braza 24.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku No to witaj Jak zajrzałam tu pierwszy raz, kazali mi podanie pisać ze zdjęciem Prawda Andre !!! Okey, nie będę taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 braza , ja nie wiedziałam ,że Ty takie zdolności masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale o tsso chodzi ? nie wiem, klikam 2x wyślij i lecę po Superexpres, może coś napiszą TO BYŁO 02.03.2004 WOW I PIERWSZA STRONA RW JAMLESIK JESTEM POD WRAŻENIEM TWOJEJ WYTRWAŁOŚCI to musiałbyć mój dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja poczekam z wizytą do czasu aż łażienka będzie gotowa Nooooo kochanieńki, zamiast rzucić się z pomocą to Ty na gotowca Czeeeeeść!! Nooo dooobra, nie będę taki... od czego mam zacząć? ...jakieś miłe słowko .... ...kochana... zaraz rozeznam w czym jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale o tsso chodzi ? nie wiem, klikam 2x wyślij i lecę po superexpres, może coś napiszą to było 02.03.2004 wow i pierwsza strona rw jamlesik jestem pod wrażeniem twojej wytrwałości to musiałbyć mój dziadek ukłony dla dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku No to witaj Jak zajrzałam tu pierwszy raz, kazali mi podanie pisać ze zdjęciem Prawda Andre !!! Okey, nie będę taka Prawda, cała prawda, tylko prawda i święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale o tsso chodzi ? nie wiem, klikam 2x wyślij i lecę po superexpres, może coś napiszą to było 02.03.2004 wow i pierwsza strona rw jamlesik jestem pod wrażeniem twojej wytrwałości to musiałbyć mój dziadek ukłony dla dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ania jakiś rekord chcesz poprawić dwa razy ten sam post ...........żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku no to witaj jak zajrzałam tu pierwszy raz, kazali mi podanie pisać ze zdjęciem prawda andre !!! Okey, nie będę taka prawda, cała prawda, tylko prawda i święta prawda moze kidyś trafię na tę stronę a kto wymyślił ranking ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 braza , ja nie wiedziałam ,że Ty takie zdolności masz Jakiś w miarę dobry program do projektowania, trochę czasu i .... naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ania jakiś rekord chcesz poprawić dwa razy ten sam post ...........żenada COŚ MI SIĘ ZAWIESIŁO I PEWNIE WCISNĘŁAM 2 X NIE WIDZĄC ŻADNEGO EFEKTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja poczekam z wizytą do czasu aż łażienka będzie gotowa Nooooo kochanieńki, zamiast rzucić się z pomocą to Ty na gotowca Czeeeeeść!! Nooo dooobra, nie będę taki... od czego mam zacząć? ...jakieś miłe słowko .... ...kochana... zaraz rozeznam w czym jest problem http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/89.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ania jakiś rekord chcesz poprawić dwa razy ten sam post ...........żenada A to że czekam na Ciebie i stronek nie pykam to nie jest żenada Ukłony dla Dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A zenada to tu non stop odchodzi bo to strona dla zenujących podobno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku No to witaj Jak zajrzałam tu pierwszy raz, kazali mi podanie pisać ze zdjęciem Prawda Andre !!! Okey, nie będę taka Prawda, cała prawda, tylko prawda i święta prawda MOZE KIDYŚ TRAFIĘ NA TĘ STRONĘ A KTO WYMYŚLIŁ RANKING ? to masz zadanie na wieczór, musisz doczytać kto to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 .... to ja moze wyjde z krzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ania jakiś rekord chcesz poprawić dwa razy ten sam post ...........żenada A to że czekam na Ciebie i stronek nie pykam to nie jest żenada Ukłony dla Dziadka żenada to jest, że pykasz stronki, ja już dawno sporządniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 .... to ja moze wyjde z krzakow zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 .... i bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku no to witaj jak zajrzałam tu pierwszy raz, kazali mi podanie pisać ze zdjęciem prawda andre !!! Okey, nie będę taka prawda, cała prawda, tylko prawda i święta prawda moze kidyś trafię na tę stronę a kto wymyślił ranking ? to masz zadanie na wieczór, musisz doczytać kto to był dziś nie dam rady- choć małżonek w delegacji ( głowa mi pęka ) ale może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts