ullerowa 26.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę naleśniki robić ja tez dzisiaj naleśniki z serem serwuję swoim chłopakom i kapusniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 doradźcie mi proszę co na 18 urodziny mozna kupic najbliższej kuzynce??? Zależy co lubi musisz się podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Książka jak cytata jest, znaczy lubi Zapach, jak niekoniecznie capi Szal lub inna szmatka, bo zimno idzie Film, płyta itp. a może czegoś praktycznego potrzebuje, wybadaj delikatnie świetne masz pomysły nawet się nie spodziewałam jak będe miała problem z prezentami światecznymi to tez się zwrócę po ciekawe pomysły do cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę naleśniki robić ja tez dzisiaj naleśniki z serem serwuję swoim chłopakom i kapusniak a my już po obiadku zupka ogórkowa i rybka z ziemniaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witanko popołudniowe hejka słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę naleśniki robić ja tez dzisiaj naleśniki z serem serwuję swoim chłopakom i kapusniak a my już po obiadku zupka ogórkowa i rybka z ziemniaczkami my też już po zjadłam 3 naleśniki , ja uwielbiam nalesniki z serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Książka jak cytata jest, znaczy lubi Zapach, jak niekoniecznie capi Szal lub inna szmatka, bo zimno idzie Film, płyta itp. a może czegoś praktycznego potrzebuje, wybadaj delikatnie świetne masz pomysły nawet się nie spodziewałam jak będe miała problem z prezentami światecznymi to tez się zwrócę po ciekawe pomysły do cię Czasem uda mi się i przed Tobą błysnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę naleśniki robić ja tez dzisiaj naleśniki z serem serwuję swoim chłopakom i kapusniak a my już po obiadku zupka ogórkowa i rybka z ziemniaczkami my też już po zjadłam 3 naleśniki , ja uwielbiam nalesniki z serem ja też ale moja rodzinka nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Książka jak cytata jest, znaczy lubi Zapach, jak niekoniecznie capi Szal lub inna szmatka, bo zimno idzie Film, płyta itp. a może czegoś praktycznego potrzebuje, wybadaj delikatnie świetne masz pomysły nawet się nie spodziewałam jak będe miała problem z prezentami światecznymi to tez się zwrócę po ciekawe pomysły do cię Czasem uda mi się i przed Tobą błysnąć no cos ty, nie tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 oooo ja też już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie miałąm pojęcia do tej pory jaki bałagan w ciagu 10 min potrafia zrobic dzieci... nieeee ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie miałąm pojęcia do tej pory jaki bałagan w ciagu 10 min potrafia zrobic dzieci... nieeee ja tak to mozna wszystkie zabawki wytargac na srodek pokoju za to regał bedzie posprzatany czytaj pusty a mozna i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi u mnie zjadł 2, chociaz chciał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 doradźcie mi proszę co na 18 urodziny mozna kupic najbliższej kuzynce??? ja bym kupiła perfumy...tylko kurcze, zeby jej sie podobaly a co ona najlepiej lubi? czym sie interesuje bo od tego uzależniłabym prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi u mnie zjadł 2, chociaz chciał 4 mój wlaśnie je drugiego...ale już widzę , że opadł z sił bo: 1. robi uffffffff 2.kladzie głowę... 3 dycha..... ale i tak dobrze jak na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Najbliższa kuzynka ale młodsza o 11 lat, nie mam za bardzo z nią kontaktu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 naleśników nie robię często bo chyba ze sto musiał bym zrobic.. a jeszcze ze serem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 naleśników nie robię często bo chyba ze sto musiał bym zrobic.. a jeszcze ze serem.... z serem to u mnie 8 wystarczy ale takich bez niczego to duuuuużo więcej trzeba bo chłopaki lubią podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts