jamles 26.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dzien dobry , a za oknem nawet słoneczko jakieś widać, juz dawno go nie było... i dlatego trzeba skończyć z klikaniem trzeba sie wziąć za robota na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jamles, czulam cie woniom czy capia macosz mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 witam słonecznie cudny poranek..... wiec cudny dzionek sie zapowiada życze wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam wszystkich i za kawę dziękuję pod wawą słońca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zaraz sie wystroje w moja nową spodniczkę ,długie rękawiczki i żakiet ....i na piechotę do pracy wczoraj H......jak zobaczył mnie w drzwiach restauracji był oczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę szykować obiad bo dzieciaki wczoraj całą fasolową zjadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zaraz sie wystroje w moja nową spodniczkę ,długie rękawiczki i żakiet ....i na piechotę do pracy wczoraj H......jak zobaczył mnie w drzwiach restauracji był oczarowany Jak Księżniczką z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zaraz sie wystroje w moja nową spodniczkę ,długie rękawiczki i żakiet ....i na piechotę do pracy wczoraj H......jak zobaczył mnie w drzwiach restauracji był oczarowany ew-cia .............fklej nam sie plissssss witam niewitanych zakladam dziny , bluze i mykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dwa trzecie miejsca w Rankingu Ew-cia wklej się...mam doła, to mi się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zaraz sie wystroje w moja nową spodniczkę ,długie rękawiczki i żakiet ....i na piechotę do pracy wczoraj H......jak zobaczył mnie w drzwiach restauracji był oczarowany ew-cia .............fklej nam sie plissssss witam niewitanych zakladam dziny , bluze i mykam do pracy cześć frosia nie przepracuj się tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zaraz sie wystroje w moja nową spodniczkę ,długie rękawiczki i żakiet ....i na piechotę do pracy wczoraj H......jak zobaczył mnie w drzwiach restauracji był oczarowany w to nie watpie a tak przy okazji to sie nam pokaz , plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie a co? film ci sie urwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie Dla mnie niestety też dla kiedy indziej sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie co to jest weekend jutro do roboty, pierwszego też i następna sobota też a i niedziela przyszła może nie być wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie a co? film ci sie urwie ? Nie, kamere zapie...dolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie co to jest weekend jutro do roboty, pierwszego też i następna sobota też a i niedziela przyszła może nie być wolna no to mnie przebiłeś ..................... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cześć Pracowity piatek będzie nie smuć się jea niedługo weekend Dla mnie krótki będzie a co? film ci sie urwie ? Nie, kamere zapie...dolą kamerę h....... mogliby w spokoju zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts