Jajcek 25.10.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja tylko przelotnie Bry wieczor powiedziec cze jajcuś ale wskoczyłeś...po miszczoooosssku gacie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.10.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja tylko przelotnie Bry wieczor powiedziec NO PROSZE PRZELOTNIE I BUM GACIE DLA CIE http://xycho.csh.pl/images/Xma002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no więc ja w żartach żeby biegła szbko to może w realu sobie pofigluje no i klonem zostałam ANIU ,POTRAKTUJ TO WSZYSTKO ŻARTEM I NAPEWNO NIKT Z NICH SIE NIE OBRAZIŁ NA CIEBIE ZA NAŚCIE WEJŚĆ NA CZAT -TY TEŻ BEDZIESZ TAK ŻARTOWAĆ UŚMIECHNIJ SIE PLISSSSSS dokładnie, ila ma rację zobaczysz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc posprawdzaj ino co by się metry zgadzały dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc posprawdzaj ino co by się metry zgadzały dobranoc stresa już mam na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc czemu potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.10.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? HIHIHI,PEWNIE JEDNO I DRUGIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 jeszcze tylko gatki http://diores.pl/images/amedium/dreangirl/1307.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc czemu potem ? a czemu tak rzadko tu przychodzisz, hęęę???? podobno (tfu tfu tfu) mają jutro przywieźć moją więźbę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc posprawdzaj ino co by się metry zgadzały dobranoc stresa już mam na samą myśl bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 co do więźby to ja miałam niezłe przejścia..może nie takie jak Monika ale też no właśnie co z Moniką się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chyba idę spać jutro, tzn dziś wielki dzień ale o tym potem Dobranoc czemu potem ? a czemu tak rzadko tu przychodzisz, hęęę???? podobno (tfu tfu tfu) mają jutro przywieźć moją więźbę w końcu bo odkad zamieszkalem w domu to moj len chyba w bloku zostal bo tu ani TV ani komp tylko ciagle bym na podworku cos robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę też Cię lubię Trzymajcie kciuki za tą więźbę żeby ją przywieźli, żeby ją przywieźli, żeby.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 NIeeee, no idę już spać!! DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę też Cię lubię Trzymajcie kciuki za tą więźbę żeby ją przywieźli, żeby ją przywieźli, żeby.......... a zeby ja przywiezli,a w zasadzie czemu maja nie przywiezc ??? dostarczyc pod wskazany adres i bez dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts