Maxtorka 24.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 [ Jak wy sie tu odnajdujecie? Jak tu trochę pobędziesz to nabierzesz wprawy Dobry wiczorek czesc Maxi Hej w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale jaja. Tyle lat z forum i dopiero po raz pierwszy jestem w tym wątku To Twój dom? bardzo ładny szczególnie drzwi wejściowe.. Dzieki za powitanie. Ale to są drzwi od tarasu Ludzie! Zwolnijcie trochę! Zanim coś przeczytam i klikne odp. przybywa postów w zawrotnym tempie. Jak wy sie tu odnajdujecie? he, he, kiedyś to było zawrotne tempo, kilkanaście stronek dziennie leciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 [ Jak wy sie tu odnajdujecie? Jak tu trochę pobędziesz to nabierzesz wprawy Dobry wiczorek Dzięki za przywitanie. Ale jak dla mnie to "trochę" może być faktyczne troche. Ja prz Was wyiadam. Nie mówcie mi, że wy wszystko czytacie Nadajecie średnio 3 posty na minutę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 [ Jak wy sie tu odnajdujecie? Jak tu trochę pobędziesz to nabierzesz wprawy Dobry wiczorek HEJKA MAXTORKA Hej hej niebieska górko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj Maxi Cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć Maxi Andre, jak ma kilkanaście stronek lecieć, jak wiecznie gdzieś wszyscy nawiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 andzia gatki http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_figi_roza_figi_parysa.jpgpopraw troszkę ranking wpisałaś 2 x ilość puknętych stron ostatnim razem 2x szóstkę to co jest źle? Bo nie widzę? teraz wszystko dobrze poczytaj innych streszczenia może cię natchną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nie mówcie mi, że wy wszystko czytacie Nadajecie średnio 3 posty na minutę! przyzwyczaisz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ANDZIA WPADŁAM NA TEN SAM POMYSŁ CO TY ZE ZMIANĄ AVATORKA JUŻ MI NIE WIELE ZOSTAŁO DO 500 KI no faktycznie, jeszcze chwila i szampan będzie strzelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć Maxi Andre, jak ma kilkanaście stronek lecieć, jak wiecznie gdzieś wszyscy nawiewają Cześć brazunia Drzewiej to i po kilkanaście bywało Ale człek młodszy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie bój sie tu nie straszą ......na pierwszej wizycie rutyna zawodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale numer,mąż wrócił DWIE godziny wcześniej z pracy akurat mały zaczął płakać ,bo mu smoczek wyleciał..a ja przy kompie.. normalnie sie poczułam jak złapana na gorącym uczynku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ANDZIA WPADŁAM NA TEN SAM POMYSŁ CO TY ZE ZMIANĄ AVATORKA JUŻ MI NIE WIELE ZOSTAŁO DO 500 KI no faktycznie, jeszcze chwila i szampan będzie strzelał A mnie ( jak nie usnę albo pod stół nie wpadnę ) niedługo 8 tysiaczków stuknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć Maxi Andre, jak ma kilkanaście stronek lecieć, jak wiecznie gdzieś wszyscy nawiewają Czat nie funkcjonował to się tu pogaduchy urządzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ANDZIK SĄSIADKAMI NA RANKINGU JESTEŚMY WITKA NAWIEWAM MAŁEGO WYKĄPAĆ DZIŚ SAMA JESTEM NA POSTERUNKU I W DODATKU W CIĄŻY MUSZĘ TEST POWTÓRZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dobrze , ze wymyslono te F5 na potrzeby RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 [ Jak wy sie tu odnajdujecie? Jak tu trochę pobędziesz to nabierzesz wprawy Dobry wiczorek Dzięki za przywitanie. Ale jak dla mnie to "trochę" może być faktyczne troche. Ja prz Was wyiadam. Nie mówcie mi, że wy wszystko czytacie Nadajecie średnio 3 posty na minutę! niekiedy więcej, ale wtedy wszystkim sprzęt muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ANDZIA WPADŁAM NA TEN SAM POMYSŁ CO TY ZE ZMIANĄ AVATORKA JUŻ MI NIE WIELE ZOSTAŁO DO 500 KI no faktycznie, jeszcze chwila i szampan będzie strzelał A mnie ( jak nie usnę albo pod stół nie wpadnę ) niedługo 8 tysiaczków stuknie W razie potrzeby mogę powrzeszczeć, żebyś nie usnęła Spiewać nie będę, bo Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ło matko do 8000 to mam daaaleko..ale może dzięki RW?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts