jea 24.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chyba powinnam iść spać bo rano znowu dzieci mnie obudzą.. Masz szczęście, mnie żona budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chyba powinnam iść spać bo rano znowu dzieci mnie obudzą.. Masz szczęście, mnie żona budzi Ty niewdzięczniku , gdyby nie żona do roboty byś się notorycznie spóźniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chyba powinnam iść spać bo rano znowu dzieci mnie obudzą.. Masz szczęście, mnie żona budzi a to źle?? zależy tez jak Cie budzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć Pepetko Cześć Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Maxi -Gratulacje Hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chyba jeszcze popisze do 700-ki może dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 NO ANIU ,POTRAFISZ ZNALEŚĆ GACIE FIU FIU FIU NAWET KROLIK TAKICH NIE MA W SZAFIE jak dobrze pamiętam to jea ma szafę na laski a dziś nową jeszcze dostał od brazy żeby mu się nie wysypywaly; laski zostały zagonione do ciężkich prac domowych dla nic do jedzenia nie dostały; pewnie futrzak sam zeżarł marchewkę a dziewczątka głodne to niech cukierków pojedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie wiem co mam zrobic ? mojemu 15 miesięcznemu synkowi już zaczynają się zęby psuć zauwazyłam na jednym ząbku plamę brązową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chyba jeszcze popisze do 700-ki może dojdę Nie bój nic , pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) troszke mi szumi ....butelkę wina obaliliśmy do kolacji Beaujolaise czerwone .... oczywiście synek nas odwiedził ..bo On teraz tylko raz na tydzien starzyków odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) troszke mi szumi ....butelkę wina obaliliśmy do kolacji Beaujolaise czerwone .... oczywiście synek nas odwiedził ..bo On teraz tylko raz na tydzien starzyków odwiedza normalnie sie popłakałam ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ale nie chce mi sie iść... oj,to zostań jeszcze chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) troszke mi szumi ....butelkę wina obaliliśmy do kolacji Beaujolaise czerwone .... oczywiście synek nas odwiedził ..bo On teraz tylko raz na tydzien starzyków odwiedza A co on młodzik ma ze starzykami robić ? Winko pić ? To się chłopak rozpije On o zdrowie dba , również Wasze , kochani Rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) troszke mi szumi ....butelkę wina obaliliśmy do kolacji Beaujolaise czerwone .... oczywiście synek nas odwiedził ..bo On teraz tylko raz na tydzien starzyków odwiedza normalnie sie popłakałam ze smiechu OJ MI TEŻ SZUMI A MAŁŻONEK ZAWSZE POWTARZA,ABYM NIE MIESZAŁA TRUNKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ale ja sie zacofałam na tym RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie wiem co mam zrobic ? mojemu 15 miesięcznemu synkowi już zaczynają się zęby psuć zauwazyłam na jednym ząbku plamę brązową. idź do dentysty im szybciej tym lepiej niektórzy mają zamiast wiertła maszynkę z glinką do oczyszczania zębów z próchnicy u dzieci ale tylko w małych ubytkach warto oswajać dzieci z wizytami u dentysty nawet jak z zębami nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 normalnie sie popłakałam ze smiechu a z czego sie tu śmiać żenada .....żałość .....żal ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts