ila66 27.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 JAKO PODSUMOWANIE MOJEJ DECYZJI UŻYŁAM TWOJEGO MOTTA; Z IDIOTĄ NIE DYSKUTUJE ........ I ODNIOSŁAM SUKCES EW-KA JESTEŚ WIELKA !!!! allejuja ...i do przodu ochłoniesz ...a potem poszukasz sobie cos lepszego -teraz na rynku jest brak pracowników -bedzie dobrze MOJE PISMO SZEFOWA PODARŁA SUKCES - POSTAWIŁAM NA SWOIM A NOWE BIURO JUŻ SIĘ DLA MNIE SZYKUJE - I TO JAKIE WIELKIE DZIĘKI EW-KA ! http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Roza_-_klasyka_156.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 JAKO PODSUMOWANIE MOJEJ DECYZJI UŻYŁAM TWOJEGO MOTTA; Z IDIOTĄ NIE DYSKUTUJE ........ I ODNIOSŁAM SUKCES EW-KA JESTEŚ WIELKA !!!! allejuja ...i do przodu ochłoniesz ...a potem poszukasz sobie cos lepszego -teraz na rynku jest brak pracowników -bedzie dobrze Czesc u mnie tak fajnie nie było no i ciagle szukam ale mam nadzieję, że znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a teraz popijam druga kawke i zagladam co sie działo jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ila gratki ja umyłam już podłogi prawie do końca ale natknęłam się po drodze na szuflady wszyscy wszystko tam wrzucają tylko nikt nic nie wyjmuje mam zajęcie do wieczora moje towarzystwo skończyło wizytę w kinie i pizzą się teraz opucha obiad mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wiecie co ???? dzwoniam do H... powiedzial jestem na kawie z piekną bondynką ... ....kto to może być ???? siostra z Podlasia ....ale niespodzianka, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wiecie co ???? dzwoniam do H... powiedzial jestem na kawie z piekną bondynką ... ....kto to może być ???? siostra z Podlasia ....ale niespodzianka, co wkręcił mnie mieli okropny ruch w pracy i jak zadzwonilam drugi raz przy znajomym kliencie wspomniał o blondynce ponoć mieli niezły ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pojechalismy na spacer do lasu i nad jezioro .....Polska jesien jest najpiekniejsza na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pojechalismy na spacer do lasu i nad jezioro .....Polska jesien jest najpiekniejsza na świecie fajnie masz, az ci zazdraszczam , szkoda że mój małz nie ma podobnych pomysłów no i troche gorzej z ich realizacja , ale marzy mi sie juz jakis taki wypad we dwoje dobrze ze chociaz innym jes tak cudownie i przjemnie sie o tym czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pojechalismy na spacer do lasu i nad jezioro .....Polska jesien jest najpiekniejsza na świecie fajnie masz, az ci zazdraszczam , szkoda że mój małz nie ma podobnych pomysłów no i troche gorzej z ich realizacja , ale marzy mi sie juz jakis taki wypad we dwoje dobrze ze chociaz innym jes tak cudownie i przjemnie sie o tym czyta przecież to Ewka wyciągnęła Heńka na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pojechalismy na spacer do lasu i nad jezioro .....Polska jesien jest najpiekniejsza na świecie fajnie masz, az ci zazdraszczam , szkoda że mój małz nie ma podobnych pomysłów no i troche gorzej z ich realizacja , ale marzy mi sie juz jakis taki wypad we dwoje dobrze ze chociaz innym jes tak cudownie i przjemnie sie o tym czyta przecież to Ewka wyciągnęła Heńka na spacer a właśnie ,że odwrotnie Henio wrócił z pracy i od drzwi krzyknął ...matka ubieraj sie jedziemy na Leśną !!!! tak romanytycznemu zaproszeniu nie mogłam sie oprzec zapakowaliśmy Dore do auta ....a w zasadzie sama wskoczyla bo uwielbia jedzic samochodem ,wzielismy rekawice i sekator , bo chcialam troszke zielonego uciac do stroików na groby i pojechaliśmy. Dora od razu wskoczyla do wody i pływała jak oszalała ......a potem z godzinę spacerowaliśmy nad wodą -cudownie ,cicho i kolorowo .Tafla wody byla niczym nie zmącona ,krysztalowo czysta ...tylko kolorowe drzewa sie w niej odbijały ...i nie wziełam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witam w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 WITAM W SOBOTE czesc ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 pojechalismy na spacer do lasu i nad jezioro .....Polska jesien jest najpiekniejsza na świecie fajnie masz, az ci zazdraszczam , szkoda że mój małz nie ma podobnych pomysłów no i troche gorzej z ich realizacja , ale marzy mi sie juz jakis taki wypad we dwoje dobrze ze chociaz innym jes tak cudownie i przjemnie sie o tym czyta przecież to Ewka wyciągnęła Heńka na spacer a właśnie ,że odwrotnie Henio wrócił z pracy i od drzwi krzyknął ...matka ubieraj sie jedziemy na Leśną !!!! tak romanytycznemu zaproszeniu nie mogłam sie oprzec a już myślałem, że ullera wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 i ja witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a już myślałem, że ullera wytłumaczę Czyzbys go jeszcze pamiętał, mimo iz na forum jest teraz rzadkim gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 gacie http://www.photographysalley-gallery.com/photos/larges/GM_Zimmermann1.jpg i cos na slodko http://portadosol.blox.pl/resource/dach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Illa znów mnie chcesz zmylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Illa znów mnie chcesz zmylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts