andzik.78 23.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 niestety w tym juz chyba nie pojem.... a co się stało ???? dzieci rosną i paczki zgarną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 niestety w tym juz chyba nie pojem.... a co się stało ???? odchudza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A wiecie, że ja już dzieciakom kupiłam prezenty pod choinkę my mamy pomysła co starszemu zakupić i chyba w przyszłym miesiącu bedziemy zamawiać a Twój starszy ile ma lat? moj ma dwa i chcemy mu kupić autko na akumulator ale nie wiem czy nie za mały jeszcze na to? starszy ma 5,5 a młodszy 9 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 uff w końcu zasnęły . mój mlodszy syn tez ma 15 miesięcy czasami wolałabym iść na pole do cięzkiej roboty... nie grzesz dziewczyno ...nie grzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 mąż często opowiada ,że jak był mały i tata przynosił paczki to on swoją chował tylko kilka do zjedzenia zostawiał, czasami miał az do Wielkanocy a jego brat(też o rok młodszy) wszystko w ciągu kilku dni zjadał,, podobno póxniej mojmąż dzielił się z bratem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły naprawde warto zainwestować w dobre klocki bo dłuuuugo posłużą, a u mnie tymi wiekszymi to juz młodszy zaczyna się bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 uff w końcu zasnęły . Mój mlodszy syn tez ma 15 miesięcy czasami wolałabym iść na pole do cięzkiej roboty... nie grzesz dziewczyno ...nie grzesz oj,faktycznie grzeszysz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły faktycznie klocki to fajna sprawa, myślę ,że w tym roku tego autka nie kupimy bo jeszcze za małe są na takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi to prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły naprawde warto zainwestować w dobre klocki bo dłuuuugo posłużą, a u mnie tymi wiekszymi to juz młodszy zaczyna się bawic co do klocków i innych zabawek to sie zgadzam. Mam jeszcze klocki "lego" ktorymi bawili sie moi chłopcy i teraz sa juz schowane - śmieją sie,ze to dla ich dzieci ( w przyszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 niestety w tym juz chyba nie pojem.... a co się stało ???? dzieci rosną i paczki zgarną... Nie dawaj dzieciom słodyczy , zęby im się zepsują. Ja zawsze dzieciom konfiskuję słodkie paczki i jak śpią to się opycham, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 uff w końcu zasnęły . mój mlodszy syn tez ma 15 miesięcy czasami wolałabym iść na pole do cięzkiej roboty... nie grzesz dziewczyno ...nie grzesz OJ,FAKTYCZNIE GRZESZYSZ !!! napisałąm ,że czasami tylko... bo tak naprawdę to bardzo sie cieszę ,ze ich mam po roku , widzę jak razem rosną , bawia sie no i psocą , najlepsze jest to ,że jak daje syrop to najpierw musi młodszy wypic jak nie bedzie płakał to starszy tez wypije... a jak płacze to nic nie pomoze starszy nie wypije syropu ech to sa moje najwieksze skarby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 niestety w tym juz chyba nie pojem.... a co się stało ???? dzieci rosną i paczki zgarną... nie dawaj dzieciom słodyczy , zęby im się zepsują. Ja zawsze dzieciom konfiskuję słodkie paczki i jak śpią to się opycham, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły naprawde warto zainwestować w dobre klocki bo dłuuuugo posłużą, a u mnie tymi wiekszymi to juz młodszy zaczyna się bawic świeta racja ...moj Dawid ma 24 lata ,a na strychu jest cale pudlo klockow Lego ...jego klockow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły naprawde warto zainwestować w dobre klocki bo dłuuuugo posłużą, a u mnie tymi wiekszymi to juz młodszy zaczyna się bawic CO DO KLOCKÓW I INNYCH ZABAWEK TO SIE ZGADZAM. MAM JESZCZE KLOCKI "LEGO" KTORYMI BAWILI SIE MOI CHŁOPCY I TERAZ SA JUZ SCHOWANE - ŚMIEJĄ SIE,ZE TO DLA ICH DZIECI ( W PRZYSZŁOŚCI) mój mąż przekazał synowi swoje resoraki, peweksowskie jeszcze , z żalem się z nimi rozstawał, ale mały to uważa je za najlepsze bo to jeszcze byłu autka taty, chociaz ma inne ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ostatnio bardzo zdenerwowała mnie sąsiadka bo jej przyszła synowa zapytała sie tej sąsiadki po kim te moje dzieci takie ładne bo ja i mój mąż nie jestesmy za urodni.. i oczywiście ta sąsiadka wszystko mi powiedziałą ona lubi takimi pierdołami się zajmować. Przeciez jak dzieci są małe to WSZYSTKIE są ładniutkie i kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ale mały to uważa je za najlepsze bo to jeszcze były autka taty, chociaz ma inne ładniejsze To fajnie, że mały ma takie spojrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakies fajne klocki, chociaz klocków to mamy naprawde dużo i róznych bo to najlepsza zabawka i ponadczasowa, starszy niektórymi to juz 5 lat się bawi To prawda, u mnie na zestaw ciuchci lego duplo zrzuciła się cała rodzina, klocki są w urzyciu przez cały rok od dwóch lat i nic się nie zepsuło, ani jeden klocek. Będą jeszcze wnukom służyły naprawde warto zainwestować w dobre klocki bo dłuuuugo posłużą, a u mnie tymi wiekszymi to juz młodszy zaczyna się bawic CO DO KLOCKÓW I INNYCH ZABAWEK TO SIE ZGADZAM. MAM JESZCZE KLOCKI "LEGO" KTORYMI BAWILI SIE MOI CHŁOPCY I TERAZ SA JUZ SCHOWANE - ŚMIEJĄ SIE,ZE TO DLA ICH DZIECI ( W PRZYSZŁOŚCI) mój mąż przekazał synowi swoje resoraki, peweksowskie jeszcze , z żalem się z nimi rozstawał, ale mały to uważa je za najlepsze bo to jeszcze byłu autka taty, chociaz ma inne ładniejsze dawniej te zabawki chyba były mocniejsze albo my inaczej sie bawiliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ostatnio bardzo zdenerwowała mnie sąsiadka bo jej przyszła synowa zapytała sie tej sąsiadki................... Moim zdaniem, głupie baby nie ma się co takimi przejmować, moje dzieci też są ładne a ja z mężem takie byle co, bez wyrazu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ostatnio bardzo zdenerwowała mnie sąsiadka bo jej przyszła synowa zapytała sie tej sąsiadki po kim te moje dzieci takie ładne bo ja i mój mąż nie jestesmy za urodni.. I oczywiście ta sąsiadka wszystko mi powiedziałą ona lubi takimi pierdołami się zajmować. Przeciez jak dzieci są małe to wszystkie są ładniutkie i kochane. beszczelna baba ! Tutaj pasuje motto naszej ew-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts