braza 24.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jamles gacie chopie Idziesz jak przecinak, jeszcze raz i z miską będziesz http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/4/3/734_1.jpg ciiiiiiiiiiiiiii, braza czeka Toś Ty taki??? Z Depeesią się przytulasz i jeszcze Ci mało, Misski chcesz Oj chopie, Ty kurna żle skunczysz http://gify.klimacik.pl/mini/306.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jest skarbnik- mój mąż jestem ja żona skarbnika mąż 2 x w mieś ogłasza dyżur przychodzi...czeka ..i dupa ogłoszenia o ilości zbieranych pieniędzy są jasne i klarowne większość płaci jest kilka takich co nie płacą i wiecie co spieprza@#$# jedną znich jest moja ulubienica może pamiętacie jak opowiadałam, że pisała mailami o moim synu jakie to będzie miał problemy no więc dziś było ślubowanie - koszt 20 zł czekaliśmy cierpliwie ...kilka osób zapłaciło a ona nie .. powiedziałam kilku osobom czy wiedzą, ile mają zapłacić? i poszłam do niej, która stała przysamym wyjściu - powiedziałm Marlena czy wiesz, że nie zapłaciłaś 20 zł za ślubowanie??? a ona głupiąi wściekłą minę, że ona nic o tym nie wie i nie widziała a ja na to, że ogłoszenie było ponad tydzień i nawet wtedy płaciła ale tylko 5 zł .... zapłaciła 2 godziny po tym dzwoni do mnie i krzyczy w słuchawkę, że sobie nie życzy , żebym wytykała jej przy wszystkich , że ona nie zapłaciła przypomnę, że informacja była na wywiadówcę, ogłoszenie wisiało tydzień lusdzie jakoś wiedzieli dla mnie to chore...ale oceńcie to sami mi się wydaje, że ludzie myślą, że my te pieniądze dla siebie...kurde przecież my zbieramy dla ich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no to juz wiem co to jest F5... Też go lubię I całkiem niedawno go odkryłam , podobnie jak to że spacja szybko przewija w dół właśnie się dowiedziałem ... i ja ja używam klawisz End Ja tez , ale end przewija do końca a spacja tylko troszkę , tak że cos tam można jeszcze przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale jazda idę na pogrzeb ze szkoły ostatnio i kupilem sobie tymbarka a tam "teraz twoja kolej"...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 <argus> Dziecko pod moim blokiem (3-4 lata dziewczynka): - mamaaaaaaa! - maammmmmaa! - coo? - a Michał mnie ciągnie za nogę, mogę mu przyjebać?? fakt autentyczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Maxi, otwieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jamles masz racje zanim się z jedną skończy druga już ma być w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ...tego szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no i ja głupia pierdzielę...zrzekamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Miko, oj niewdzięczna jest funkcja skarbnika ale żeby az tak od razu dzwonic do kogoś z wymówkami dla mnie co najmniej dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jest skarbnik- mój mąż jestem ja żona skarbnika mąż 2 x w mieś ogłasza dyżur przychodzi...czeka ..i pupa ogłoszenia o ilości zbieranych pieniędzy są jasne i klarowne większość płaci jest kilka takich co nie płacą i wiecie co spieprza@#$# jedną znich jest moja ulubienica może pamiętacie jak opowiadałam, że pisała mailami o moim synu jakie to będzie miał problemy no więc dziś było ślubowanie - koszt 20 zł czekaliśmy cierpliwie ...kilka osób zapłaciło a ona nie .. powiedziałam kilku osobom czy wiedzą, ile mają zapłacić? i poszłam do niej, która stała przysamym wyjściu - powiedziałm Marlena czy wiesz, że nie zapłaciłaś 20 zł za ślubowanie??? a ona głupiąi wściekłą minę, że ona nic o tym nie wie i nie widziała a ja na to, że ogłoszenie było ponad tydzień i nawet wtedy płaciła ale tylko 5 zł .... zapłaciła 2 godziny po tym dzwoni do mnie i krzyczy w słuchawkę, że sobie nie życzy , żebym wytykała jej przy wszystkich , że ona nie zapłaciła przypomnę, że informacja była na wywiadówcę, ogłoszenie wisiało tydzień lusdzie jakoś wiedzieli dla mnie to chore...ale oceńcie to sami mi się wydaje, że ludzie myślą, że my te pieniądze dla siebie...kurde przecież my zbieramy dla ich dzieci Twoje zachowanie jak najbardziej słuszne. Zaś z jej strony to manipulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 rzucam to w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jest skarbnik- mój mąż jestem ja żona skarbnika mąż 2 x w mieś ogłasza dyżur przychodzi...czeka ..i pupa ogłoszenia o ilości zbieranych pieniędzy są jasne i klarowne większość płaci jest kilka takich co nie płacą i wiecie co spieprza@#$# jedną znich jest moja ulubienica może pamiętacie jak opowiadałam, że pisała mailami o moim synu jakie to będzie miał problemy no więc dziś było ślubowanie - koszt 20 zł czekaliśmy cierpliwie ...kilka osób zapłaciło a ona nie .. powiedziałam kilku osobom czy wiedzą, ile mają zapłacić? i poszłam do niej, która stała przysamym wyjściu - powiedziałm Marlena czy wiesz, że nie zapłaciłaś 20 zł za ślubowanie??? a ona głupiąi wściekłą minę, że ona nic o tym nie wie i nie widziała a ja na to, że ogłoszenie było ponad tydzień i nawet wtedy płaciła ale tylko 5 zł .... zapłaciła 2 godziny po tym dzwoni do mnie i krzyczy w słuchawkę, że sobie nie życzy , żebym wytykała jej przy wszystkich , że ona nie zapłaciła przypomnę, że informacja była na wywiadówcę, ogłoszenie wisiało tydzień lusdzie jakoś wiedzieli dla mnie to chore...ale oceńcie to sami mi się wydaje, że ludzie myślą, że my te pieniądze dla siebie...kurde przecież my zbieramy dla ich dzieci moja szwagierka jest w trójce klasowej i jak czasami opowiada jakie są szopki ze składkami i nie tylko to sie wierzyc nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Miko spokojnie. Ja też jestem skarbnikiem i ... w ubiegłym roku było tak samo u nas! Płacą wszyscy - poza 2 osobami, z bardzo złą sytuacją finansową Jedna - faktycznie, nie jest dobrze, ale co jakiś czas coś tam da. Druga - no cóż, mam wątpliwości co do złej sytuacji, ale w portfelu nie siedzę. I ani złotówki przez 2 lata nie zapłaciła!! W końcu olaliśmy no bo co zrobisz - dziecku paczki nie dasz na Mikołaja na przykład???? Hańba!!! Na szczęście już jej nie ma. To nie jest miłe, ale nie denerwuj się. Kij jej w ucho, jak głupia to trudno, mądrzejszej z niej nie zrobisz bo lekarstwa nie wynaleźli. Szkoda Twoich nerwów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Uffffff ......się wdrapałam Gdyby nie Wy nigdy bym tego nie dokonała Dzięki http://www.centrumbiznesu.pl/gfx_strona/palmiarnia_catering.jpg http://johnnys.lublin.pl/pub/galeria/bar1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jamles masz racje zanim się z jedną skończy druga już ma być w pogotowiu Cekaj Ty, takie gacie odfanzolę, że zbledniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dzięki za ocene bo kurcze mi się też wydaje, że to słuszne dlaczego ktoś się świetnie bawi a my musimy za kogoś zakładać... ciekawe kto się zgłosi na ochotnika na skarbnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 rzucam to w cholerę nie dziwie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 RANKING REKORDÓW 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 289 3. SławekD-żonka - 200 4. Mikopiko- 199 5. Olkalybowa- 174 6. verunia - 171 7. jea - 161 8. Joanna i Janusz - 142 9. kze - 134 10. Whisper - 119 11. Ania Wiśniewska - 105 12. fizyk - 100 13. frosch - 99 14. kasztanka - 92 15. Majka - 91 16. maksiu - 85 17. teska - 77 18. pp - 59 19. andre59 - 54 20. Sonika - 53 21. badi, - 52 22. ew-ka 48 23. ILA66- 45 24. monka - 44 25. andrzejka - 43 26. Maxtorka - 42 27. Aga J.G - 41 28. kaśka maciej- 37 29. Moniś, zaba_gonia - 36 31. facio - 35 32. Trini- 34 33. markus_gdynia,wartownik - 30 35. Jezier - 28 36. Witos, Nefer - 27 38. marcel2000, tola - 23 40. Funia, beti555 -20 42. gaweł, ullerowa - 19 44. mati_sowee, monikach - 18 46. marjucha - 17 47. Sylvia1, braza - 16 49. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14 53. dompodsosnami, jamles - 13 55. stukpuk - 12 56. Jane, Wojty, prymasek, - 10 59. kasia64, duende, ania, - 9 62. kolia, Zielonooka, aniawmuratorze ,Andzik.78- 7 66. Januszz, tabaluga1, edzia - 6, 69. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27-5 74. Pawson, mayland, jabko, - 4 77. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, D&R - 3 83. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, Anisia3, arcobaleno, Krys1 - 2 91. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, Jola i Jarek - 1 Szampany mają strzelać a funkcja skarbnika jest bardzo niewdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Maxi, otwieraj Na zdrowie Oby nam się dobrze razem pisało http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts