jea 23.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 to ja się może pożegnam na dzisiaj mosz jakies niecne plany ? bydzie larmo ....wola tego nie słuchać (czytać) jo to dlo ciebie zrobiula a ty sie terozki ody mie odwracosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro jasne z letkom nutka essig-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro jasne z letkom nutka essig-u nie ma jak powiew świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 to ja się może pożegnam na dzisiaj mosz jakies niecne plany ? bydzie larmo ....wola tego nie słuchać (czytać) jo to dlo ciebie zrobiula a ty sie terozki ody mie odwracosz żebych uciekł od tego łoctu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro jasne z letkom nutka essig-u nie ma jak powiew świeżości coz... neutralizuje nieprzyjemne zapachy niestety... nalezy tez zachowac szczegolne srodki ostroznosci... dziala drazniaco na oczy zaleca sie przy jego uzyciu nosic odpowiednie rekawice ochronne i okulary lub ochrone na twarz czegoz to sie nie robi dla urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 to ja się może pożegnam na dzisiaj Ani się waż!!!! Ty się tu Jamlesiku nie zasłaniaj Królikiem i Miko tylko goń!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro jasne z letkom nutka essig-u nie ma jak powiew świeżości coz... neutralizuje nieprzyjemne zapachy niestety... nalezy tez zachowac szczegolne srodki ostroznosci... dziala drazniaco na oczy zaleca sie przy jego uzyciu nosic odpowiednie rekawice ochronne i okulary lub ochrone na twarz czegoz to sie nie robi dla urody a ja myślałem, że do płukania japy służy z japy mi wali tym no...naturalnym antybiotykiem, chyba dobrze napisałem, bo to trudna łacińska nazwa wymyśliłem, że może pożyczysz, to se płukne a tu taki żrąca cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie dobrzy ludzie Chyba miałeś na myśli : "żenujący" ludzie Witaj Andreasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie dobrzy ludzie Chyba miałeś na myśli : "żenujący" ludzie Witaj Andreasie żenująco dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie dobrzy ludzie Chyba miałeś na myśli : "żenujący" ludzie Witaj Andreasie Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy i Wasze komputery działają dzisiaj z prędkością ślimaka na zakręcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kurdeblaszka, oczka mi się zamykają, Wam też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosia, to jakieś markowe dezodoro jasne z letkom nutka essig-u nie ma jak powiew świeżości coz... neutralizuje nieprzyjemne zapachy niestety... nalezy tez zachowac szczegolne srodki ostroznosci... dziala drazniaco na oczy zaleca sie przy jego uzyciu nosic odpowiednie rekawice ochronne i okulary lub ochrone na twarz czegoz to sie nie robi dla urody a ja myślałem, że do płukania japy służy z japy mi wali tym no...naturalnym antybiotykiem, chyba dobrze napisałem, bo to trudna łacińska nazwa wymyśliłem, że może pożyczysz, to se płukne a tu taki żrąca cholera zre ino galy o gebie nic nie pisali smialo mozesz ten plyn pic znaczy zneutralizowac zapach tego trudnowymawialnego lacinskiego antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy i Wasze komputery działają dzisiaj z prędkością ślimaka na zakręcie?? u mnie smiga superancko mam pootwieranych 115 okienek dodatkowo jeszce 119 okienek na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kurdeblaszka, oczka mi się zamykają, Wam też? nie zagaduj tylko lec do Wiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy i Wasze komputery działają dzisiaj z prędkością ślimaka na zakręcie?? u mnie smiga superancko mam pootwieranych 115 okienek dodatkowo jeszce 119 okienek na gg To ja nie wiem 3 okienka tylko otwarte i jak zglynda taka działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kurdeblaszka, oczka mi się zamykają, Wam też? nie zagaduj tylko lec do Wiesi Wieśka przysnęła na kanapie w salonie, jak się obudzi to ja już bedę spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 U mnie też wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts