ila66 23.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wiecie co ja jeszcze po tę kawę nie doszłam, idę zaraz wracam... ja zrobiłam sobie w miedzy czasie jak stronke pykałyscie nie mogę się od kompa oderwać, nie odpisujcie nic przez chwilę nie da rady pisanie mamy we krwi to już chyba nałóg, ale jakże przyjemny. i do tego nieszkodliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 I DO TEGO NIESZKODLIWY HMM, NO NIE WIEM sama sobie szkodzę tu siedzą z Wami, mam kupę roboty do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Wiecie co ja jeszcze po tę kawę nie doszłam, idę zaraz wracam... ja zrobiłam sobie w miedzy czasie jak stronke pykałyscie nie mogę się od kompa oderwać, nie odpisujcie nic przez chwilę NIE DA RADY PISANIE MAMY WE KRWI To już chyba nałóg, ale jakże przyjemny. I DO TEGO NIESZKODLIWY No tu bym polemizowała, przecież w tym czasie mogłabym posprzątać, ugotować obiad a co ja robię???? Siedzę i klepię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam wszystkich andzik78, co to znaczy, że wyprawiasz męża do pracy?? to znaczy ,ze obiad ugotuje wczesniej ( ale nie tylko dla niego) i dam mu całusa a dzieci pomachaja do niego z okna -to juz prawie jak rytuał.. witaj Kasiu ufff, bo znam takie panie, które szykują ubranie do pracy, kanapki nie dość, że zrobią to jeszcze spakują do torby i pilnują czy aby wziął szalik ja to musze przypilnowac żeby do pracy wyszedł bo gotów i tego zapomniec , a z czegoś zyc trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 czesc laski andzik gacie dla ciebie http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/4/8/784_1.jpg zrobilo sie troche jasniej , wiec wybralam sie do sklepu ( oczywiscie nie za daleko , tylko naprzeciwko , zeby nie zabladzic w tych ciemnosciach ) tera pije herbatke z cytrynka , slucham Beaty , prasuje stroj technologiczny mojej coreczki i ....niczego (oprocz Froscha) mi do szczescia nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 HMM, NO NIE WIEM sama sobie szkodzę tu siedzą z Wami, mam kupę roboty do zrobienia No właśnie, mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Przeciez obiad sam sie gotuje , przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kurcze, będę musiała kończyć, moja mała siedzi pod kompem i domaga się zainteresowania, jej cierpliwość jest na ukończeniu, muszę się nią trochę zająć, ale jakby co to miło było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Uwaga, zaczyna się finisz........kto dziś pierwszy na mecie???? NO JAK TO KTO ? JEA Pracuje trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 HMM, NO NIE WIEM sama sobie szkodzę tu siedzą z Wami, mam kupę roboty do zrobienia No właśnie, mam to samo tez tak mialam i mam czasem nadal coz...tez nam sie cos od zycia czasem nalezy a u mnie sie pomidorowka sama gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Uwaga, zaczyna się finisz........kto dziś pierwszy na mecie???? NO JAK TO KTO ? JEA Pracuje trochę chyba jesteś jakimś dyrektorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Uwaga, zaczyna się finisz........kto dziś pierwszy na mecie???? NO JAK TO KTO ? JEA Pracuje trochę taaaaak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a u mnie sie pomidorowka sama gotuje U mnie ryba się odmraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Uwaga, zaczyna się finisz........kto dziś pierwszy na mecie???? NO JAK TO KTO ? JEA Pracuje trochę taaaaak ? To trochę to ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Słuchajcie, każdy ma tak jak chce czy jak jest mu wygodnie czy jeszcze inaczej. Mnie chodzi o matkowanie staremu chłopu jak małemu dziecku NIe można być jednocześnie żoną (czyt. kochanką) i matką dla faceta Dla mnie to nieralne Ale oczywiście mogę się mylić, taki wariant też zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 HMM, NO NIE WIEM sama sobie szkodzę tu siedzą z Wami, mam kupę roboty do zrobienia No właśnie, mam to samo tez tak mialam i mam czasem nadal coz...tez nam sie cos od zycia czasem nalezy a u mnie sie pomidorowka sama gotuje a żura nie masz albo gołębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kto wskoczy na nową stronkę?????ja, ja, ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja czy oni, ja czy oni, ja czy oni??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a u mnie sie pomidorowka sama gotuje U mnie ryba się odmraża oż kurde, a u mnie jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 co tu jeszcze napisać......bla, bla, bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts