Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dobrywieczór :lol:

Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór :lol:

Co słychać u Was dobrego? :wink:

Mój syn właśnie czyta z tatusiem bajeczki a potem będzie robił wszystko, żeby go ten podły sen nie dopadł, po godzinie się jednak podda i wtedy będziemy mieli z mężem już oboje wolny wieczór :lol:

to masz fajnie :lol:

u mnie zasypianie to koszmar, a poza tym maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci :roll:

tak wiec bajeczke tez ja dzisiaj czytam :wink:

A mały raczkuje i chciałby już chodzic, i podjadać to co my, ale jest mały problem, nie ma jeszcze zębów :oops:

Ania a ty jak sieczujesz? wszystko dobrze?, mam nadzieje, że tak :D

Ullerowa,

u nas też z tym zasypianiem nie jest tak różowo, ostatnio jak Bartka nie było 2 dni, to ja usypiałam małego i po bajeczkach musi być jeszcze z pół godziny wzdychania i tulenia na dużym łóżku, po czym takiego prawie zaśniętego dopiero można przenieść do jego łóżeczka bo inaczej jest protest i płacz :-?

Już się boję co będzie, jak się przeprowadzi do swojego pokoju :roll:

Hihi, fajnie z tym podjadaniem :lol:

U nas dziś na kolację Paweł dostał swoją kaszkę z cynamonem, ale wybrał zimne frytki i zmimną rybę z obiadu, zagryzał to słodką kaszką i popijał wodą z sokiem malinowym. Mam nadzieję, że go w nocy brzuch nie rozboli :roll: :wink:

Ja się dziś czuję całkiem ok, tylko głowa mnie boli. A tak ogólnie to różnie z tym moim samopoczuciem niestety :roll: Z utęsknieniem czekam na chwilę, kiedy przestanę mieć całodzienne mdłości :-?

to masz fajnie :lol:

u mnie zasypianie to koszmar, a poza tym maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci :roll:

tak wiec bajeczke tez ja dzisiaj czytam :wink:

A mały raczkuje i chciałby już chodzic, i podjadać to co my, ale jest mały problem, nie ma jeszcze zębów :oops:

Ania a ty jak sieczujesz? wszystko dobrze?, mam nadzieje, że tak :D

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

maż jeszcze w pracy i mówi ze dzisiaj chyba nie wróci :roll:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

tak bo pewnie do północy albo dłuzej mu zejdzie nad poprawianiem bugów czy jak oni to tam nazywają, bo szykuja jakąś prezentacje tego co robią dla klienta, no i nie ma że boli :roll:

mam z nim kontakt przez yahoo :lol:

no no

niezla sciema :roll:

moj ponoc stoi w korku .... :roll: :D