andre59 27.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Trzymaj się Aniu i nie daj się chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wyłącze mężowi bij - zabij i zmienie na komedyjkę a jego Wam na czata przyślę jako gaśnicę uwaga on szybko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Czesc andre aniu trzymaj się cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 muszem siem pochwalić,ze mój osobisty małżonek zakwalifikował się dziś do programu 1 z 10 To kiedy mamy oglądać? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Heloł, witam wieczorowo-przelotnie małż w domu więc nie mam czasu A tak w ogóle to wszyscy zdrowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 aniu -włącz na Przebojwa Noc na pr 1 ...zacznie sie o 22 ,oo beda samby ,cha cha i inne temperamentne melodie rozgrzejesz sie tancząc -wypocisz chorobski na bank i tesciowa nie przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Heloł, witam wieczorowo-przelotnie małż w domu więc nie mam czasu A tak w ogóle to wszyscy zdrowi?? Hejka! Ja zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Heloł, witam wieczorowo-przelotnie małż w domu więc nie mam czasu A tak w ogóle to wszyscy zdrowi?? Ja zdrowa, ale trochę złachana po koniach Cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zdrowie na budowie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze Czekamy na zdjęcia z ognistej samby Dziś mam ostatnią sobotę, którą spędzam w rodzinnym mieszkaniu... Chyba się popłaczę. Nie wiem co ja zrobię w piątek. Chyba się rozbeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zdrowie na budowie !!!! Frosie przywołałam czesc mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zdrowie na budowie !!!! Zdrowie Ale ślicznie wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze a u mnie na Jedynce jakies goopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 CZESC ANDRE ANIU TRZYMAJ SIĘ CIEPLO Witaj Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze Czekamy na zdjęcia z ognistej samby Dziś mam ostatnią sobotę, którą spędzam w rodzinnym mieszkaniu... Chyba się popłaczę. Nie wiem co ja zrobię w piątek. Chyba się rozbeczę Wpadnij na RW - popłaczemy razem Bo, mam nadzieję, z powodu opuszczania mieszkania płakać będziesz a nie braku internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze Czekamy na zdjęcia z ognistej samby Dziś mam ostatnią sobotę, którą spędzam w rodzinnym mieszkaniu... Chyba się popłaczę. Nie wiem co ja zrobię w piątek. Chyba się rozbeczę Wpadnij na RW - popłaczemy razem Bo, mam nadzieję, z powodu opuszczania mieszkania płakać będziesz a nie braku internetu Tak tak, z powodu wyfruwania z rodzinnego gniazda... A z internetem.... Zobaczymy, co się da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemen 27.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 na pochybel!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no to idę tę sambę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 poodsuwałam krzesła i stolik ....H...obiecał mi sambę ale sie ciesze Czekamy na zdjęcia z ognistej samby Dziś mam ostatnią sobotę, którą spędzam w rodzinnym mieszkaniu... Chyba się popłaczę. Nie wiem co ja zrobię w piątek. Chyba się rozbeczę nie placz ew-ka ...tffuuu..Justynka .....bedziesz wciaz miala mame kolo siebie i uwolnisz sie od Kuby !!! i zaczniesz nowe zycie !!!!! ciesz sie ew-cia ...jak ja ci zazdroszcze tej samby chyba zaraz puszcze sobie jakas poscielowe i....Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts