mikopiko 25.10.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM oooo osiedle słoneczna..kojarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dobranoc miko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chrapiecie jeszcze dzienniki przegladam zeby byc na bierzaco taaa...wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM oooo osiedle słoneczna..kojarzysz tak w Nadarzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chrapiecie jeszcze dzienniki przegladam zeby byc na bierzaco taaa...wiedziałam ?? ale ja naprawde w dziennikach siedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM oooo osiedle słoneczna..kojarzysz tak w Nadarzynie no to często tamtedy przejeżdżam i tam stoją moje domki...takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chrapiecie jeszcze dzienniki przegladam zeby byc na bierzaco taaa...wiedziałam ?? ale ja naprawde w dziennikach siedzialem a ja we wnetrzach no wierzę ci przecież ...też latam jak baba jaga na miotle to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 dobrzanoc bo padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.10.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem z Grodziska to przez Książenice- Siestrzeń i Rozalin a czy to pod czy nad to kwesia ułożenia...............................mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 gacie jutro przyniosę temu kto pyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? z tego na P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem z Grodziska to przez Książenice- Siestrzeń i Rozalin a czy to pod czy nad to kwesia ułożenia...............................mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem z Grodziska to przez Książenice- Siestrzeń i Rozalin a czy to pod czy nad to kwesia ułożenia...............................mapy gatki...luźne pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? z tego na P to rzeczywiscie bliskie okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.10.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? z tego na P to rzeczywiscie bliskie okolice no nie pamiętasz jak mi rzucałeś beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 miodzikowanie znaczy Ania ty jesteś z okolic wwy TAK Z MŁOCHOWA POD NADARZYNEM z mojego punktu widzenia to znie pod a za Nadarzynem a ja tam nie wiem wiem gdzie Nadarzyn, wiem, gdzie Pruszkał , wiem gdzie Kajetany tyle to i ja wiem choc z geografia na bakier zreszta w Kajetanach przelezalem 4 dni dwa tygodnie temu a miko ty skad ? ucho nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts