kaśka maciej 27.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No nie, zostwaić Was na chwilę i już nowa stonka gratki pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rozebrałam sie jestem w czarnym staniku ,czarnych spodniach i czarnym kapeluszu myślicie ,że oszalałam ale co tam ....fajnie jest -H zrobił drinka nie oszalalas tak 3maj !!!!! ucaluj H. ode mnie ............z jezyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rozebrałam sie jestem w czarnym staniku ,czarnych spodniach i czarnym kapeluszu myślicie ,że oszalałam ale co tam ....fajnie jest -H zrobił drinka Zdjęcia zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dostaniesz list, jak juz osiądę na swoim. Bo mam mnóstwo nowych zdjęć mojego Pączusia gacie http://www.winsoftware.de/newsbilder/girlsatwork1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zawsze mozesz jeszcze pozyczac jakies przytulanki od brata Świnkę właśnie od niego odkupiłam za 1zł, bo chciał nią nakarmić węża. A ona taka malutka, rozczochrana, czarna kuleczka, mieści mi się w dłoni no wiesz............. nie lubie go !!!!!!!!!!! Też go nie lubie. ale co zrobić, to mój brat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rozebrałam sie jestem w czarnym staniku ,czarnych spodniach i czarnym kapeluszu myślicie ,że oszalałam ale co tam ....fajnie jest -H zrobił drinka Zdjęcia zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie !!!!! Zdjecia !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ila, zawstydzasz mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rozebrałam sie jestem w czarnym staniku ,czarnych spodniach i czarnym kapeluszu myślicie ,że oszalałam ale co tam ....fajnie jest -H zrobił drinka Zdjęcia zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 rozebrałam sie jestem w czarnym staniku ,czarnych spodniach i czarnym kapeluszu myślicie ,że oszalałam ale co tam ....fajnie jest -H zrobił drinka Zdjęcia zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie !!!!! Zdjecia !!!!!!!!!!!! Póki nie zobaczymy, to nie uwierzymy, ze Ty wywijasz w czarnym............... kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zawsze mozesz jeszcze pozyczac jakies przytulanki od brata Świnkę właśnie od niego odkupiłam za 1zł, bo chciał nią nakarmić węża. A ona taka malutka, rozczochrana, czarna kuleczka, mieści mi się w dłoni no wiesz............. nie lubie go !!!!!!!!!!! Też go nie lubie. ale co zrobić, to mój brat... ja n ie musze go lubic mam juz brata ale doniose na niego odpowiednim sluzbom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dobra, teraz ja idę "tańczyć sambę dla swojego H" Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 zawsze mozesz jeszcze pozyczac jakies przytulanki od brata Świnkę właśnie od niego odkupiłam za 1zł, bo chciał nią nakarmić węża. A ona taka malutka, rozczochrana, czarna kuleczka, mieści mi się w dłoni no wiesz............. nie lubie go !!!!!!!!!!! Też go nie lubie. ale co zrobić, to mój brat... ja n ie musze go lubic mam juz brata ale doniose na niego odpowiednim sluzbom Właśnie przemknął do domu w drodze z jednej knajpy do drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci Oj dobra dobra, Ty już sie nie wykręcaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Zmykam spać. Gorrrrącej nocki Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci nastaw samowyzwalacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci NASTAW SAMOWYZWALACZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci A samowyzwalacz w aparacie jest???? No, to wszystko jasne Zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie ma kto zrobić ....jestesmy bardzo zajęci a co robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ila, zawstydzasz mnie.... JA ???? CHYBA WARTOWNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts