Majka 26.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał w lewej ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał w jaki sposób???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś a było to tak. Drukowalam ofertę, drukarka się zacięła, wyciągnęłam papier, wsadziłam jeszcze raz - znowu to samo. Oglądnęłam - brak widzialnego uszkodzenia. Wyciągnęłam toner, wysunęłam szufladę z papierem i podniosłam drukarkę do pionu.................... szuflada zjechała mi na palec /kciuk/ odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 heja gacie jea http://daserste.ndr.de/container/image/t_cid-4308184_.jpg ew-ka wygladasz jak zwykle wzorcowo majka , chodz , to ci podmucham co do prezentu .........stawiam na bizuterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 hej wszystkim byłam na psychologu watek Andzika poczytałam zadzwoniłam do małza też mu poczytałam żeby mu się droga z Borów Tucholskich nie dłużyła - świetne. Dopisałam weterynarza Roberta Flaka i panią Ewę Kieliszek z branży gastronomicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jea gatki futrzakowe dla Ciebie http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_bielizna_erotyczna__komplet_bunny_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę kratą to kiedyś przytrzasnęłam sobie palec serdeczny prawej reki. Gips miałam przez miesiąc i lekkie problemy ze zmianą biegów w aucie. Piątka mi nie wchodziła teraz lekko, może paznokieć nie zejdzie /ale wiąchą rzuciłam /. ja piszę dwoma rekoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę kratą to kiedyś przytrzasnęłam sobie palec serdeczny prawej reki. Gips miałam przez miesiąc i lekkie problemy ze zmianą biegów w aucie. Piątka mi nie wchodziła teraz lekko, może paznokieć nie zejdzie /ale wiąchą rzuciłam /. ja piszę dwoma rekoma a drukarka naprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.10.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 gacie funfel http://www.sprachreisen-studenten.de/images/Malta_Sprung.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę kratą to kiedyś przytrzasnęłam sobie palec serdeczny prawej reki. Gips miałam przez miesiąc i lekkie problemy ze zmianą biegów w aucie. Piątka mi nie wchodziła teraz lekko, może paznokieć nie zejdzie /ale wiąchą rzuciłam /. ja piszę dwoma rekoma a drukarka naprawiona nie Palec mnie boli, wezmę ją na przeczekanie. Mam jeszcze HP - kombajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę kratą to kiedyś przytrzasnęłam sobie palec serdeczny prawej reki. Gips miałam przez miesiąc i lekkie problemy ze zmianą biegów w aucie. Piątka mi nie wchodziła teraz lekko, może paznokieć nie zejdzie /ale wiąchą rzuciłam /. ja piszę dwoma rekoma a drukarka naprawiona nie Palec mnie boli, wezmę ją na przeczekanie. Mam jeszcze HP - kombajn tylko żeby Ci ten kombajn ręki nie wciągnął urządzenia biurowe lubią być złośliwe parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Z małym miło się przed kompem leży ale idę ogarnąć kwadrat pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę kratą to kiedyś przytrzasnęłam sobie palec serdeczny prawej reki. Gips miałam przez miesiąc i lekkie problemy ze zmianą biegów w aucie. Piątka mi nie wchodziła teraz lekko, może paznokieć nie zejdzie /ale wiąchą rzuciłam /. ja piszę dwoma rekoma a drukarka naprawiona nie Palec mnie boli, wezmę ją na przeczekanie. Mam jeszcze HP - kombajn tylko żeby Ci ten kombajn ręki nie wciągnął urządzenia biurowe lubią być złośliwe parami mówisz? To ja sie buntuję, jak ktoś przyjdzie kupic jakąś imprezę, to powiem " sprzęt biurowy mi zakazał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Majka a co szefowi powiesz jak sie spyta czemu klient nie obsłuzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Majka a co szefowi powiesz jak sie spyta czemu klient nie obsłuzony hmmm, trudna sprawa oooo, przypomnialam sobie, przeciez ja jestem szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Majka a co szefowi powiesz jak sie spyta czemu klient nie obsłuzony hmmm, trudna sprawa oooo, przypomnialam sobie, przeciez ja jestem szefem no to problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts