aniawmuratorze 27.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ew-ka, nie wyłaź. Na świecie tyle niebezpieczeństw czycha A w łóżeczku tak cudownie wiem .... i tak ciepło i Rw pod ręką i pilot ..od telewizora Ew-ka tak naprawdę Tobie tylko ptasiego mleczka brak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wczoraj miałam babski wieczór po północy byłam juz w domu kiedyś miałyśmy se spotykać raz w miesiącu ....a teraz tak za tymi spotkaniami tesknimy ,że robimy je co 2 tyg nie ma to jak babski wieczór, rozbawi, utuli, drinka wypije ja zawsze robie za kierowce jakoś mi alkohol tylko w domu smakuje dziewczyny sie złoszczą na mnie o to ....ale ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ew-ka, nie wyłaź. Na świecie tyle niebezpieczeństw czycha A w łóżeczku tak cudownie wiem .... i tak ciepło i Rw pod ręką i pilot ..od telewizora Ew-ka tak naprawdę Tobie tylko ptasiego mleczka brak ! Ty to potrafisz namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wczoraj miałam babski wieczór po północy byłam juz w domu kiedyś miałyśmy se spotykać raz w miesiącu ....a teraz tak za tymi spotkaniami tesknimy ,że robimy je co 2 tyg nie ma to jak babski wieczór, rozbawi, utuli, drinka wypije ja zawsze robie za kierowce jakoś mi alkohol tylko w domu smakuje dziewczyny sie złoszczą na mnie o to ....ale ja tak mam nie powinny się złościć zawszę kierowce trzeźwego pod ręką mają co może je ewentualnie do domu odholować i od nieszczęść wszelakich wybawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Majka - a Dawid już Cie odwiedził w biurze ? zapominam wciaz go zapytac ? nie wiem, jeżeli był to sie nie przedstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://www.wedel.pl/img/ptasie_waniliowe.jpg teraz możesz leżeć do obiadu albo i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a jakby ktoś miał ochotę to czekoladowe proponuję http://www.wedel.pl/img/ptasie_czekoladowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://www.wedel.pl/img/ptasie_waniliowe.jpg teraz możesz leżeć do obiadu albo i dłużej moje ulubione dzieki najpierw obgryze czekoladke naookoło a potem zjem piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no to zmykam co moje zjadłam i wypiłam przy kawcę się z Wami pogościłam a teraz robota czeka umyję podłogi nikogo nie ma to mi nie zadepczą nie liczę Jeremiego on grzecznie śpi w wózeczku a do chodzenia mu jeszcze trochę czasu zostało pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Majka - a Dawid już Cie odwiedził w biurze ? zapominam wciaz go zapytac ? nie wiem, jeżeli był to sie nie przedstawił nie był dzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://www.wedel.pl/img/ptasie_waniliowe.jpg teraz możesz leżeć do obiadu albo i dłużej moje ulubione dzieki najpierw obgryze czekoladke naookoło a potem zjem piankę identycznie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no to zmykaj Anka myć te pogłogi ...ino migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wiecie co ???? dzwoniam do H... powiedzial ,że zaraz oddzwoni ....dobra -czekam ....mija pól godziny -nie dzwoni ....wiec dzwonie -a On ,że nie może rozmawiac ....ja - macie tyle ludzi ? nie -jestem na kawie z piekną bondynką ...pa ....i odłożył sluchawkę no to ja wstawam z łóżka ide pod prysznic i zrobie sie na człowieka ...bo jak wroci do domu i zobaczy mnie w betach to jeszcze gotow wrocic do tej blondyny a swoja drogą ....kto to może być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pa ...milego dnia ( kurde ....zaczynam sie martwic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 witam w sobote dziewczyny - uśmiech na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Gdzie jesteście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts