aniawmuratorze 24.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 wybieram się na zakupy z moimi ogonami pa wpadnę później jak mnie nie wykończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 az strach się bać wystraszę wszystkie potencjalne synowe podobno żonę wybiera się podobną do swojej matki jeżeli taką sobie mój syn wybierze to będzie znaczyło, że bardzo ją kocha i nie leci na jej forsę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 szczerze mówiąc miałaby problem żeby pozwolić komuś po kuchni się krzątać nie mówiąc o teściowej -dobra kobieta ale wolę jak ona u siebie rządzi a nie u nas tak pociągnę wątek, choć nie chcę przynudzać. Czemu te teściowe są takie niereformowalne. Też taka będę???? Ja o swojej złego słowa nie mogę powiedziec , mam nadzieje że wezmę z niej przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.10.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 bedziesz Wszystkie będziemy ja będę wyglądać tak http://images2.fotosik.pl/19/kx0628nrhayxnjxn.jpg jesoo co too?/ teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 az strach się bać wystraszę wszystkie potencjalne synowe podobno żonę wybiera się podobną do swojej matki ja to raczej jestem przeciwieństwem mojej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja o swojej złego słowa nie mogę powiedziec , mam nadzieje że wezmę z niej przykład zazdroszczę zaraz się też zmywam z chłopakami na basen, niech się hartują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja to raczej jestem przeciwieństwem mojej teściowej może dlatego się dogadujecie. Marzyłam sobie kiedyś, że siedzę z teściową na tarasie i mamy wspólne tematy a prawda jest taka, że jak o niej pomyślę to mam skurcz żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 moje teściowa też fajna (bo daleko mieszka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja o swojej złego słowa nie mogę powiedziec , mam nadzieje że wezmę z niej przykład zazdroszczę zaraz się też zmywam z chłopakami na basen, niech się hartują udanego nurkowania ja chwilowo jestem uziemiona tzn udomowiona tzn musze siedziec w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja to raczej jestem przeciwieństwem mojej teściowej może dlatego się dogadujecie. Marzyłam sobie kiedyś, że siedzę z teściową na tarasie i mamy wspólne tematy a prawda jest taka, że jak o niej pomyślę to mam skurcz żołądka wychodzimy z załozenia nie rób drugiemu co tobie miłe drugiemu może to nie pasowac, a widujemy się praktycznie codziennie, moja mama mieszka daleko i to z niz czasem mam problem się dogadać , ale tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 moja teściowa nie jest zła.Ale za bardzo wpatrzona jest w swoich synów. Ma ich dwóch. Czasami jak się ''poskarżę'' to mnie po prostu zbywa. Ale ni9e mam jej tego za złe bo to jest ich mama przecież Ja na moich synków tez nic nie dam powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Braza a jak twoja psiunia? Wszystko dobrze? Mam nadzieje, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bardzo jest za swoimi wnukami . Jak z teściem przyjadą w odwiedziny to o dzieciach mogę zapomnieć. Słodyczy , wędlin to im przywozi całe reklamówki. O te wędliny to zła jestem bo czuje sie tak jak bym dzieciom jeść nie dawała..Pisząc ogólnie ,teściów nie mam złych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 gacie http://www.1fkg.de/media/DIR_9303/Girls_06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bardzo jest za swoimi wnukami . Jak z teściem przyjadą w odwiedziny to o dzieciach mogę zapomnieć. Słodyczy , wędlin to im przywozi całe reklamówki. O te wędliny to zła jestem bo czuje sie tak jak bym dzieciom jeść nie dawała..Pisząc ogólnie ,teściów nie mam złych. mi tesciowa czesto powtarza ze dziadkowie są od rozpieszczania a rodzice od wychowywania, bo czasem tez się złoszcze o te słodycze i zabaweczi i pieniazki do skarbonki wiecej chyba jest tego dobrego a to to tylko drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 tak, babcie i dziadkowie są od rozpieszczania moje dzieciaki sa przez nich za bardzo rozpieszczone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tygrysie skad wiedziałes ze takich potrzebuje Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts