ila66 24.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 TYLKO JAK PRZEKONAĆ MALE DZIECKO,ŻE LEKARZ NIE ZROBI KRZYWDY ?? MÓJ WOJTEK PANICZNIE BAŁ SIĘ FRYZJERA PEWNIE DLATEGO TERAZ MA DŁUGIE WLOSY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Zacytuję naszą forumową Koleżankę, bo to po prostu jest piękne: "Politycy doprowadzili już do tego, że kiedy czytam, że PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE, to nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy kolejny skandal seksualny." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja odkąd poznałam ''moja''dentystkę , nie boje się chodzic do dentysty, czekam na każda wizytę z niecierpliwością, mało tego mąż też zaczął chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Tak czy inaczej ktos powinien to obejrzeć . Później, to więcej kosztuje...Maxi wie co mówi (klika) Przede wszystkim dzieciaczka szkoda . Im wcześniej pójdziesz tym mniej traumatyczne to będzie dla synka . Pewnie, moja córka ze mną tylko chodzi i Maxtorka ma dobre podejście, umi zagadać. Też się bała, teraz jak ją boli, to mówi "tata idziemy" a mleczaki, to sama sobie wyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 mało tego mąż też zaczął chodzić To podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Zacytuję naszą forumową Koleżankę, bo to po prostu jest piękne: "Politycy doprowadzili już do tego, że kiedy czytam, że PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE, to nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy kolejny skandal seksualny." niezłe a moja bryka znów stała otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 MALA DZIURKA,PLAMKA NIE BOLI ALE JAPA - TO OJ OJ A może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe a może płyn do płukania ust? hm co ja piszę on ma 15 miesięcy.... akurat wie co to znaczy płukać usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=gBwdeq3j6dE Popłakałam się ze śmiechu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Tak czy inaczej ktos powinien to obejrzeć . Później, to więcej kosztuje...Maxi wie co mówi (klika) Przede wszystkim dzieciaczka szkoda . Im wcześniej pójdziesz tym mniej traumatyczne to będzie dla synka . Pewnie, moja córka ze mną tylko chodzi i Maxtorka ma dobre podejście, umi zagadać. Też się bała, teraz jak ją boli, to mówi "tata idziemy" a mleczaki, to sama sobie wyrywa Mówisz na swoją dentystkę Maxtorka ? Pozdrów córcię od cioci Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 MALA DZIURKA,PLAMKA NIE BOLI ALE JAPA - TO OJ OJ A może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe Maxi, Tobie zawsze i o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 mało tego mąż też zaczął chodzić To podejrzane tez mnie to zastanoiwiło bo jak Jej nie znał to siłą bym go nie wyciągnęła.. ja na swojej drodze , na szczęście spotykałam dobrych fachowców od zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 MALA DZIURKA,PLAMKA NIE BOLI ALE JAPA - TO OJ OJ A może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe Maxi, Tobie zawsze i o każdej porze KROLIK NIE ZACZYNAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 MALA DZIURKA,PLAMKA NIE BOLI ALE JAPA - TO OJ OJ A może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe to radzisz ,żeby jednak odwiedzić dentystkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 do dentysty to chyba nie pójdę bo jeszcze za mały jest..zresztą jak widzi biały fartuch to od razu płacze, po szpitalu uraz mu został. A myjecie mu ząbki ? A może za dużo żelaza, w lekach Tak czy inaczej ktos powinien to obejrzeć . Później, to więcej kosztuje...Maxi wie co mówi (klika) Przede wszystkim dzieciaczka szkoda . Im wcześniej pójdziesz tym mniej traumatyczne to będzie dla synka . Pewnie, moja córka ze mną tylko chodzi i Maxtorka ma dobre podejście, umi zagadać. Też się bała, teraz jak ją boli, to mówi "tata idziemy" a mleczaki, to sama sobie wyrywa Mówisz na swoją dentystkę Maxtorka ? Pozdrów córcię od cioci Maxi Cię zna z widzenia, "Pani z grzybem" Dziekuję i pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 mala dziurka,plamka nie boli ale japa - to oj oj a może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe to radzisz ,żeby jednak odwiedzić dentystkę? widocznie,nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja odkąd poznałam ''moja''dentystkę , nie boje się chodzic do dentysty, czekam na każda wizytę z niecierpliwością, mało tego mąż też zaczął chodzić i ja od kiedy poznałam mojego dentystę ......jestem oczarowana spotykamy sie z nim prawie codziennie ( wczoraj byliśmy u niego na fasolce a on dzisiaj u nas na obiedzie .......owdowiał w maju - to Grażynka -jego żona była chowana w moje urodziny ) -znamy sie 17 lat ,ale ostatnie pół roku zbliżyło nas nawet na na płaszczyzny braterskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=gBwdeq3j6dE z klapsem od teściowej najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja odkąd poznałam ''moja''dentystkę , nie boje się chodzic do dentysty, czekam na każda wizytę z niecierpliwością, mało tego mąż też zaczął chodzić A ja tastakiego farta ie mam i na swojego dentystę (kę) jeszcze nie trafiłam I boję się panicznie wizyty w tych gabinetach - panicznie to mało powiedziane!!! Ja mam fobię!!!! Nawet kiedy tylko kamień mam usuwany robię się po prostu przeźroczysta ze strachu!!! Trwa to od 6 roku życia - miałam pecha Najlepiej by było, gdyby mnie uśpili na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 MALA DZIURKA,PLAMKA NIE BOLI ALE JAPA - TO OJ OJ A może wirtualny dentysta? To może być całkiem miłe to radzisz ,żeby jednak odwiedzić dentystkę? Koniecznie , zwłaszcza że masz do niej zaufanie . I mycie ząbków obowiązkowo , rano i wieczorem. Ostatnie doniesienia mówią żeby nawet takim małym dzieciaczkom myć ząbki pastą dla doroslych . Pod kontrolą oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts