braza 24.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. Na dentystę nigdy nie jest za wcześnie, tyle wiem. Córci podawałam od 5 miesiąca życia preparat z fluorem - o ile dobrze pamiętam to się nazywa D-fluoroetan. Ząbki ma jak perełki i żadnego ubytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął bocian ? miałeś bociana ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął bocian ? miałeś bociana ???? A zostawił coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie wiem co mam zrobic ? mojemu 15 miesięcznemu synkowi już zaczynają się zęby psuć zauwazyłam na jednym ząbku plamę brązową. idź do dentysty im szybciej tym lepiej niektórzy mają zamiast wiertła maszynkę z glinką do oczyszczania zębów z próchnicy u dzieci ale tylko w małych ubytkach warto oswajać dzieci z wizytami u dentysty nawet jak z zębami nic się nie dzieje I MA ANIA RACJE !!! NAWET TERAZ WYPELNIAJA PLYNEM,ZAMIAST WIERCENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. Na dentystę nigdy nie jest za wcześnie, tyle wiem. Córci podawałam od 5 miesiąca życia preparat z fluorem - o ile dobrze pamiętam to się nazywa D-fluoroetan. Ząbki ma jak perełki i żadnego ubytku. andzik poczytaj o tabletkach z fluorem . http://www.novartis-otc.pl/preparaty/zymafluor_tabletki_krople/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął bocian ? miałeś bociana ???? trzeba było mocno trzymać albo lepiej karmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,4590528.html chrześcijanie??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Tak czy inaczej ktos powinien to obejrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął bocian ? miałeś bociana ???? Te mniejsze też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 bum... cyk cyk bum http://republika.pl/blog_rb_922486/1838609/tr/bielizna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 KIEDYŚ USZŁYSZAŁAM OD STARSZEJ PANI, ŻE U KOBIETY LICZĄ SIE 3 RZECZY; 1 . ZĘBY-ZDROWE 2. WLOSY -CZYSTE 3.BUTY - NIE ZDARTE I WYPASTOWANE TO CHYBA MOŻNA STOSOWAĆ DO WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 czesc dziewczyny i chłopaki ( chciałoby się krzyknąć ...jak tam wasze ptaki ) Cześć Mój już dawno odfrunął bocian ? miałeś bociana ???? Te mniejsze też... Lato z ptakami odchodzi ...... Króliczku to przez Ciebie jest tak zimno Ja protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,4590528.html chrześcijanie??... Absolutnie nie - to sa rydzykowianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jea szafa http://www.ikea.com/PIAimages/49188_PE083253_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Tak czy inaczej ktos powinien to obejrzeć . lekarstw nie bierze, ząbki jak da rade to umyję ale jest cięzko z tym myciem..mam taka bardzo miła i fajna dentystkę i chyba będe musiała jechac do niej. Nie chce tego zaniedbać.Bo to niedbalstwo może się odwrócic przeciwko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Lato z ptakami odchodzi ...... Ja protestuję ja też ...bo moje nazwisko też ptasie ( KULIK) a zostaje na zimę a wolałabym np.....do Kalifiorni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 NO JEA .... POWAŻNE PREZENTY DOSTAJESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jea graciorki http://www.dyskretna.pl/images_u/rebeka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts