ullerowa 26.10.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 on normalnie 3 godziny spi więc godzinka więcej...co to jest jak ty to robisz, mój spi co najwyzej 2x po 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a co tu takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a co tu takie pustki Pora Faktów i Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrywieczór Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór Co słychać u Was dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mój małż własnie z wyjazdu wrócił , kupował sobie coś po drodze w wiejskim sklepiku a sklepowa do koleżanki : "Muszę spieprzać bo mnie w domu zajebią !!!" nie przejeła się klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrywieczór Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór Co słychać u Was dobrego? to masz fajnie u mnie zasypianie to koszmar, a poza tym maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci tak wiec bajeczke tez ja dzisiaj czytam A mały raczkuje i chciałby już chodzic, i podjadać to co my, ale jest mały problem, nie ma jeszcze zębów Ania a ty jak sieczujesz? wszystko dobrze?, mam nadzieje, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ullerowa, u nas też z tym zasypianiem nie jest tak różowo, ostatnio jak Bartka nie było 2 dni, to ja usypiałam małego i po bajeczkach musi być jeszcze z pół godziny wzdychania i tulenia na dużym łóżku, po czym takiego prawie zaśniętego dopiero można przenieść do jego łóżeczka bo inaczej jest protest i płacz Już się boję co będzie, jak się przeprowadzi do swojego pokoju Hihi, fajnie z tym podjadaniem U nas dziś na kolację Paweł dostał swoją kaszkę z cynamonem, ale wybrał zimne frytki i zmimną rybę z obiadu, zagryzał to słodką kaszką i popijał wodą z sokiem malinowym. Mam nadzieję, że go w nocy brzuch nie rozboli Ja się dziś czuję całkiem ok, tylko głowa mnie boli. A tak ogólnie to różnie z tym moim samopoczuciem niestety Z utęsknieniem czekam na chwilę, kiedy przestanę mieć całodzienne mdłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Hej . Moje dzieci przed chwila zasnęły. Trochę dzis ciężko było bo chore są . Starszy ma zastrzyki a młodszy zawiesinę. W przychodni większość mam które mnie nie znają na Kubusia mówiły''bardzo ładna dziewczynka'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mój małż własnie z wyjazdu wrócił , kupował sobie coś po drodze w wiejskim sklepiku a sklepowa do koleżanki : "Muszę spieprzać bo mnie w domu zajebią !!!" nie przejeła się klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mój małż własnie z wyjazdu wrócił , kupował sobie coś po drodze w wiejskim sklepiku a sklepowa do koleżanki : "Muszę spieprzać bo mnie w domu zajebią !!!" nie przejeła się klientami Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a co tu takie pustki Pora Faktów i Wiadomości I usypiania dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mój małż własnie z wyjazdu wrócił , kupował sobie coś po drodze w wiejskim sklepiku a sklepowa do koleżanki : "Muszę spieprzać bo mnie w domu zajebią !!!" nie przejeła się klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrywieczór Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór Co słychać u Was dobrego? to masz fajnie u mnie zasypianie to koszmar, a poza tym maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci tak wiec bajeczke tez ja dzisiaj czytam A mały raczkuje i chciałby już chodzic, i podjadać to co my, ale jest mały problem, nie ma jeszcze zębów Ania a ty jak sieczujesz? wszystko dobrze?, mam nadzieje, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobrywieczór Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór Co słychać u Was dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 froszka, a co Ty taka zdziwiona z wieczora, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 siedze sobie na forum ... slucham whitney houston ....... o.d.k.u.r.w.i.a.m. s.i.e...... leci I 'm Every Women.... pije drinka .... troche mi przeszlo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci tak bo pewnie do północy albo dłuzej mu zejdzie nad poprawianiem bugów czy jak oni to tam nazywają, bo szykuja jakąś prezentacje tego co robią dla klienta, no i nie ma że boli mam z nim kontakt przez yahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 froszka, a co Ty taka zdziwiona z wieczora, co? najpierw sie zdziwilam , jak mi Frosch powiedzial przez telefon , ze sie spozni pol h juz mi pomalu przechodzi a kolacja stygnie tez pomalu .... bo mam plyte ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci tak bo pewnie do północy albo dłuzej mu zejdzie nad poprawianiem bugów czy jak oni to tam nazywają, bo szykuja jakąś prezentacje tego co robią dla klienta, no i nie ma że boli mam z nim kontakt przez yahoo no no niezla sciema moj ponoc stoi w korku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 po co ci mezowie tak klamia mogliby w parcy powiedziec tak , jak tak przemila expedientka z wiejskiego sklepiku i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts