kaśka maciej 25.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To ja Wam dam przepis na pyszną kawę Kawa po cesarsku • 1 żółtko• 1 łyżka miodu• 2 łyżki koniaku• 2 łyżki słodkiej śmietanki Wszystko zmiksować i zalać mocną, goracą kawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać wzielam to na siebie poprosimy jeszcze jedna taka dla jednej takiej no...dla maxi czwarta dla jea ...chyba faktycznie , on tez czarna , ale nie wiem czy bez cukru zasadniczo to bardzo slodki chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać wzielam to na siebie poprosimy jeszcze jedna taka dla jednej takiej no...dla maxi czwarta dla jea ...chyba plus dwie kostki cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hejka ludziska hejka kaśka co słychać skończyłam pisać to badziewie na mój "awans" super trochę ci zajeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hejka ludziska HEJKA KAŚKA CO SŁYCHAĆ skończyłam pisać to badziewie na mój "awans" SUPER TROCHĘ CI ZAJEŁO Noo, gdzieś tak od lutego z przerwami oczywiście W sumie to jakby to zebrać, to zajęło mi to dłużej niż pisanie pracy magisterskiej jakieś 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a mozna prosic dwie czarne bez cukru? nie zebym sie do jamlesa przychlebiala ale wiem , ze tez taka lubi dzięki , nie chciałem ........wybrzydzać wzielam to na siebie poprosimy jeszcze jedna taka dla jednej takiej no...dla maxi frosiu , zwruszenie mi głos odebrało Jaki piękny dzień się zapowiada Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 o! teraz trzy puscilem , chyba rekord Jak trzy puściłeś to trzy dostaniesz W przyrodzie nic nie ginie Gratki http://hanula1950.blox.pl/resource/modelki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? jej bratanica ? ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam i jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny NIEŹLE JA URODZIŁAM SIĘ 20 A MOJA NAJSTARSZA CÓRKA 22 pisalam do ullerki a ty z lipca jestes? tak , ja świetuje razem z bratem i babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać może bezsenność?? albo pełnia księzyca była czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gfdzie ta kawka ? cos niedowidze dzisiaj ania , wiesz , ze obchodzisz urodziny razem z moja mama? jej siostra ? jej bratanica ? ze mna mama tez miala termin na 22-ego , ale jak zwykle niecierpliwa bylam i jeden siostrzeniec mojej mamy (moj kuzyn) mial sie urodzic 22-ego , ale sie urodzil.....w moje urodziny NIEŹLE JA URODZIŁAM SIĘ 20 A MOJA NAJSTARSZA CÓRKA 22 pisalam do ullerki a ty z lipca jestes? tak , ja świetuje razem z bratem i babcią tym razem pytalam aniewmuratorze wiesz co ? mamy duzo wspolnego ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Czasami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 musze znikac z chłopakami do lekarza bede dopiero wieczorkiem, bo jeszcze ze starszym na angielski kicam miłego dnia, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać moze jaki serek wyniuchal albo bateryjke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Czasami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Czasami pracuje To chyba nadgodziny jakieś ciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Czasami pracuje To chyba nadgodziny jakieś ciągniesz hmmmm, ciekawe ma chłop wydolność, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hejka dziewczyny macie pomysła na obiad ? mam bazę -rosół ....co by tu na nim zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam jea ...czy Ty masz nocą jakieś kłopoty ? sam do siebie sie smiejesz przez pół nocy ciekawe co to może oznaczać Czasami pracuje To chyba nadgodziny jakieś ciągniesz hmmmm, ciekawe ma chłop wydolność, niee??? Nooooo a z ranka kawkę podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hejka dziewczyny macie pomysła na obiad ? mam bazę -rosół ....coby na nim zrobić ? ja dziś dostałam zamówienie na racuchy a z rosoła to wszystko zrobisz moze jakiś krem z brokułów i kalafiora, ja uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts