mikopiko 25.10.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę też Cię lubię Trzymajcie kciuki za tą więźbę żeby ją przywieźli, żeby ją przywieźli, żeby.......... nie nerwujsja przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 NIeeee, no idę już spać!! DOBRANOC milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no więc ja w żartach żeby biegła szbko to może w realu sobie pofigluje no i klonem zostałam ANIU ,POTRAKTUJ TO WSZYSTKO ŻARTEM I NAPEWNO NIKT Z NICH SIE NIE OBRAZIŁ NA CIEBIE ZA NAŚCIE WEJŚĆ NA CZAT -TY TEŻ BEDZIESZ TAK ŻARTOWAĆ UŚMIECHNIJ SIE PLISSSSSS dokładnie, ila ma rację zobaczysz sama ok mnie chyba nie chodzi o to czy żartowali czy nie tylko czy można się wkręcić byłam z wami na czacie i ktoś na kogoś się wdrapywał i było zabawnie połsłówka żarty zdecydowanie jednoznaczne i dwuznaczne było śmiesznie a w tym wypadku moje poczucie humoru było inne mniej natchnione szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę też Cię lubię Trzymajcie kciuki za tą więźbę żeby ją przywieźli, żeby ją przywieźli, żeby.......... nie nerwujsja przywiozą pewnie ze tak no chyba zeby nie przywiezli tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gratki jacek potrzebujesz gatki czy może komodę ? on????? całą garderobę też Cię lubię Trzymajcie kciuki za tą więźbę żeby ją przywieźli, żeby ją przywieźli, żeby.......... a zeby ja przywiezli,a w zasadzie czemu maja nie przywiezc ??? dostarczyc pod wskazany adres i bez dyskusji taaaa i w ten sposób wożą ją już od prawie miesiąca na koniec października powinnam mieć gotowy dach, a nawet nie mam więźby ale poczekam, cierpliwość palcem dół wykopie DOBRANOC, matko nie wyjdę sta, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no chyba zeby nie przywiezli tfu tfu jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 matko nie wyjdę sta, noooo to zostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 w zasadzie to i mnie sie juz oczka kleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dobranoc śpijcie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.10.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no więc ja w żartach żeby biegła szbko to może w realu sobie pofigluje no i klonem zostałam aniu ,potraktuj to wszystko żartem i napewno nikt z nich sie nie obraził na ciebie za naście wejść na czat -ty też bedziesz tak żartować uśmiechnij sie plissssss dokładnie, ila ma rację zobaczysz sama ok mnie chyba nie chodzi o to czy żartowali czy nie tylko czy można się wkręcić byłam z wami na czacie i ktoś na kogoś się wdrapywał i było zabawnie połsłówka żarty zdecydowanie jednoznaczne i dwuznaczne było śmiesznie a w tym wypadku moje poczucie humoru było inne mniej natchnione szkoda wiesz - czasami tak bywa nie łapiesz jakiegoś tematu ,albo jakaś osoba cię denerwuje wtedy najlepiej wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no więc ja w żartach żeby biegła szbko to może w realu sobie pofigluje no i klonem zostałam ANIU ,POTRAKTUJ TO WSZYSTKO ŻARTEM I NAPEWNO NIKT Z NICH SIE NIE OBRAZIŁ NA CIEBIE ZA NAŚCIE WEJŚĆ NA CZAT -TY TEŻ BEDZIESZ TAK ŻARTOWAĆ UŚMIECHNIJ SIE PLISSSSSS dokładnie, ila ma rację zobaczysz sama ok mnie chyba nie chodzi o to czy żartowali czy nie tylko czy można się wkręcić byłam z wami na czacie i ktoś na kogoś się wdrapywał i było zabawnie połsłówka żarty zdecydowanie jednoznaczne i dwuznaczne było śmiesznie a w tym wypadku moje poczucie humoru było inne mniej natchnione szkoda WIESZ - CZASAMI TAK BYWA NIE ŁAPIESZ JAKIEGOŚ TEMATU ,ALBO JAKAŚ OSOBA CIĘ DENERWUJE WTEDY NAJLEPIEJ WYJŚĆ albo nie masz weny twórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no więc ja w żartach żeby biegła szbko to może w realu sobie pofigluje no i klonem zostałam aniu ,potraktuj to wszystko żartem i napewno nikt z nich sie nie obraził na ciebie za naście wejść na czat -ty też bedziesz tak żartować uśmiechnij sie plissssss dokładnie, ila ma rację zobaczysz sama ok mnie chyba nie chodzi o to czy żartowali czy nie tylko czy można się wkręcić byłam z wami na czacie i ktoś na kogoś się wdrapywał i było zabawnie połsłówka żarty zdecydowanie jednoznaczne i dwuznaczne było śmiesznie a w tym wypadku moje poczucie humoru było inne mniej natchnione szkoda wiesz - czasami tak bywa nie łapiesz jakiegoś tematu ,albo jakaś osoba cię denerwuje wtedy najlepiej wyjść dzięki ila super jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Miodem okładacie serce i uszy ........ I co kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chrapiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy ania ty jesteś z okolic wwy tak z młochowa pod nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja chyba też idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chrapiecie jeszcze dzienniki przegladam zeby byc na bierzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.10.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 MIODEM OKŁADACIE SERCE I USZY ........ I CO KTO CHCE ANIU !!! TEŻ PRZEZ TO PRZESZŁYŚMY A SZCZERZE MÓWIĄC - SAMA SIĘ CZASAMI TAK WKURZAM I WTEDY WYCHODZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts