Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

wczoraj miałam babski wieczór :lol: po północy byłam juz w domu 8) kiedyś miałyśmy se spotykać raz w miesiącu ....a teraz tak za tymi spotkaniami tesknimy ,że robimy je co 2 tyg :D

nie ma to jak babski wieczór, rozbawi, utuli, drinka wypije :D

ja zawsze robie za kierowce :D jakoś mi alkohol tylko w domu smakuje :wink: dziewczyny sie złoszczą na mnie o to ....ale ja tak mam :D

wczoraj miałam babski wieczór :lol: po północy byłam juz w domu 8) kiedyś miałyśmy se spotykać raz w miesiącu ....a teraz tak za tymi spotkaniami tesknimy ,że robimy je co 2 tyg :D

nie ma to jak babski wieczór, rozbawi, utuli, drinka wypije :D

ja zawsze robie za kierowce :D jakoś mi alkohol tylko w domu smakuje :wink: dziewczyny sie złoszczą na mnie o to ....ale ja tak mam :D

nie powinny się złościć zawszę kierowce trzeźwego pod ręką mają :lol:

co może je ewentualnie do domu odholować i od nieszczęść wszelakich wybawić :D

no to zmykam co moje zjadłam i wypiłam przy kawcę się z Wami pogościłam

a teraz robota czeka umyję podłogi nikogo nie ma to mi nie zadepczą

nie liczę Jeremiego on grzecznie śpi w wózeczku a do chodzenia mu jeszcze trochę czasu zostało pa :D

wiecie co ???? dzwoniam do H... powiedzial ,że zaraz oddzwoni ....dobra -czekam ....mija pól godziny -nie dzwoni ....wiec dzwonie -a On ,że nie może rozmawiac ....ja - macie tyle ludzi ? nie -jestem na kawie z piekną bondynką ...pa ....i odłożył sluchawkę :evil:

no to ja wstawam z łóżka

:-? ide pod prysznic i zrobie sie na człowieka ...bo jak wroci do domu i zobaczy mnie w betach to jeszcze gotow wrocic do tej blondyny :-? a swoja drogą ....kto to może być ???? :o :roll: