frosch 24.10.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 pamietacie pierwsza edycje Big BROthera ? moim zdaniem byla najlepsza Anna Baranowska ( ta , ktora wyszla jako pierwsza) nie zyje zabili ja jacys zlodzieje w Lublinie za telefon komorkowy normalnie odciac lapy,jezyki i nabial tym gnojkom ...to i tak za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć froschka Też już byłam u Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jamles mnie zabije tam zaraz zabije............najpierw pomolestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Najpierw ja zabiję Jamlesa! Co to za wstrętny avatar u Frosi za Twoją sprawą, hę?! I dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jamles mnie zabije tam zaraz zabije............najpierw pomolestuje 8) CHCIALABYM ,ABY TO ZDANIE PRZECZYTALA DEPEESIA I TOLA !!!! dziewczyny ..do dziela kasiu , wiedzialam , ze tam poleziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć dziewczyny i chłopaku Frosia dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzień doberek czy kawusią można popić apap głowa mi coś dzisiaj pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jamles! Ty niecnoto!!! A czego Wy dzisiaj do Maksia latacie? Do dziennika czy co? O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jezuuuuu nic nie rozumiem , jakieś ciąże , jakieś dzieci , chyba muszę najpierw poczytać co tam wczoraj zmajstrowaliście Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Najpierw ja zabiję Jamlesa! Co to za wstrętny avatar u Frosi za Twoją sprawą, hę?! I dzień dobry wszystkim! miała ino paryzol klapnąć, bo pogoda straszy, to zaroz poleciała do chemicznego tamten avatar faktycznie szpetny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froshka śliczny avatar nie dowiedziałam się jaki był wczoraj który tak bardzo poruszył towarzystwo ale ten jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jamles! Ty niecnoto!!! A czego Wy dzisiaj do Maksia latacie? Do dziennika czy co? O co chodzi? maksiu rozdaje buziaki do sniadania jest taki kochany \czesc przybylym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Najpierw ja zabiję Jamlesa! Co to za wstrętny avatar u Frosi za Twoją sprawą, hę?! I dzień dobry wszystkim! miała ino paryzol klapnąć, bo pogoda straszy, to zaroz poleciała do chemicznego tamten avatar faktycznie szpetny był hahahha przejelam sie rola nie wiedzialam , ze tak .......opier$%#@ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froshka śliczny avatar nie dowiedziałam się jaki był wczoraj który tak bardzo poruszył towarzystwo ale ten jest super wczoraj był WC Duck czy WC Frosch .........szpetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No dobra, niech Ci będzie, że to Frosia nadgorliwa. A gdzie Maksiu jest z tymi buziakami? Ja też bym kciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froshka śliczny avatar nie dowiedziałam się jaki był wczoraj który tak bardzo poruszył towarzystwo ale ten jest super wczoraj był WC Duck czy WC Frosch .........szpetny ale jaki praktyczny i ekologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Najpierw ja zabiję Jamlesa! Co to za wstrętny avatar u Frosi za Twoją sprawą, hę?! I dzień dobry wszystkim! miała ino paryzol klapnąć, bo pogoda straszy, to zaroz poleciała do chemicznego tamten avatar faktycznie szpetny był hahahha przejelam sie rola nie wiedzialam , ze tak .......opier$%#@ola jeszcze trocha i wylonduja u cia na pogotowiu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No dobra, niech Ci będzie, że to Frosia nadgorliwa. A gdzie Maksiu jest z tymi buziakami? Ja też bym kciała... i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froshka śliczny avatar nie dowiedziałam się jaki był wczoraj który tak bardzo poruszył towarzystwo ale ten jest super wczoraj był WC Duck czy WC Frosch .........szpetny ale jaki praktyczny i ekologiczny i odswiezajacy dps-iu ...w komentach maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja też bym kciała... a ja nie chyba, że misiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts