jamles 25.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz lektura obowiązkowa http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/budowa-z-mchu-i-paproci,6316_2123.htm nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jedna z pierwszych jeżeli nie pierwsza opisana budowa forumowiczów w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hmmm, co to za mulator u mnie zawsze protestuje, że nie moge wysłac 2 postów jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz lektura obowiązkowa http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/budowa-z-mchu-i-paproci,6316_2123.htm nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jedna z pierwszych jeżeli nie pierwsza opisana budowa forumowiczów w Muratorze chyba alicjanka była wczesniej. Ale to juz prehistoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hmmm, co to za mulator u mnie zawsze protestuje, że nie moge wysłac 2 postów jeden po drugim to mamy tego samego mulata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz lektura obowiązkowa http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/budowa-z-mchu-i-paproci,6316_2123.htm nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jedna z pierwszych jeżeli nie pierwsza opisana budowa forumowiczów w Muratorze chyba alicjanka była wczesniej. Ale to juz prehistoria masz rację, dla młodych to jak Mitologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 bo my to porządni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 bo my to porządni jesteśmy otóż to wracając do prehistorii, gdzie te czasy jak się pisało kto już w kiosku dorwał Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz lektura obowiązkowa http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/budowa-z-mchu-i-paproci,6316_2123.htm nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jedna z pierwszych jeżeli nie pierwsza opisana budowa forumowiczów w Muratorze niech Ci będzie ................................................przeczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hej dinozaury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i Teska zawitała której jeszcze nie znam no, no musisz wiele lektur jeszcze przeczytać wolę pogadać tu i teraz lektura obowiązkowa http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/budowa-z-mchu-i-paproci,6316_2123.htm nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jedna z pierwszych jeżeli nie pierwsza opisana budowa forumowiczów w Muratorze niech Ci będzie ................................................przeczytane a dziennik z komentarzami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 czuję się jak wśród wapniaków a przecież sama budowałam pierwszy dom w 1998 tylko mnie na forum nie było bo internet to abstrakcja była wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 hej dinozaury witamy młodszą siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 czuję się jak wśród wapniaków a przecież sama budowałam pierwszy dom w 1998 tylko mnie na forum nie było bo internet to abstrakcja była wtedy '98 to ja projektu szukałem.......toż Ania z wapniaków jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 bo my to porządni jesteśmy otóż to wracając do prehistorii, gdzie te czasy jak się pisało kto już w kiosku dorwał Muratora Ja czasem jeszcze przeczytam tylko dlatego , że w pracy mamy prenumeratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 muszę kompa dziecku udostępnić pa do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 bo my to porządni jesteśmy otóż to wracając do prehistorii, gdzie te czasy jak się pisało kto już w kiosku dorwał Muratora Ja czasem jeszcze przeczytam tylko dlatego , że w pracy mamy prenumeratę dzisiaj zauważyłem w Tesco, ale tylko okładkę obejżałem..........ofoliowany był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 czuję się jak wśród wapniaków Prawidłowo się czujesz, jeśli ja jestem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 25.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cześć!Na Olimp pewnie nie wejdę ale też zaliczam sięd do wapniaków. Pierwszy dziennik budowy na forum, który mnie zafascynował to dom Joasi Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts