jea 25.10.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 o! teraz trzy puscilem , chyba rekord Nie trzy, tylko 14 Hejka funfel i gacie http://diores.pl/images/amedium/LIVIACORSETTI/marika.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 czesc wam buuuuu...chlopaki , ja sie z wami nie bawie wartownik gacie http://www.dessous-monde.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/0/graphie_k1___tc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzien dobry Dzieki za kawke , dzisiaj jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chłopaki beda reklamacje, na niektórych stronach brak RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? jej bratanica ? ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam i jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 KAWĘ DONIOSŁAM Z MLEKIEM DLA CHĘTNYCHhttp://images21.fotosik.pl/421/e15ccbca258ffa24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzien dobry Dzieki za kawke , dzisiaj jak najbardziej wskazana kawa codziennie jest wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj Ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? Jej bratanica ? Ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam I jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny nieźle ja urodziłam się 20 a moja najstarsza córka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? jej bratanica ? ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam i jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny NIEŹLE JA URODZIŁAM SIĘ 20 A MOJA NAJSTARSZA CÓRKA 22 pisalam do ullerki a ty z lipca jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać wzielam to na siebie poprosimy jeszcze jedna taka dla jednej takiej no...dla maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chłopaki beda reklamacje, na niektórych stronach brak RR. Już som uzupełniałem Witam zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hejka ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj Ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? Jej bratanica ? Ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam I jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny nieźle ja urodziłam się 20 a moja najstarsza córka 22 pisalam do ullerki a ty z lipca jestes? nie z października ; trochę skaczę wię nie zawsze w temacie się utrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hejka ludziska hejka kaśka co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać wzielam to na siebie poprosimy jeszcze jedna taka dla jednej takiej no...dla maxi czwarta dla jea ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hejka ludziska HEJKA KAŚKA CO SŁYCHAĆ skończyłam pisać to badziewie na mój "awans" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? jej bratanica ? ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam i jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny NIEŹLE JA URODZIŁAM SIĘ 20 A MOJA NAJSTARSZA CÓRKA 22 pisalam do ullerki a ty z lipca jestes? NIE Z PAŹDZIERNIKA ; TROCHĘ SKACZĘ WIĘ NIE ZAWSZE W TEMACIE SIĘ UTRZYMUJĘ nie przejmuj sie ja tez jestem zakrecona przeciez niedawno skladalam ci zyczenia przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ŚNIADANKO PO KAWCE http://www.fotosearch.pl/comp/csk/csk003/sniadanie-stol-zmontowanie-~-ks75919.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts