ullerowa 26.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ania a co do mdłosci to przy pierwszej ciąży nic nie miałam a przy drugiej to najpierw schudłam 5 kg, bo nic nie mogłam jeść tak mnie muliło, a potem mdłości przeszły w straszną zgagę na która jedynie pogryzanie migdałów pomagało ale co tam dałam rade do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestem zla a chlopa nie ma w domu nie ma na kim sie wyzyc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestescie ? no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestem zla a chlopa nie ma w domu nie ma na kim sie wyzyc !!! a co cię tak zezłościło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ania a co do mdłosci to przy pierwszej ciąży nic nie miałam a przy drugiej to najpierw schudłam 5 kg, bo nic nie mogłam jeść tak mnie muliło, a potem mdłości przeszły w straszną zgagę na która jedynie pogryzanie migdałów pomagało ale co tam dałam rade do samego końca w moich czasach nie bylo zadnych mdlosci ani zgag zartuje ja naprawde ,,przeszlam 3 ciaze bezobjawowo ania , wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 mój tez jest w pracy do 22. A 17 po 22 jest w domu. Tak przynajmniej było do tej pory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ullerowa ja reż dam radę, bo z tego się kurna przecież nie da wycofać Ale przyjemnie nie jest niestety Froszka A to tu jest pies pogrzebany, wyżyć się musisz, najlepiej na chłopinie Też mam ceramiczną Nie stygnie tak szybko, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestem zla a chlopa nie ma w domu nie ma na kim sie wyzyc !!! a co cię tak zezłościło? wczoraj corka mi napisala , ze pralka sie zepsula a dzisiaj mama , ze zmywarka tez niezle co? dobrze , ze odkurzacz jeszcze dziala wracam na Wszystkich Swietych do domu ciekawe czy zdaza mi to naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ania a co do mdłosci to przy pierwszej ciąży nic nie miałam a przy drugiej to najpierw schudłam 5 kg, bo nic nie mogłam jeść tak mnie muliło, a potem mdłości przeszły w straszną zgagę na która jedynie pogryzanie migdałów pomagało ale co tam dałam rade do samego końca w moich czasach nie bylo zadnych mdlosci ani zgag zartuje ja naprawde ,,przeszlam 3 ciaze bezobjawowo ania, wspolczuje Równowaga w przyrodzie musi być i pewnie dlatego mną tak szarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ullerowa ja reż dam radę, bo z tego się kurna przecież nie da wycofać Ale przyjemnie nie jest niestety Froszka A to tu jest pies pogrzebany, wyżyć się musisz, najlepiej na chłopinie Też mam ceramiczną Nie stygnie tak szybko, fakt wlasnie sie do tego juz przygotowalam kolacyjka swiece sukienka brak bielizny takie tam zwykle pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestem zla a chlopa nie ma w domu nie ma na kim sie wyzyc !!! a co cię tak zezłościło? wczoraj corka mi napisala , ze pralka sie zepsula a dzisiaj mama , ze zmywarka tez niezle co? dobrze , ze odkurzacz jeszcze dziala wracam na Wszystkich Swietych do domu ciekawe czy zdaza mi to naprawic znajome to jakies, moja mama tez tak miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ullerowa ja reż dam radę, bo z tego się kurna przecież nie da wycofać Ale przyjemnie nie jest niestety Froszka A to tu jest pies pogrzebany, wyżyć się musisz, najlepiej na chłopinie Też mam ceramiczną Nie stygnie tak szybko, fakt wlasnie sie do tego juz przygotowalam kolacyjka swiece sukienka brak bielizny takie tam zwykle pierdoly Szczerze zazdroszczę Ja o takich tam pierdołach nawet nie myślę, od jakiegoś czasu wieczorami leżę nieżywa na kanapie i zastanawiam się czy w końcu te mdłości mi się "wykończą" w łazience czy nie Potem spać, a od rana znó to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ania a co do mdłosci to przy pierwszej ciąży nic nie miałam a przy drugiej to najpierw schudłam 5 kg, bo nic nie mogłam jeść tak mnie muliło, a potem mdłości przeszły w straszną zgagę na która jedynie pogryzanie migdałów pomagało ale co tam dałam rade do samego końca w moich czasach nie bylo zadnych mdlosci ani zgag zartuje ja naprawde ,,przeszlam 3 ciaze bezobjawowo ania , wspolczuje z pierwszą ciążą miałam ciężko-kilka miesięcy mdłości całodobowych, później zgaga. Mój syn teraz taki niejadek jest bo w ciąży bałam się,że za dużo przytyję... Głupia byłam -wiem.W drugiej mdłości i zgag nie miałam, tyłam ,że hej.Teraz młodszy je to wszystko co mu podam a starszy je tylko w tedy jak na prawdę jest głodny.Jedynie zupę pomidorową i filety z kurczaka na okrągło może jeść.( bo to najwięcej w ciąży jadłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wlasnie sie do tego juz przygotowalam kolacyjka swiece sukienka brak bielizny takie tam zwykle pierdoly to może stronke ustrzel to coś ci znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wlasnie sie do tego juz przygotowalam kolacyjka swiece sukienka brak bielizny takie tam zwykle pierdoly to może stronke ustrzel to coś ci znajdziemy a ja to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No patrzcie, a ja po koszmarnych całodziennych mdłościach i zgadze w pierwszej ciąży myślałam, że druga będzie inna a tu powtórka z rozrywki Czyli czeka mnie jeszcze kryzys emocjonalny w 5 miesiącu a potem leżenie na tarasie z ogromnym brzuchem z 5 kilogramową zawartością Nie, no suuuper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jestem zla a chlopa nie ma w domu nie ma na kim sie wyzyc !!! a co cię tak zezłościło? wczoraj corka mi napisala , ze pralka sie zepsula a dzisiaj mama , ze zmywarka tez niezle co? dobrze , ze odkurzacz jeszcze dziala wracam na Wszystkich Swietych do domu ciekawe czy zdaza mi to naprawic nowe przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aniu z pierwszym moim dzieckiem jak wspomniałam wyzej, mdłości miałam non stop. Po wigilii spędzonej w ''moim'' domu pojechalismy do rodziców męża. Tam tez cos musiałam zjeśc-teściowej sie nie odmawia.. a już na pewno nie mojej..Jak mówiłam ,że mnie mdli i nie mogę jeśc to sobie z tego nic nie robili. Jak mnie wzięło to o mało co bym do łazienki nie dobiegła.Ponad godzinę tam spędziłam. Po tym ;;incydencie'' juz mnie nikt do jedzenia nie namawiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 U mnie obie ciąże były rózne. W pierwszej doszłam do wagi 70kg a w drugiej 73kg. W pierwszej sam zapach kawy powodował mdłosci w drugiej piłam soki bo na sama myśl o herbacie był odruch wymiotny. Ale w zadnej ciąży nie zagryzałam śledzi delicjami Ale oba chłopaki urodzili sie wymiarowo identyczni po 3500g i 56cm. Ania trzymamy kciuki, bedzie dobrze, nastrajaj się pozytywnie bo to sie dziecku udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts