ullerowa 29.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I ZNOWU SAMA a ja to co????? juz sobie kawke przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Placki do ciasta własnie mi się pieka Bedzie z tego Pani Walewska JAKIE PLACKI ??? Z JAKIEJ OKAZJI ??? OPOWIADAJ wiesz bez okazji w srode jade do mojej mamy, a chłopaki lubia słodkie więc postanowiłam cos zrobić żeby mama miała lzej no i zebyśmy miały czas na pogaduchy dawno się nie widziałysmy a jedziemy na krótko bo w piatek wracamy jutro zrobię krem i ciasto bedzie prawie bez roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja też już mam opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a przepis wpisze do słodkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 placki do ciasta własnie mi się pieka Bedzie z tego pani walewska jakie placki ??? Z jakiej okazji ??? Opowiadaj wiesz bez okazji W srode jade do mojej mamy, a chłopaki lubia słodkie więc postanowiłam cos zrobić żeby mama miała lzej no i zebyśmy miały czas na pogaduchy Dawno się nie widziałysmy A jedziemy na krótko bo w piatek wracamy jutro zrobię krem i ciasto bedzie prawie bez roboty pogaduchy beda napewno udane a ciasto pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 JA TEŻ JUŻ MAM OPOWIADAJ co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a przepis wpisze do słodkosci SUPER ! TEZ DOSTAŁAM NOWY PRZEPIS,ALE MUSZE GO JESZCZE WYPRÓBOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a ciasto to 2 kruche placki z dżemem, bezą i orzechami włoskimi przełozone kremem budyniowym z ananasem z puszki naprawde dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja też już mam opowiadaj co masz? kawe i dzien zabiegany ,bo maż w niedziele jedzie do sanatorium (pierwszy raz) on zestresowany Ja zabiegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 pan geotechnikowy wciaz wierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a ciasto to 2 kruche placki z dżemem, bezą i orzechami włoskimi przełozone kremem budyniowym z ananasem z puszki naprawde dobre O RANY - ŚLINĘ PRZEŁYKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 JA TEŻ JUŻ MAM OPOWIADAJ co masz? KAWE I DZIEN ZABIEGANY ,BO MAŻ W NIEDZIELE JEDZIE DO SANATORIUM (PIERWSZY RAZ) ON ZESTRESOWANY JA ZABIEGANA a nie na odwrot ? witam wszystkich awm (aniawmuratorze) a co on tam wierci? w jakim celu te odwierty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 NO WŁAŚNIE NA ODWRÓT ON SIĘ DENERWUJE JA PELEN SPOKOJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 JA TEŻ JUŻ MAM OPOWIADAJ co masz? KAWE I DZIEN ZABIEGANY ,BO MAŻ W NIEDZIELE JEDZIE DO SANATORIUM (PIERWSZY RAZ) ON ZESTRESOWANY JA ZABIEGANA nie stresuj sie, bedzie całkiem fajnie ja juz raz w sanatorium byłam ze starszym synem, miał wtedy 3,5 lat, tak na przełomie wrzesnia i października Poza tym że skonczyło sie zapaleniem płuc dla małego po powrocie to całkiem fajnie było, tez sobie korzystałam z niektórych zabiegów niech sie nie stresuje , a gdzie sie wybiera mój tata kiedys był w nałeczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześć dziewczyny ullerowa zazdroszczę pogaduszek też bym chciała ila zajrzę jakiś przepis ściągnąć na ciacho o dojrzałam że jesteś Frosiu witam geotechnik robi odwierty coby opinię o gruntach wysmarować do pozwolenia na budowę potrzebne a że mieszkam 120m dalej to podglądam (przystojniak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja też już mam opowiadaj co masz? kawe i dzien zabiegany ,bo maż w niedziele jedzie do sanatorium (pierwszy raz) on zestresowany Ja zabiegana nie stresuj sie, bedzie całkiem fajnie ja juz raz w sanatorium byłam ze starszym synem, miał wtedy 3,5 lat, tak na przełomie wrzesnia i października poza tym że skonczyło sie zapaleniem płuc dla małego po powrocie to całkiem fajnie było, tez sobie korzystałam z niektórych zabiegów niech sie nie stresuje , a gdzie sie wybiera mój tata kiedys był w nałeczowie jedzie do lądka zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 JA TEŻ JUŻ MAM OPOWIADAJ co masz? KAWE I DZIEN ZABIEGANY ,BO MAŻ W NIEDZIELE JEDZIE DO SANATORIUM (PIERWSZY RAZ) ON ZESTRESOWANY JA ZABIEGANA a nie na odwrot ? witam wszystkich awm (aniawmuratorze) a co on tam wierci? w jakim celu te odwierty ? awm akademia wychowania mulatorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 witajcie. Sanatorium to mi się marzy, albo jakas pustelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 NO WŁAŚNIE NA ODWRÓT ON SIĘ DENERWUJE JA PELEN SPOKOJ czym on sie denerwuje ? da rade ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 witajcie. Sanatorium to mi się marzy, albo jakas pustelnia ja tez byl pojechala,ale zdrowa jak koń jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts