niewdzieczna to tylko do tego niedaleko siebie jak wyjdę na dach to zamek widzę a Froschowi to współczuję, mój mąz ostatnio konczył dach na budynku gospodarczym to wiem jak to jest przy takiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A u mnie to na dworze jest tak ciemno że gdyby nie zegarek to bym nie uwierzyła że prawie 9 chyba mieszkamy niedaleko siebie bo u mnie tez ciemno jak w .....u Murzyna nie chce mi sie nawet do sklepu isc musialabym latarke wziasc e soba frosch mowi , ze u niego 2 stopnie tylko , a biedactwo dzisiaj okna i drzwi wstawia ty sie nabijosz z mojygo Froscha ? niewdzieczna to tylko do tego niedaleko siebie jak wyjdę na dach to zamek widzę a Froschowi to współczuję, mój mąz ostatnio konczył dach na budynku gospodarczym to wiem jak to jest przy takiej pogodzie ten zamek ? http://www.zamkipolskie.com/bedzin/bedzin01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a w Niemcach na banhowie mosz swoja ławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a w Niemcach na banhowie mosz swoja ławka chyba nie myslisz , ze jo w tako pizdziawa na lufcie siedza a w budynkach malo kaj som poczekalnie dziwne co? mom swoj stolikw kafyjce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 idę cuda czynić na ogrodzie .........brrrrrr aaaaaaa, a Maxi ze szkolenia wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 idę cuda czynić na ogrodzie .........brrrrrr aaaaaaa, a Maxi ze szkolenia wróciła W złą godzinę zapytałeś , wróciła......zawsze wracają Dzieńdoberek Ale mam zaległości No , przyznać się , czy zdarzyło sie coś o czym powinnam wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts