Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

szczerze mówiąc miałaby problem żeby pozwolić komuś po kuchni się krzątać :-? nie mówiąc o teściowej -dobra kobieta ale wolę jak ona u siebie rządzi a nie u nas :D

tak pociągnę wątek, choć nie chcę przynudzać. Czemu te teściowe są takie niereformowalne. Też taka będę???? :roll: :roll: :roll:

Ja o swojej złego słowa nie mogę powiedziec :lol: , mam nadzieje że wezmę z niej przykład :wink:

ja to raczej jestem przeciwieństwem mojej teściowej :roll:

może dlatego się dogadujecie. Marzyłam sobie kiedyś, że siedzę z teściową na tarasie i mamy wspólne tematy a prawda jest taka, że jak o niej pomyślę to mam skurcz żołądka

wychodzimy z załozenia nie rób drugiemu co tobie miłe :wink: drugiemu może to nie pasowac, a widujemy się praktycznie codziennie, moja mama mieszka daleko i to z niz czasem mam problem się dogadać :oops: , ale tylko czasem :D

Bardzo jest za swoimi wnukami :D :D :D :D :D . Jak z teściem przyjadą w odwiedziny to o dzieciach mogę zapomnieć. Słodyczy , wędlin :o :o to im przywozi całe reklamówki. O te wędliny to zła jestem bo czuje sie tak jak bym dzieciom jeść nie dawała..Pisząc ogólnie ,teściów nie mam złych.

mi tesciowa czesto powtarza ze dziadkowie są od rozpieszczania a rodzice od wychowywania, bo czasem tez się złoszcze o te słodycze i zabaweczi i pieniazki do skarbonki :roll: wiecej chyba jest tego dobrego a to to tylko drobiazgi :lol: