braza 23.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam witaj, co tam u cię cały dzieś od RW byłam odcięta zpowodu braku prądu ale nareszcie mogę sięsztachnąć Waszym towarzystwem Tylko się nie zaciągaj mówisz że niezdrowe ? grozi uzależnieniem (miłym oczywiście) Grozi, grozi .... ja już jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? jeszcze jest braza.......może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej braza mój mąż podejrzewa że już jestem uzależniona i trochę się obawia teraz śmiesznie wyglądamy siedzimy na sofie w TV TVN24 kożde kompa na kolanach i klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? pisz co u ciebie ja myślałam, że sobie komfortowo tu posiedzę, bo mężuś grzecznie poszedł spać o 21, ale moja mała Ania nie śpi, nie powiodła się próba jej uśpienia i siedzi teraz z nosem przy komputerze i mnie denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 i jeszcze kupę zrobiła....fee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? jeszcze jest braza.......może ktoś jeszcze? nie wiem jak tam z ilością postów ale może swoją 2 gą stronkę pukniesz bo braza nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej braza mój mąż podejrzewa że już jestem uzależniona i trochę się obawia teraz śmiesznie wyglądamy siedzimy na sofie w TV TVN24 kożde kompa na kolanach i klika A mąż to w jakiej grupie się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? jeszcze jest braza.......może ktoś jeszcze? nie wiem jak tam z ilością postów ale może swoją 2 gą stronkę pukniesz bo braza nie może nic se nie puknę bo z krzaków wyskoczy Jea i zrobi bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 bo braza nie może a cóż się stało, kontuzja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak tam krys same się ostałyśmy ? jeszcze jest braza.......może ktoś jeszcze? nie wiem jak tam z ilością postów ale może swoją 2 gą stronkę pukniesz bo braza nie może No, nie mogę! Jamlesik zupełnie by się na mnie obraził To sobie na Niego spokojnie poczekam, w końcu kiedyś mnie dogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ania pisz coś bo mi samej smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ania pisz coś bo mi samej smutno Przestań walić bez opamiętania w tę klawiaturę, tylko odczekaj chwilę Jak zwolnisz to się przekonasz, że jeszcze tu z Tobą jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej braza mój mąż podejrzewa że już jestem uzależniona i trochę się obawia teraz śmiesznie wyglądamy siedzimy na sofie w TV TVN24 kożde kompa na kolanach i klika A mąż to w jakiej grupie się udziela biedaczek zawodowo prezentacje przygotowuje braza jakiś układ ma z chłopakami żeby mieć tyle samo puknętych stronek co oni i siedzieć boczek przy boczku obok nich w rankingu tak brazunia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ania pisz coś bo mi samej smutno Przestań walić bez opamiętania w tę klawiaturę, tylko odczekaj chwilę Jak zwolnisz to się przekonasz, że jeszcze tu z Tobą jesteśmy Ale normalnie to ja tu nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej braza mój mąż podejrzewa że już jestem uzależniona i trochę się obawia teraz śmiesznie wyglądamy siedzimy na sofie w TV TVN24 kożde kompa na kolanach i klika A mąż to w jakiej grupie się udziela biedaczek zawodowo prezentacje przygotowuje braza jakiś układ ma z chłopakami żeby mieć tyle samo puknętych stronek co oni i siedzieć boczek przy boczku obok nich w rankingu tak brazunia ? Dokładnie tak, z tym że tylko z Jamlesikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hej braza mój mąż podejrzewa że już jestem uzależniona i trochę się obawia teraz śmiesznie wyglądamy siedzimy na sofie w TV TVN24 kożde kompa na kolanach i klika A mąż to w jakiej grupie się udziela biedaczek zawodowo prezentacje przygotowuje braza jakiś układ ma z chłopakami żeby mieć tyle samo puknętych stronek co oni i siedzieć boczek przy boczku obok nich w rankingu tak brazunia ? Rozumiem, porządni ludzie tu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ania pisz coś bo mi samej smutno Przestań walić bez opamiętania w tę klawiaturę, tylko odczekaj chwilę Jak zwolnisz to się przekonasz, że jeszcze tu z Tobą jesteśmy Ale normalnie to ja tu nie nadążam To chyba 49 stronka - walnij parę minek i następna będzie Twoja I nie kokietuj, że nie nadążasz Spójrz na swój awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 krys leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 krys nie tak szybko bo mi się komputerek zapoci jak będę musiała Cię tak gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts